Crvena Zvezda vs Young Boys

Dacu prednost YB na svom terenu, a zvezdi na svom. Ovo su one utakmice u kojima je revans uvek zanimljiv ma kako da bude u prvoj,a i one utakmice u kojima se poludi od pritiska. Podesca me sve na atmosferu Partizan-Artmedija, kada je pritisak kulminirao ispadanjem Partizana pored mnogo sansi za prolaz dalje. I onda se pricalo 'sa kim cemo u grupu', i 'mozemo mi to'. Dosta toga ce zavisiti i od srece, jer koga potera po zlu, tesko njemu...

Jang Bojs je u odnosu na ekipu koja je usla u LS prosle godine, izbacila Dinamo i pobedila u grupi Juventus bitno izmenjena, Nema tandema na sredini Sov-Sanogo koji je davao ritam i tempo kao ni ofanzivnog Mbabua beka koji je konstantno napadao i probijao po boku. Povredjeni su im Sulejmani i Oro, stoper Beregen koji je znao da iznese loptu takodje nije u sastavu.
Ipak po meni najjaci njihovi aduti su brzonogi ofanzivni napadaci Nsame, Ngmaleu i posebno Asale.
Promenili su i formaciju pa umesto 4-4-2 igraju 4-3-3 gde Nsame igra centralnog spica a preostala dvojica po krilu ipak kada se Oro i Sulejmani vrate, obicno se transformisu na 4-4-2 . Nisu doveli nijedno afirmisano pojacanje izuzev Spilmana koji nece igrati zbog povrede ovaj dvomec tako da Zvezda treba da iskoristi tu cinjenicu i sto vise ih ugrozava i pokusa da postigne gol dva jer im je slabija strana odbrana i sredina gde im dosta toga zavisi od Abisera.
U revansu ukoliko se bude jurila prednost moze biti tesko jer su jaki u tranziciji, mislim da je prvi mec sansa za dobar rezultat .

Samo da Marin prigovori sudiji i olaksace saopstenje CZ nakon utakmice :D Salu na stranu, sve je moguce, no moj je predlog za svaku normalnu ekipu, samopouzdanje DA, nos gore i snovi u prazno NE. Prvo skoci pa u BG reci hop. Drugacije, bice opet UEFA mafija...

Izašli neki likovi dok je prolazila kolona Delija iz nekakve ustanove u kojoj se leči narkomani i provocirali.Ovi naši ih nalupali (tuča trajala ceo 1 minut) i onda je jedan pandur pucao u vazduh a ovi naši ga gledaju i valjda se pitaju "šta ovaj hoće sa tim plašljivcem".To je to,posle su se razišli.

Izašli neki likovi dok je prolazila kolona Delija iz nekakve ustanove u kojoj se leči narkomani i provocirali.Ovi naši ih nalupali (tuča trajala ceo 1 minut) i onda je jedan pandur pucao u vazduh a ovi naši ga gledaju i valjda se pitaju "šta ovaj hoće sa tim plašljivcem".To je to,posle su se razišli.
Koja paljevina...

Ajde popij dva eksera yradi 100 zgibova i vici dule savic...

Poslednja izmena od moderatora:

Back