Crtani film Kripi (eng. "Growing Up Creepie")

Frightless Bird

Početnik
Poruka
4
Pozdrav dragi korisnici
voleo bih da pitam da li se neko od Vas seća crtanog filma "Kripi" (u originalu "Growing Up Creepie"). Ovaj crtani film se prikazivao na dečijem TV kanalu "Ultra" 2013. godine. Radnja ovog crtanog vrti se oko devojčice po imenu Kripi, koju su još kao bebu, pronašli i odgajali insekti. Ja se sećam da sam par puta gledao ovaj crtani kao mali. Sećam se i da je na kraju svake epizode bio kakav podatak, edukativnog sadržaja, o nekom insektu koji se pojavio u nekoj od epizoda (što objašnjava činjenicu da se ovaj crtani originalno prikazivao na Discovery Kids kanalu (ovaj kanal je ogranak kanala Discovery) u periodu od 2006. do 2008. godine). Mene zanima gde mogu da pogledam sve epizode, sinhronizovane na srpski. Znam da ovaj serijal ima 26 epizoda i zato me zanima gde mogu da pogledam svih 26 sinhronizovane na srpski jezik. Usput, kakvo je vaše mišljenje o ovom crtanom? Da li je na vas ostavilo dobar utisak, ili ipak ne?

Sećam ga se. Bacio sam pogled, nije loše, naučiš nešto o raznim insektima, ali nisam puno gledao.

A gde ima da se pogleda sinhronizovan - ne bih znao. Pogledao sam na Crtaćima i na Balkandownload jer oni imaju dosta raznih stvari za skidanje uključujući i sinhronizovane crtaće, ali nisam našao. Jedino prve dve epizode na Youtube.

Sećam ga se. Bacio sam pogled, nije loše, naučiš nešto o raznim insektima, ali nisam puno gledao.

A gde ima da se pogleda sinhronizovan - ne bih znao. Pogledao sam na Crtaćima i na Balkandownload jer oni imaju dosta raznih stvari za skidanje uključujući i sinhronizovane crtaće, ali nisam našao. Jedino prve dve epizode na Youtube.

Imaš na sajtu https://www.gledajcrtace.xyz/?m=1 skoro ceo ovaj crtani, ali samo 22 epizode. Zato pitam, jel možda neko zna gde mogu da se pronađu svih 26 epizoda sinhronizovanih na srpski.

Back