Izgubljeni Slučaj 2
Aktivan član
- Poruka
- 1.220
kojim sredstvom se može rešiti problem crvenila kože po preponaama oko jaja. imam to godinama i počelo je da me nervira.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kojim sredstvom se može rešiti problem crvenila kože po preponaama oko jaja. imam to godinama i počelo je da me nervira.
blago tebi kad su ti prepone oko jaja.
Опери гаће бар једном месечно.
Pa jesi li pokušavao nešto do sad? Kako da ti dam savet sad maži Niveom ako si već mazao i ne pomaže, recimo? Jok, poprskaj totalom.
Nisam ništa probao pravo da ti kažem , nadao sam se da će proći samo od sebe posle nekog vremena
DermatitisNisam ništa probao pravo da ti kažem , nadao sam se da će proći samo od sebe posle nekog vremena