Crveno i roze

• Začetnik teme Začetnik teme Lule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lule

Veoma poznat
Poruka
10.180
Melanijin autfit sa inauguracije je bio odličan, uključujući i šešir (samo da je malo manje progutao glavu).
Jedino su mi upale u oči rukavice koje su u crnoj boji dok je ceo kolorit teget.
Ne verujem da je stilistima promakao taj detslj, kapiram da se to više ne smatra modnim prekršajem.
black-shirt-navy-suit-1.jpg66c88aaf749826a0f00b37a166517165.jpg
Ali ja i dalje ne podnosim kombinaciju crne i teget nebitno što je to odavno već ok.
(mada u nekim slučajevima izgleda dobro)

Neke kombinacije mi ne idu bez obzira na modni trend dok su mi neke koje krše nekadašnja pravila - super.

f0543ccb641df1a6934920d8e7e13472.jpg
Jel vam se ovo sviđa?
(meni da :rumenko:)

Crno i teget mi je bilo veliko "ne" dok nisam dobila Kelvin Klajn čarape u toj kombinaciji. Ali treba voditi računa o teget nijansi.

Ova jarka kombinacija je lepa. Prava "sunčana", letnja.

Sada je teško naći neku kombinaciju koja je totalni aut.

Imam prijateljicu koja je radila uvek prepodne kada joj je ćerka bila mala pa, kad ne spremi garderobu, njen muž je dete oblačio kreativno, šareno do bola. Sećam se da mu je stalo govorila da zampti da "crveno i roze nose samo koze"

U stvarno mladim danima sam imala kožnu suknju u crno-teget kombinaciji. Uz crnu svilenu košulju i u to vreme, bilo je totalno aut, ali efektno uveče uz jaču šminku i crne salonke na 10 cm štiklu. Mladost svašta nosi jer je mlada i može joj se. ;)

Melanijin autfit sa inauguracije je bio odličan, uključujući i šešir (samo da je malo manje progutao glavu).
Jedino su mi upale u oči rukavice koje su u crnoj boji dok je ceo kolorit teget.
Ne verujem da je stilistima promakao taj detslj, kapiram da se to više ne smatra modnim prekršajem.
Pogledajte prilog 1674533Pogledajte prilog 1674535
Ali ja i dalje ne podnosim kombinaciju crne i teget nebitno što je to odavno već ok.

Neke kombinacije mi ne idu bez obzira na modni trend dok su mi neke koje krše nekadašnja pravila - super.

Pogledajte prilog 1674541
Jel vam se ovo sviđa?

Crne kozne rukavice su mi uvek sjajan detalj i to je bezmalo jedina situacija u kojoj bih kombinovala teget i crnu boju

Mozda i u slucaju neke svecane, vecernje haljine.
Po dnevnom svetlu meni te dve boje ne pasu na oko skupa.

Ovo drugo mi je okej, kao neka color block varijanta. Opet, na drugima...nemam crte lica za jarke nijanse. Mene boje progutaju.

Teget mi lepo ide na braon, uz nijansu konjaka, cilibara, sve varijante vanile, burgundi bordo...pa i uz sivu ili uz cisto belu.
Crna mi je jaka i dominantna sama po sebi tako da na suncu teget dodje kao isprana.

Pogledajte prilog 1674533Pogledajte prilog 1674535

Pogledajte prilog 1674541
Jel vam se ovo sviđa?
Ne bas.

Back