NEPOBEDIVO SUNCE
Elita
- Poruka
- 23.131
Nije isto, u CCCP-u ti "neprijatelji" nisu ucinili nikom nista, u nasem slucaju su otvarali konz-logore...
Ma daj , molim te .........
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije isto, u CCCP-u ti "neprijatelji" nisu ucinili nikom nista, u nasem slucaju su otvarali konz-logore...
Kad su izvrsili puc?
Ma daj , molim te .........
Hoces dokaz?
Marta '41 .
Ali dokaz i za Goli Otok !!!!!!!!!!!!!!!!!
Komunisti su bili antifasisti.
Fasista.
Da je probijanje fronta nepotrebno niti bi bio D-Day niti bi Zukov isao na Berlin, vec bi svi svirali q****
интересантно....где је друг стари регрутовао децу за пробој...у загорју можда?
Mene su ovde neki ucili kako su taj puc nepravedno sebi pripisali komunisti, a u stvari iza svega stoje srpski oficiri i britanska tajna sluzba....
Sta je istina?
[
Da je probijanje fronta nepotrebno niti bi bio D-Day niti bi Zukov isao na Berlin, vec bi svi svirali q****
Zatvor kao i vecina drugih svuda po svetu u to vreme.
U ratu se gine, nismo mi isli u Nemacku vec su Nemci dosli vamo.
Prijatelju ti se ochigledno zahjebavash ???
Nemci su se vraćali kući, i samo su tražili da ih niko ne dira... U to vreme, čak su ihranu plaćali zlatom...
Ali Titu je bila potrebna lekcija za udžbenike... Gde će se pisati o "slavnom" Sremskom frontu, koji će zaseniti ulogu srpske vojske u probijanju solunskog fronta...
Ucio sam i ja u skoli kako je KPJ sve organizovala, medjutim danas svi govore kako je sve bila laz, komunjarska propaganda i falsifikovana istorija, sta je istina?
Opet se zahjebavash ???
Evo ja ću da ti kažem...
Moj deda je išo na sremski front i tamo bio dva puta ranjen... Iz njegovog sela Berbatova i iz obližnjeg Vukmanova, koji su inače bili četnička uporišta, sa sremskog fronta su se vratili samo njih dvojica iz grupe od dvadesetak mladića, koji su bili poslati tamo.
To je istina. Jenki imaju i dan danas zatvore prema kojima je Goli Otok letno odmaraliste, a ne onda...
Ti i prichash sa TE pozicije ??? .......ili sumnjash u titinu istoriju ????
Ne prichamo o amerima nego o nama ?!
Samo pokusavam biti realan.
Sumnjam da su oficiri srpske vojske bili clanovi KPJ.
Ako su bezali koji su moj onda drzali front? Ili su pucali trceci u rikverc?
Osim toga ne mozes doci, napravit belaj i onda reci "cuj, ja bi sad kuci, nemoj me dirat, ok?"
Komunisti su komunisti... I u jednom trenutku, kad je Hitler napao SSSR, oni su se organizovali u partizanske jedinice, kako bi olakšali obranu SSSRa.
Kad su Hitler i Staljin bratski podelili Poljsku (za njeno dobro ), tad još uvek nisu koristili kovanicu "antifašista"...
Ja ovde ne vidim partizane za stolom...
Nama ne trebaju zatvori?
U jehbo te , sto ste vi CRVENI prevrtljivi ?!
50 godina ste trubili jedno , a sada pokusavate biti realni (ili mozda zuti) !?