- Poruka
- 2.646
Znam da vi žene baš volite da putujete, pa evo teme gde možete prepričati svoje doživljaje i iskustva sa vaših putešestvija.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je mogla da bude zanimljiva tema...
blago vama, pa vi stvarno putujete, ja jednom isao kod tetke u bosansko grahovo
bio sam u grckoj po zimi, bilo je ekstra, uslikao sam brdo fotografija sam profi aparatom od 300 evra!
Nije mi baš najjasnije zašto si otvorio temu o putovanjima kad ne voliš da putuješ.Ja ne putujem nigde. Ne volim turisticka putovanja.
Da bi se nešto nazvalo putopisom, trebalo bi da sadrži neke osnovne elemente, poput teksta, priče, objašnjenja i fotografija. Da bi se napisao putopis potrebno je makar nekoliko obimnih postova.
Dakle svaki putopis bi zajedno sa komentarima, pitanjima i odgovorima, zauzeo nekoliko stranica teme. Ukoliko se u međuvremenu postavi još neki putopis, dobili bismo zbrku citata sa ogromnim tekstovima i velikim fotografijama sa različitih destinacija gde se niko ne bi mogao snaći.
Pojedini putopisi bi ostali i neprimećeni.
U takvoj atmosferi, ono što bi trebalo da budu putopisi bi se pretvorilo u temu ''Hajde recite nam gde ste putovali i postavite fotografiju lokacije'', osim ako to zapravo i nije osnovni cilj.
Dobronameran savet - svaki putopis treba da ima zasebnu temu da bi sve imalo ikakvu svrhu. A ovaj pdf, stičem utisak, neće istrpeti otvaranje teme za svako putovanje.
Nije mi baš najjasnije zašto si otvorio temu o putovanjima kad ne voliš da putuješ.
To kao kad bih ja otvorila temu o fudbalu, a ne zanima me ič.
Inače postoji PDF Putovanja, tamo pišu oni koji vole da putuju.
Ukoliko je to slučaj, onda bi bilo lepo da se tema preimenuje. Volim da čitam putopise i veoma cenim putopisanje i putopisce. Zbog toga mislim da još jedna tema za postavljanje sličica ne bi trebalo da nosi naziv ''Putopisi''.... a mislim da Lordu i jeste bila ideja da se kroz fotku i komentar pokaze neki lep deo sveta u kome smo bili...
Lepa tema...