Crvenkapa

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Za mushki deo: je l volite stidljive i smotane cure koje su naizgled smerne, a u krevetu ziva vatra? Urmashice: da li se nekad folirate da ste smerne i stidljive?

Za mushki deo: je l volite stidljive i smotane cure koje su naizgled smerne, a u krevetu ziva vatra? Urmashice: da li se nekad folirate da ste smerne i stidljive?

Ne volim...ako je vatra onda zelim da je vatra non stop, a ne da ocekujem jedno, a onda me zaskoci k'o besan hendikep...mada, sad, zavisi pod kakvu vatru ti mislis, da se 'ebe dobro ili da samo pocne da divlja k'o mladi majmun...

nisam stidljiva i ne foliram se, ponasam se u skladu sa situacijom, kakva sam to jasno neko moze da provali i oseti, izmedju redova ,
to ne znaci da se ponasam vulgarno prosto ne izigravam njanjavicu koja samo trepuce i zamuckuje jadna koliko je kao fina . :roll:

a di ceš goreg od lažne stidljivosti .. ...fuj.

Ae prava.. kontam problem sa samopouzdanjem itd. itd. Ali mi se malo povraća od te lažne, sve da bi je uklopile u inferiornost i podredile se muškarcu nesvesno... Nije mi dobro posle toga... a na takvom sam fakultetu da to sad gledam svaki dan u ogromnim količinama.

Znači ako znam šta hoću,, nisam lažno stidljiva i skromna, ne gledam u pod, ja nisam ženstvena?
:bye:

Stav..izrazavanje..praviti se pametan..to nije zenstveno..i one znaju sta hoce iako samo trepcu i slusaju..ocigledno muskarca kojeg i ti trazis..dominantnog..samo one ne na taj nadjebiv nacin..ni one nista lazno nisu sto su za tvoj pojam mozda lakse..znaci one se ne foliraju da ih treba vise osvajati...kao vas pametnije

Back