Crvena Zvezda - Kopenhagen

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Црвена звезда – Копенхаген 0:0 (0:0)

Београд - Стадион: Рајко Митић. Гледалаца: . Судија: Тиаго Мартинс (Португалија). Помоћници: Педро Алмеида и Руи Тешеира (Португалија). Жути картони: . Стрелци: .

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Гобељић, Дегенек, Милуновић, Родић, Јованчић, Кањас, Иванић, Марин, Вукановић, Павков. Тренер: Владан Милојевић.

КОПЕНХАГЕН: Гритебуст, Варела, Нелсон, Папајанопулос, Овиедо, Фишер, Стаге, Зека, Холсе, Ндоје, Винд. Тренер: Стале Солбакен.
 
3. минут: Вукановић је изборио фаул на 18 метара по средини, шутирао је Марин под пречку, али је чувар мреже данског тима лопту проследио у корнер.

4. минут: После корнера лопта је убачена на другу стативу где је главом ударио Дегенек, али је сигурно у руке шчепао голман Гритебуст.

16 минут: После неколико изблокираних удараца црвено-белих уследио је и један у оквир гола, после центаршута Гобељића гађао је даљи угао главом Павков, али је ударац био преслаб и Гритебуст је лако ухватио лопту.

24. минут: Копенхаген је пробао да изнесе лопту, спетљали су се гости, изгубили је на средини терена, Зека је стартовао на Кањаса, не превише жустро, али је добио жути картон.

25. минут: Јованчић је на двадесетак метара налетео на избијену лопту, ухватио је из прве, али је лопта по земљи фијукнула метар, два поред стативе.

30. минут: Марин је одлучио уместо да рашири акцију да шутира са 27, 28 метара после дриблинга, лота је фијукнула десетак центиметара од левих рашљи гола Копенхагена.

33. минут: Иванић је с леђа "почистио" ривала, имао је среће, судија му није дао жути картон.
 
Poslednja izmena:
1:0
чим сам ја укључио пренос!
ПАВКОВ!
44. минут: Лопта убачена са леве стране, Павков је хватао волеј левицом, Нелсон га је изблокирао успешно, лопта се одбила до Иванића, од њега до Павкова, уследио је нови шут са 14 метара и нови блок Нелсона, само сјајан за Звезду, јер је лопта од његове ноге у луку прескочила голмана Гритебуста позиционираног скоро на гол линији - 1:0.
 
48. минут: Фишер је добио лопту иза леђа Дегенека, скоро па пришао петерцу, шутирао, на срећу Звезде метар поред гола.

50. минут: Дегенек је скоро на половини терена промашио лопту, али не и Ндојеа, због силине нападач гостију се сручио на земљу, а повратник у црвено-беле редове је добио жути картон.

54. минут: Марин је чекао, чекао, чекао у казненом, на крају упутио "балонче" на другу стативу, на петерцу највиши Боаћи, пробао је главом, лопта је само који центиметар завршила поред стативе и опруженог голмана Данаца.

56. минут: Са тридесетак метара искоса шутирао је Иванић, али право у Гритебуста.

65. минут: Жандер је заменио Родића, нешто раније и најскупље плаћени играч (5 милиона евра) данског тима Пеп Биел Мас Хауме ушао је у игру.

68. минут: Марин је изгубио лопту код казненог ривала, Боаћи је уклизавањем пробао да спречи контру ривала, успео је, али је за старт добио жути картон.

76. минут: Бен је заменио Вукановића. Боаћи је добио ударац у главу, па је меч на кратко прекинут.
 
Poslednja izmena:
Nista jos nije izgubljeno,ubedjen sam da je umesto Boackovica igrao Pavkov do kraja da bi zvezda sigurno pobedila sa dva gola razlike.
Onu priliku kod ubacivanja Zandera (koji koliko sam video nije bas najstrucniji u izvodjenju auta,dva auta je izveo tehnicki pogresno i lopta je trebala biti dodeljna protivniku), Pavkov bi sigurno pretvorio u gol...
 
Suđenje loše
1. igrač ladno hvata loptu rukama dok je igra aktivna, a sudija se pravi lud (morao biti žuti karton)
2. faul koji je mogao da bude drugi žuti nije ni okarakterisan kao prekršaj
3. marina igrač vuče za dres pola sata i obara, sudija ne pokazuje žuti, ali daje marinu zbog protesta
4. penal za kopenhagen u najmanju ruku sporan, jer je igrač tražio kontakt, a lopta mu već bežala (saigrač u ofsajdu)
5. bilo elemenata za penal nad igračem zvezde, protivnik mu se bukvalno bacio u noge, sudija ne reaguje

Ne kažem da je suđenje u našoj ligi dobro, ni ne pratim, ali za jedno uefa takmičenje sudija krajnje nestručan
Ali da ne tražimo sad u tome svu krivicu, morala je Zvezda da iskoristi domaći teren i da bar još jedan još pre tog penala, a mogla je
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top