MasinacCcC
Primećen član
- Poruka
- 946
ako mislis da cu da uspem na 2.2 ghz intel celeron, 1gb ram i azdaju od graficke ati 9200 sa celih 128 rama...onda cu rado da pokusam![]()
Pa stim bas neces moci.....ko ni ja......:-(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako mislis da cu da uspem na 2.2 ghz intel celeron, 1gb ram i azdaju od graficke ati 9200 sa celih 128 rama...onda cu rado da pokusam![]()
Ovo znači da ima AMD X2 5700+,to ti je ono AMD-ovo ekvivalentan intelu na 5.7 GH![]()

BUAHAHAHA
KOJI LIK
Samo pazljivo slushajte u tom delu gde pokazuju svoj kompjuter kako se chuje klitanje misha..... Smanjuje rezoluciju chovek...![]()
Hehehehe ,moras biti debil da bi ga dobio,a i onaj ko ti ga kupi mora biti malo veci debilma znam cuo sam ga..nego kazem uopste i za moje drustvo...sto meni ne kupe takav komp kad vec znam sta cu s'njim![]()
Da je u pitanju neoptimizacija potvrdjuje nedostatak v-sinc opcije i to sto je igra uredno prepoznala logitec chillstream kontroler (xbox kontroler) i podesila komande za njega pa to samo pokazuje da su gospoda iz crytec-a sela jednim dupetom na 2 stolice(izdace Crysis za xbox).Nesmem ni da pomislim kako ce ova igra raditi na minimalnoj specifikaciji:Evo da neotvaram novu temu ; izasao je Crysis . Nazalost igra je neoptimizovano djubre , na high detaljima izgleda mnogo losije nego CoD4 a da bi ste je pokrenuli u punom sjaju treba vam windows Vista pod kojim je igra naravno neigriva makar sa 8800 GTS karticom(doduse maltene sve igre lose rade pod Vistom).Dakle za very high detalje negine vam Vista:-x, a pod XP-om je ogranicena na high i posle CoD-a , Jericha i Timeshift-a stvarno izgleda smesnoDa je u pitanju neoptimizacija potvrdjuje nedostatak v-sinc opcije i to sto je igra uredno prepoznala logitec chillstream kontroler (xbox kontroler) i podesila komande za njega pa to samo pokazuje da su gospoda iz crytec-a sela jednim dupetom na 2 stolice(izdace Crysis za xbox).Nesmem ni da pomislim kako ce ova igra raditi na minimalnoj specifikaciji:
Crysis requires DirectX 9.0c. You can install DirectX 9.0c by
following the onscreen prompts during the game's installation
process.
REQUIRED SYSTEM SPECIFICATIONS:
Windows XP:
· CPU: Intel P4 2.8 GHz / AMD Athlon 2800+ / Intel Core 2.0 GHz
or higher
· RAM: 1.0 GB
· Hard Drive: 12 GB or more of free space
· Video: NVIDIA 6800 GT 256 MB / ATI 9800 Pro or better
· Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
Windows Vista:
· CPU: Intel P4 3.2 GHz / AMD Athlon 3200+ / Intel Core 2.2 GHz
or higher
· RAM: 1.5 GB
· Hard Drive: 12 GB or more of free space
· Video: NVIDIA 6800 GT 256 MB / ATI X800 Pro 256 MB or better
· Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
Inace image je 7 Gb pa ko voli nek izvoli:|
U principu dobra igra koja je uzasno optimizovana(izdavac je EA pametnome dosta)
Pa ako ne radi sa 8800GTS onda nece 100% raditi ni na ovoj 6800GT

Eto, Far Cry sa lepsom grafikom...ista prica...
@ zeljkov020:
Ovo za Very high nisi u pravu..... Apsolutno ti je nepotrebna Vista za very High poshto ima Hack koji omogucava da se Very High pokrene na XP-u.... I instaliraj 169.04 BETA Drivere.....
@ zeljkov020:
Ovo za Very high nisi u pravu..... Apsolutno ti je nepotrebna Vista za very High poshto ima Hack koji omogucava da se Very High pokrene na XP-u.... I instaliraj 169.04 BETA Drivere.....