Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 31.262
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto u Srbiji ubijaju ljude u policijskim stanicama i onaj vepar dacic ni ne pomislja da izadje kao covek i kaze da podnosi ostavku.
Ovaj je jaci od njih, udbasi su glupi.
не мора да значи и Шешељуга је УДБАш а није глуп па и Вук ДрашковићOvaj je jaci od njih, udbasi su glupi.
Pričaju jedno, misle drugo, urade treće.
какве ово везе има са СНС
МИСЛЕ СВИ ЈЕДНО И ТО РАДЕ, САМО НЕКАД ПРИЧАЈУ ДРУГО ПО ПОТРЕБИ, НО ТО НИЈЕ ТЕМА ЗА ОВДЕ ИМА НЕКА SRBI VS HRVATI ТАКО НЕШТО ПА ПИШИТЕ О ЊИМА ТАМОPričaju jedno, misle drugo, urade treće.
Nogo je iznad njih, ovi gledaju samo pare.не мора да значи и Шешељуга је УДБАш а није глуп па и Вук Драшковић
Advokat tvrdi da je JTOK naložilo privođenje dva ministra u slučaju Generalštab, ali da policija nije postupila po naredbi
FoNet13.11.2025. 23:21
foto FoNet Milica Vučković![]()
Advokat Nikola Lakić izjavio je večeras za N1 da je, prema informacijama koje on ima, Javno tužilaštvo za organizovani kriminal u slučaju Generalštab naložilo privođenje dva ministra, ali da je policija, kako tvrdi, odbila da postupa po toj naredbi.
Lakić tvrdi da je Tužilaštvo za organizovani kriminal upravo na slučaju Generalštab „osetilo bes Aleksandra Vučića na svojoj koži“.
„Vučić je upravo zbog slučaja Generalštab besan na JTOK. Upravo je kolegijum JTOK, gde su učestvovali svi tužioci za organizovani kriminal, izdalo bitno saopštenje, mislim prvi put u istoriji Srbije, gde su osudili određene radnje i postupke predsednika prema njima i ukazali javnosti da predsednik krši svoja ustavna ovlašćenja“, tvrdi Lakić.
On je rekao da je JTOK naredilo policiji da „liši slobode v.d. direktora Zavoda za zaštitu kulture Srbije Gorana Vasića“.
„On je bio nedostupan 24 sata državnim organima. Nikad niko nije ustanovio gde se krio, sa kim se sastajao i o čemu je pričao. Prema informacijama koje ja imam, JTOK je naložilo i privođenje dva ministra iz Vlade, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršila krivično delo zajedno sa Vasićem i drugim licima“, rekao je Lakić.
Prema njegovim rečima, policija je odbila da postupa po naredbi javnog tužioca za organizovani kriminal.
„Ako je sve to tačno, onda mi ovde imamo jedan mali državni udar, gde policija ne želi da postupa po nalogu JTOK i krije osobe koje treba da budu u sastavu jedne šire optužbe u vezi sa Generalštabom“, ističe Lakić.
Јесте. Кад преЦедник подвикне да су ти тужиоци "криминалци" и "терористи" ајд да видим тог пандура који ће да хапси министре.JEL OVO MOGUCE?