Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
Nemci su se povlačili iz Afrike i Grčke... E sad, pitanje je što Grci, Bugari, Mađari i Romuni nisu držali isti taj ili sličan front???
To je ponta moje diskusije?!?![]()
Isti taj front? Sremski front?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemci su se povlačili iz Afrike i Grčke... E sad, pitanje je što Grci, Bugari, Mađari i Romuni nisu držali isti taj ili sličan front???
To je ponta moje diskusije?!?![]()
Ne izvrci , nego prati radnju fabule druze poruchniche![]()
Da, i?
Isti taj front? Sremski front?
U Srbiji se iz skola izbacuju imena proslavljenih generala Srba (general Drapsin) koji su oslobodili Srbiju, Bosni, Hrvatsku, Sloveniju, pa i Trst od fasista.
Evo ja ću da ti kažem...
Moj deda je išo na sremski front i tamo bio dva puta ranjen... Iz njegovog sela Berbatova i iz obližnjeg Vukmanova, koji su inače bili četnička uporišta, sa sremskog fronta su se vratili samo njih dvojica iz grupe od dvadesetak mladića, koji su bili poslati tamo.
Sta ti nije jasno kod Golog Otoka?
I po cemu se YU ratiste razlikovalo od bilo kog drugog u to vreme?
Sta ocekujes u ratu?
Dva brata od mog dede su poginuli, ali mi nije ni na kraj pameti da za to krivim komuniste ili partizane, nisu oni zapoceli sva ta s*anja...
Piše lepi Taj ili sličan...
Nemoj se praviš lud!
JESU !!!!!!!!!!!!!!!!
Pitao si me da li zelim dokaze i onda si pocheo da filizofirash ???
Daj te dokaze , inkluzivno Goli Otok ???!
Dokazi da nisu ?
Sta ocekujes u ratu?
Dva brata od mog dede su poginuli, ali mi nije ni na kraj pameti da za to krivim komuniste ili partizane, nisu oni zapoceli sva ta s*anja...
Poljaci i silovane Nemice sam naveo da ukazem koliko je apsurdno misljenje da je Tito bio gori od Staljina, u bilo kom smislu.
Regrutovanjem vojnika se ne bavi vrhovni komandant.
Pa kog su onda pobedili Titovi crveni banditi? Ti kažeš da su nekog pobedili...Obično pobednik i poraženi, sede za stolom kad se potpisuje kapitulacija.
Titovi partizani su pbedili samo lakoverni i naivni srpski narod...![]()
дакле Стаљин као врховни је крив јер су силоване Немице.....
а Тито као врховни није што су гинула Српска деца....
довољно,хвала......
Sta ocekujes u ratu?
U partizanima su vecina bili (gle koje li slucajnosti) bas Srbi.
Jesmo pobedili sami sebe?
U partizanima su vecina bili (gle koje li slucajnosti) bas Srbi.
Jesmo pobedili sami sebe?
jesu zapoceli, itekako.
ko su bre bili komunisti nego oni koji su iskoristili nesrecu cisto da se dokopaju vlasti?
a sto se tice razlike, pogledaj kako je bilo u belgiji, svedskoj pa i francuskoj gde je pokret otpora broja 10% stanovnistva od jkojih je 90% celu svoju akciju svodila na slusanju radio london...
srbi su imali jednog neprijatelja - ustase i ceo antifasisticki otpor je mogao i trebao da se prenese na zapadnu stranu drine.
i sve nam se ovo ne bi desilo ni onda ni danas.
da ne bese komunisticke bande
6 april 1941
Nažalost DA!!!
na zalost - da.
i jos uvek se pobedjujemo.
A martovski puch ?????