- Poruka
- 60.291
Za mushki deo: je l volite stidljive i smotane cure koje su naizgled smerne, a u krevetu ziva vatra? Urmashice: da li se nekad folirate da ste smerne i stidljive?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za mushki deo: je l volite stidljive i smotane cure koje su naizgled smerne, a u krevetu ziva vatra? Urmashice: da li se nekad folirate da ste smerne i stidljive?
Ne volim...ako je vatra onda zelim da je vatra non stop, a ne da ocekujem jedno, a onda me zaskoci k'o besan hendikep...mada, sad, zavisi pod kakvu vatru ti mislis, da se 'ebe dobro ili da samo pocne da divlja k'o mladi majmun...

Ja znam da vole stidljive, smotane, tunjave, jer se pored njih ne osećaju inferiorno... i naravno, nadaju se da su u krevetu vatra...
Ja znam da vole stidljive, smotane, tunjave, jer se pored njih ne osećaju inferiorno... i naravno, nadaju se da su u krevetu vatra...

Ne to je zato sto se pored drugih osecamo ko gay
Vau... to nisam znala...
Vas treba kompletno kod psihologa.
onako stidljiva kako se ovdi potencira- nisan .![]()
pustio bih te da mi radis sta god oces

Zasto bi nas trebalo vi imate problem manjka zenstvenosti

uglavnom puno lajem..a grizem ovisno o mesu :/
i ti si jedan zlocko..triba te natamburat ..![]()
jao sniki, pa daj da nacrtamo![]()
a di ceš goreg od lažne stidljivosti .. ...fuj.
a di ceš goreg od lažne stidljivosti .. ...fuj.
Znači ako znam šta hoću,, nisam lažno stidljiva i skromna, ne gledam u pod, ja nisam ženstvena?
![]()
Ja sam i smotana i smijerna i stidljiva (zacrvenim se jos ponekad...) i luda i ozbiljna i svakakva. Ali nikad lazno.
Ae prava.. kontam problem sa samopouzdanjem itd. itd. Ali mi se malo povraća od te lažne, sve da bi je uklopile u inferiornost i podredile se muškarcu nesvesno... Nije mi dobro posle toga... a na takvom sam fakultetu da to sad gledam svaki dan u ogromnim količinama.

a u krevetu?