Crvena Zvezda - TSC Backa Topola 30.8.2020.

Poruka
21.522
Veceras u 21 h sastaju se Zvezda i TSC na stadionu Rajko Mitic...
Imam neki gadan predosecaj da cemo izgubiti utakmicu..
Igramo bez Bena i Gobeljica...

Protiv Tirane smo jedva dosli do gola, ovde smo na svom terenu pa cemo valjda dati, ali se plasim da cemo i primati.. Lukic i Siladji su opasni...

Ovako, desno ce sigurno igrati Gajic a na levoj strani ako bude Degenek onda stoperi Pankov i Milunovic, a ako ipak bude Rodic onda verovatno jedan otpada...
Erakovic treba da dobija sansu ali protiv TSC-a cisto sumnjam, to je jedna od jacih ekipa u ligi..

Na sredini ocekujem Nikolica i Kangu, iza Sanoga verovatno, mada su po Dekiju legitimne opcije i Petrovic i Vulic, pa videcemo..
Spiridonovicu ne ide i ja bi probao Gavrica, eventualno Radulovica al ovo mi mirise da ce Ivanic biti drugo krilo.. Najbolje Gavra..
Ivanic ako mora bolje u sredinu, al koga izbaciti, od Kange nije bolji, Nikolic mora igrati i dalje, hvata zalet...

Videcemo..

U svakom slucaju, sem Arene prenos je i na b92..
Pa da se nadamo dobrom fudbalu..

TSC bez snage,mada su u par navrata pokazali koliko je odbrana Zvezde losa..
Greska sudije kod starta Boacija,cist crveni karton,price isao je na loptu ne piju vodu.Da se sudija uvek vodi takvom logikom u fudbalu maltene nikada ne bi bilo crvenih kartona...Ali valjda postoji kod sudija nekakav strah da pokazu igracima Zvezde crveni karton...

TSC bez snage,mada su u par navrata pokazali koliko je odbrana Zvezde losa..
Greska sudije kod starta Boacija,cist crveni karton,price isao je na loptu ne piju vodu.Da se sudija uvek vodi takvom logikom u fudbalu maltene nikada ne bi bilo crvenih kartona...Ali valjda postoji kod sudija nekakav strah da pokazu igracima Zvezde crveni karton...
ako igrac ide na loptu, i to se moze dokazati/videti, nije direktno crveni, i nema veze koliko je neko nekoga pogodio. znaci moglo je biti crveni, a nije pod moranje.

Crveni kao kuca,bez ikakve dalje rasprave,isao je na loptu i slicne gluposti....

https://www.weltfussball.at/fussballregeln/12/1/

na nemackom, pa prevedi sam.
pise: ako ide na loptu, i ne namerno, tj. slucajno pogodi suprotnog igraca/golmana, nije nuzno crveni karton. sve zavisi od situacije, koliko brza ta akcija, koliko vremena imao itd.
i vidi se na snimku, jeste isao na loptu, jeste isao sa nogom tamo gde je loptu, i zakasnio, tj. udario ga sa nogom. ali nije namerno isao na golmana, da ga povredi.
nije crveni, a ti mozes 100 puta ponavljati da jeste, jer i tada od laz se nece pretvroiti istina.

https://www.weltfussball.at/fussballregeln/12/1/

na nemackom, pa prevedi sam.
pise: ako ide na loptu, i ne namerno, tj. slucajno pogodi suprotnog igraca/golmana, nije nuzno crveni karton. sve zavisi od situacije, koliko brza ta akcija, koliko vremena imao itd.
i vidi se na snimku, jeste isao na loptu, jeste isao sa nogom tamo gde je loptu, i zakasnio, tj. udario ga sa nogom. ali nije namerno isao na golmana, da ga povredi.
nije crveni, a ti mozes 100 puta ponavljati da jeste, jer i tada od laz se nece pretvroiti istina.
Objasnjenje ti je glupo...
Nema veze sto je isao na loptu,umalo nije osakatio coveka....
U 90% slucajeva sudija bi za ono dao crveni,samo po bana ligama onakav starat prolazi sa zutim.

Objasnjenje ti je glupo...
Nema veze sto je isao na loptu,umalo nije osakatio coveka....
U 90% slucajeva sudija bi za ono dao crveni,samo po bana ligama onakav starat prolazi sa zutim.
nije to moje objasnjene, nego oficijalno (imas link pa proveri). ponavljam, ako ide na loptu, i nije namerno (kao sa rukom u lice da udaris igraca) nije potrebno davati crveni, moze i zuti ( i ako je izgledalo bas ruzno). ali takvim kakav si ti, dzaba i link, dzaba objasniti, ti furas svoje do kraja, nema veze da li si u pravu ili ne.
svako dobro.

nije to moje objasnjene, nego oficijalno (imas link pa proveri). ponavljam, ako ide na loptu, i nije namerno (kao sa rukom u lice da udaris igraca) nije potrebno davati crveni, moze i zuti ( i ako je izgledalo bas ruzno). ali takvim kakav si ti, dzaba i link, dzaba objasniti, ti furas svoje do kraja, nema veze da li si u pravu ili ne.
svako dobro.
Nema sta da se objasnjava i tumace pravila kako tebi odgovaraju,umalo da osakati coveka...Crveni kao kuca....

ponavljam, nista ne tumacim nego je pravilo tako. postavio sam ti link i procitaj.
dzaba 100 puta laz ponavljas, nece postati istina.
Da li je moguce da postoji `kreten`koji pokusava da opravda onakav start samo zato sto je navijac Zvezde?
Covece start je za crveni karton bez ikakvog opravdanja,samo sto sudija nema petlju da pokaze crveni,zato sto moze da mu se desi da sledece kolo ne bude delegiran....

Back