klon Obećava Poruka 73 02.08.2004. u 16:25 - crvene tackice na alatu #1 pre 10 ak dana sam spavao sa 2 zenske, bez kondoma, i sad imam neke crvene tackice koje me svrbe, sta da radim, jel pomaze nystatin???
pre 10 ak dana sam spavao sa 2 zenske, bez kondoma, i sad imam neke crvene tackice koje me svrbe, sta da radim, jel pomaze nystatin???
gost 4554 Buduća legenda Poruka 39.135 02.08.2004. u 16:36 - crvene tackice na alatu #2 Smesta se javi urologu! dipl.ph.spec.
L lulumejlu Obećava Poruka 99 02.08.2004. u 22:13 - crvene tackice na alatu #3 analiticar: Smesta se javi urologu! dipl.ph.spec. Kliknite za proširenje... hehe...ovo je skroz cool uzasno me nerviraju tipovi koji nece da koriste kondom. Od sada neces vise tako, priznaj?
analiticar: Smesta se javi urologu! dipl.ph.spec. Kliknite za proširenje... hehe...ovo je skroz cool uzasno me nerviraju tipovi koji nece da koriste kondom. Od sada neces vise tako, priznaj?
L lulumejlu Obećava Poruka 99 02.08.2004. u 22:14 - crvene tackice na alatu #4 pardon...to sam rekla ovom ko je postavio topic, ne analiticaru.
J jagodica Veoma poznat Banovan Poruka 12.185 04.08.2004. u 01:39 - crvene tackice na alatu #5 e mislim da su ti to kondilomi to ce mozda da ti laserom prze al valjda nije strasno samo posle imas zavoj
e mislim da su ti to kondilomi to ce mozda da ti laserom prze al valjda nije strasno samo posle imas zavoj
M mala natasa Zainteresovan član Poruka 213 04.08.2004. u 12:21 - crvene tackice na alatu #6 jagodica: e mislim da su ti to kondilomi to ce mozda da ti laserom prze al valjda nije strasno samo posle imas zavoj Kliknite za proširenje... Hihihihi, al si ga utesila....
jagodica: e mislim da su ti to kondilomi to ce mozda da ti laserom prze al valjda nije strasno samo posle imas zavoj Kliknite za proširenje... Hihihihi, al si ga utesila....
J jagodica Veoma poznat Banovan Poruka 12.185 06.08.2004. u 13:17 - crvene tackice na alatu #7 mala natasa: jagodica: e mislim da su ti to kondilomi to ce mozda da ti laserom prze al valjda nije strasno samo posle imas zavoj Kliknite za proširenje... Hihihihi, al si ga utesila.... Kliknite za proširenje... hehe pa ako je to onda da zna unapred )
mala natasa: jagodica: e mislim da su ti to kondilomi to ce mozda da ti laserom prze al valjda nije strasno samo posle imas zavoj Kliknite za proširenje... Hihihihi, al si ga utesila.... Kliknite za proširenje... hehe pa ako je to onda da zna unapred )
Goscica Domaćin Poruka 4.534 06.08.2004. u 22:37 - crvene tackice na alatu #8 jagodica: mala natasa: jagodica: e mislim da su ti to kondilomi to ce mozda da ti laserom prze al valjda nije strasno samo posle imas zavoj Kliknite za proširenje... Hihihihi, al si ga utesila.... Kliknite za proširenje... hehe pa ako je to onda da zna unapred ) Kliknite za proširenje... Jagodice uvek me tvoji odgovori nasmeju, blesava si skroz!
jagodica: mala natasa: jagodica: e mislim da su ti to kondilomi to ce mozda da ti laserom prze al valjda nije strasno samo posle imas zavoj Kliknite za proširenje... Hihihihi, al si ga utesila.... Kliknite za proširenje... hehe pa ako je to onda da zna unapred ) Kliknite za proširenje... Jagodice uvek me tvoji odgovori nasmeju, blesava si skroz!
apotekarka Domaćin Poruka 4.684 06.08.2004. u 22:40 - crvene tackice na alatu #9 lulumejlu: analiticar: Smesta se javi urologu! dipl.ph.spec. Kliknite za proširenje... hehe...ovo je skroz cool uzasno me nerviraju tipovi koji nece da koriste kondom. Od sada neces vise tako, priznaj? Kliknite za proširenje... Ne naslađuj se, nije lepo :wink: Sad ti jedno vreme neće trebati (mislim dok bude ispeckan) ali za posle ti preporučujem ultra thin od Durexa
lulumejlu: analiticar: Smesta se javi urologu! dipl.ph.spec. Kliknite za proširenje... hehe...ovo je skroz cool uzasno me nerviraju tipovi koji nece da koriste kondom. Od sada neces vise tako, priznaj? Kliknite za proširenje... Ne naslađuj se, nije lepo :wink: Sad ti jedno vreme neće trebati (mislim dok bude ispeckan) ali za posle ti preporučujem ultra thin od Durexa
L london Početnik Poruka 34 08.08.2004. u 13:01 - crvene tackice na alatu #11 OBAVEZNO se javi lekaru!!!Znaci,pravac urolog,ili dermatolog......