kandid
Aktivan član
- Poruka
- 1.171
imao sam nekad davno ribu ridjokosu Madjaricu, ali tad nisam uopste ni razmisljao o tome da je ridja, bila super riba, tako 175cm mozda 50kg, duga bas kosa, tanke duge noge....Elizabeta se zvala. zivot lep :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To bi stvarno bio bingo ja u zivotu ne videh ridjane
možda ako si iz novog pazara
proveo sam dosta vremena po irskoj, tamo ima ridjokosih, ali grozni su i totalno neseksualni kao svi irci uopste.
znam da se vi palite posto to vidite na tv-u pa vam zanimljivo, ali ti pegavi bledi ridji muskarci su totalno neseksi, gore nego plavusani.
ne verujem da bi tamo bilo ko od vas nasao frajera u stvari. svi evropljani kukaju najvise na to, na ruzan i neseksualan narod upickuma.
To možda tebi nisu seksi kao neki crnokosi
Ja volim plavušane i riše muškarce, i to neizmerno više ih volim nego crne.
Meni crni nisu seksualni, kao da su prljavi stalno, fuj![]()
Kako znas da bas tamo nema?kupujes dzins?
Dakle dame,a moze i gospodo..da li ste imali nekakvih iskustava ljubavno-seksualnih sa ridjanima
sve se nesto spominju te vatrene crvenokose,a niko ni da bekne o muskim pripadnicima te vrste..
![]()
Dakle dame,a moze i gospodo..da li ste imali nekakvih iskustava ljubavno-seksualnih sa ridjanima
sve se nesto spominju te vatrene crvenokose,a niko ni da bekne o muskim pripadnicima te vrste..
![]()
pa dobro ti ostrvljani su mahom gadni, i sto kazes podsecaju na prasice,nekako su rozi. al mislim da to ima vise veze sa samim narodom i njihovom genetikom nego sa cinjenicom da su ridji. ja plavusane bas volim, ridjih ima malo ali imaju cesto neku upecatljivu lepotu i muskarci i zene. secam se da sam jednom u autobusu u mom kraju videla nekog decaka ridjeg, al ono bas narandzastog od 10ak godina, i ono bese bas prelepo dete, zna ta boja lepo da stoji.ja te razumem, i meni se svidjaju samo svetlokose i svetlokoze zene.
ali Engleskinje i Irkinje, kao i strankinje sto zive tamo, kukaju na te njihove muskarce, kazu slabi ljubavnici bas, prljavi isto, stvarno. plus najruzniji na svetu. one sve pale se na juznjake.
razumem tebe, u Srbiji takvih nema pa ti je to egzotika, ali tamo gde su svi takvi, phuh, prodji malo pa vidi nekad, mozda promenis ukus, stvarno su gadni, ja kao sportista video sam ih puno golih, odvratno nesto zaista kao prasici su. i oni svi zevaju u mene, svi bi hteli da budu kao ja. na primer moja koza je cista i glatka i nemam ni bubuljicu, za njih je to san.
bio sam ubedjen kad otvorim ovu temu da cu videti pusi kako kachi gomilu axelovih slika
Stefanovicridji instagramjao
ja sam pre par meseci, mozda 4-5 videla na Vracaru jednog crvenokosog decka
nosio je neku kapu i imao je onu kosu na stranu, bila je ridja i imao je tako prelepo lice i bio je visok i muzevan i imao je neki nadrkan pogled i slusalice u usima
bio je to jedan sasvim divan susret
Mozda smo se srelijao
ja sam pre par meseci, mozda 4-5 videla na Vracaru jednog crvenokosog decka
nosio je neku kapu i imao je onu kosu na stranu, bila je ridja i imao je tako prelepo lice i bio je visok i muzevan i imao je neki nadrkan pogled i slusalice u usima
bio je to jedan sasvim divan susret
Sa ridjom da, sa ridjim ne..Dakle dame,a moze i gospodo..da li ste imali nekakvih iskustava ljubavno-seksualnih sa ridjanima
![]()
Pre skoro 12 godina?Mozda smo se sreli
Da li se racunaju plavokosi sa ridjakasto-plavom bradom?Dakle dame,a moze i gospodo..da li ste imali nekakvih iskustava ljubavno-seksualnih sa ridjanima
![]()