Цртице из живота СНС-а

• Začetnik teme Začetnik teme RIA77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Очекујем да 2026 кад овај оде, напише из неког бункера из Андалузије своју животну причу.
"Хтедох да отворим метро, чак сам и запослио људе једно 5 година пре отварања, али победили студенти. Све је могло бити боље само да сам остао још мало на власти"

(VIDEO) Grupa huligana sa metalnim štanglama pretukla Subotičanina ispred ulaza u zgradu​

Subotičanin Dražen Lončar (47) pretučen je juče ispred ulaza u svoju zgradu i sa teškim telesnim povredama prevezen u bolnicu, rekao je za N1 njegov brat.

Redakciji N1 ustupljen je snimak na kojem se vidi kako grupa maskiranih muškaraca metalnim štanglama udara u Dražena Lončara koji leži na podu.
Napad se dogodio nešto posle 14 časova u petak, 28. novembra.
Kako je za N1 rekao brat povređenog, napadači su ga sačekali ispred ulaza u zgradu.

"Ima teške telesne povrede. Slomljena mu je ruka, polomljena rebra, ima povrede glave", rekao je Draženov brat Nemanja.

Pretnje dobijao i ranije zbog svojih političkih stavova​

Naveo je i je pretnje dobijao i ranije zbog svojih političkih stavova, a naročito nakon velikog protesta 15. marta u Beogradu.
Policija je, kaže, obaveštena o svemu.
Portparol subotičkog MUP-a izjavio je za N1 da policija radi na uviđaju, i da je za dalje informacije nadležno Osnovno javno tužilaštvo u tom gradu.

Samohrana majka dobila otkaz: Odbila da ide na mitinge SNS-a, pa SMS-om saznala da joj neće biti produžen ugovor​

Miladija Dimitrijević iz Raške, samohrana majka dvoje dece, posle osam godina rada, ostala je bez posla u Opštinskoj upravi u ovom gradu, gde je radila kao kafe-kuvarica i čistačica, jer je odbila da ide na naprednjačke skupove. Pre svega na proteste protiv blokada koji su održavani tokom leta. Ona je sve to odbila.

@Тихи

Poslednja izmena:
za ovako nesto, DB bi trebao posetiti Lukasa...hm, DB ne bi smeo dipustiti ovakve politicare...u USA, padaju avion,i dave se u rekama, jezerima, okeanima i dave se u plitkom potoku...u Rusiji, masovno skacu kroz prozor, bacaju se pod kamione ili nestaju bez traga
УДБА има "паметнија" посла, да јури опозиционаре, шпија ко шта пише&лајкује.

2025-11-28.png

Dokon pop jariće krsti“. Namerno sam uzeo ovu naprednjačku poslovicu za uvod, jer je savršena paralela sa nestručnim, dokonim, majmunom koji ne zna ništa da radi, i koji nikad nije ništa radio, osim što je zavijao, lajao i kevtao vodeći abrove i smišljajući podmetačine, kako bi došao do velike love.
Usput je naučio sve seljačke toponime, da koristi mobilni telefon koji nije ni imao dok mu ga Putin nije poklonio ( e, sad ko mu je skinuo Sky aplikaciju, nije bitno), da crta na digitalnoj tabli puteve i tunele… Zašto je bitno da stalno ima potrebu da priča, tj. da ne zatvara usta, verovatno se ogleda u njegovom nepismenom rukopisu, baš u svakodnevnim obraćanjima na kineskoj tabli.
Glupom Nebeskom narodu sve možeš prodati, a, što je najgore, 5/6 njih možeš i kupiti – mnogo su jevtini.
Još kada su teška vremena, sankcije, epidemije, nestašice benzina za Škodu, potrebe za lovom rastu, naučili ga Gancis’ rossis na buvljaku. Specijalne operacije su naravno, za tupavi gledajući narod nacionalnih frekvencija, čiji mozgovi su nabijeni samo žicom za prenos jednosmerne struje ( bolje reći impulsa).
Specijalno, važno, teško, ako treba ja ću lično da molim brata……….. ( upiši sam), ja ću lično da sednem u avion i da vozim ( svaka sličnost sa dokonim majmunom je namerna), narod ne treba da brine, naći ću ja rešenje…
I tako do titule Maršala.
Onda, kada se malo ostari i opusti, uzme sina Vukana, koji će tada imati 4 godine i poći će u obavezno predškolsko, i biti predsednik vrtićke zajednice, da ga malo “ očoveči“ i nauči životu. Prvenstveno novcu i manipulacijama, naravno i fudbalu, jer Vukan je vezan za Zvezdu, a “ tata“ za Vujadina.
Šta zna dete šta je 300 miliona evra?
:hahaha:

Back