Gruban
Buduća legenda
- Poruka
- 47.364
Sad će da se tepate medjusobno a mi ćemo da uživamo i da vam se smejemo.bila je, vise nije, moramo sada da stedimo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad će da se tepate medjusobno a mi ćemo da uživamo i da vam se smejemo.bila je, vise nije, moramo sada da stedimo
Ma ko će se bije? Ovi što su sad na vlasti su oni nabildovani sa oružjem a oni što kmeče su seka perse sa farbanom kosom i brnjicamaSad će da se tepate medjusobno a mi ćemo da uživamo i da vam se smejemo.
to jedino po vucicevoj poremecenoj pameti da su studenti nvo, a ne srpska institucija, i narod koji mu ne valja da nije njegovSad će da se tepate medjusobno a mi ćemo da uživamo i da vam se smejemo.
lojalisti prete, ali ih se niko u srbiji ne boji, samo srozovaju sns rejting, da ih nema, mi bi ih izmislili, aljek radi za nas, tek ce da vas zrtvuje redom, nudi radoicica trenutnoMa ko će se bije? Ovi što su sad na vlasti su oni nabildovani sa oružjem a oni što kmeče su seka perse sa farbanom kosom i brnjicama
Ja sam za mir a protiv rata u Srbiji.Građanski rat u Americi poželjno.Nego da te pitam ... Da li su te kontraktirali federalci ovih dana ?to jedino po vucicevoj poremecenoj pameti da su studenti nvo, a ne srpska institucija, i narod koji mu ne valja da nije njegov
samo je aljek srbin, i samo je aljek institiucija, a svi ostali da se potepaju medjusobno - to je vas plan i program sns, ali raspadate se, cekajte lustraciju u trstu, pobegulje
lojalisto, vec sam ti odgovorio na to pitanje, badava pakostis, ja sam amer bez mrljeDa li su te kontraktirali federalci ovih dana ?
A što se ti toliko interesuješ za politiku i političare u Americi ? Missim ti si tamo migrant,azilant,dođoš ...vec sam ti odgovorio na to pitanje, badava pakostis, ja sam amer bez mrlje
У овој земљи живи око 51,5 милиона људи који нису рођени у САД. 3/4 њих је у Америци легално, а 49 одсто су амерички држављани/држављани, - https://srbin.info/svet/tramp-deportuje-50-drzavljana-srbije-na-listi-i-skoro-900-jugoslovena/
vucici su dodjosi iz cipuljica, predak mu je neki iz vrazje divizije narodni neprijateljA što se ti toliko interesuješ za politiku i političare u Americi ? Missim ti si tamo migrant,azilant,dođoš ...
Srbe u BiH za vreme PSR progonili i ubijali Hrvati,Muslimani i Švabe.Zatvarali u koncentracione logore gde su umirali od gladi zajedno sa Srbima iz Srbije a ti kažeš Vražja diviizija.Vražja divizija iz Zagreba nesretniče.Vi samo izmišljate i lažete.Obraza nemate.vucici su dodjosi iz cipuljica, predak mu je neki iz vrazje divizije narodni neprijatelj
msm, glupa pitanja, zar mi ne verujes da sam usa drzavljanin? ajde, zasto mislis da te lazem? mask je isto imigrant, kao i ja, tako da imamo jednaka prava.
Srbe u BiH za vreme PSR progonili i ubijali Hrvati,Muslimani i Švabe.Zatvarali u koncentracione logore gde su umirali od gladi zajedno sa Srbima iz Srbije a ti kažeš Vražja diviizija.Vražja divizija iz Zagreba nesretniče.Vi samo izmišljate i lažete.Obraza nemate.
ti nemas obraza, sta nije tacno?E sad si me uverio da jeste![]()
Pobedio siti nemas obraza, sta nije tacno?
bugojno ili cipuljic, sta nije istina?
za tita? to te boli?
niste lustrirani, zato imamo problem sa vama, mislite djon obraz da je neka norma
jel rekao da mu preci nisu bili ni cetnici, ni partizani, znaci saradnici okupatora, samo je pitanje u kojoj meri zlocinciPobedio si![]()
Samo trećinu? Sumnjam.Извршна наредба председника Сједињених Америчких Држава Доналда Трампа да суспендује страну помоћ на период од три месеца, која је углавном спровођена преко Америчке агенције за међународни развој (УСАИД) и Националног фонда за демократију (НЕД) одразиће се на невладине организације како широм света тако и у Србији, с обзиром да је невладин сектор добрим делом био финансиран од стране ове агенције.
Да су УСАИД и НЕД финансирали невладине организације у Србији лако је утврдити одласком на web сајтове многих НВО из наше земље где је то и наведено у листи донатора, а то је потврдила и портпаролка Беле куће Керолајн Левит која је међу, како је назвала, "сулудим трошковима" УСАИД-а навела пример улагања 1,5 милиона долара за унапређење ДЕИ (програм разноврсности, једнакости и инклузије) на раднима местима у Србији, док је британски "Daily mail" навео да је новац додељен про LGBTQ+ групи која се зове Група "Изађи" за пројекат "Радимо заједно".
Поред Групе "Изађи", УСАИД и НЕД су били донатори бројних невладиних организација у Србији, а изасланик председника САД Доналда Трампа за специјалне мисије, Ричард Гренел, је недавно на друштвеној мрежи "X" поделио информацију да је УСАИД само у периоду од 2020 до 2024. године у Србији "потрошио 209 милиона долара америчких пореских обвезника".
"Вредни Американци плаћају порезе – политичари у Вашингтону расипнички троше тај новац. Милијарде долара дају се левичарским невладиним организацијама како би спроводиле радикалне политике у другим земљама", написао је Гренел.
УСАИД и НЕД били су донатори и Центра за истраживање, транспарентност и одговорност (ЦРТА) и Траг фондације. Euronews Србија је овим организацијама такође послао питање везано за извршну наредбу Доналда Трампа. Поред тога тражили смо и одговоре на питања на којим пројектима су њихове НВО сарађивале са УСАИД-ом и НЕД-ом, те колико су средстава од ових америчких организација добили од свог оснивања.
До објављивања овог текста, ЦРТА није одговорила на постављена питања, док је извршна директорка Траг фондације, Милка Дамјановић, послала свој одговор, али није открила колико је ова организација добила средстава од свог оснивања до данас.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...obila-trecinu-sredstava-trag-fondacija-petinu
Pogledajte prilog 1682292
Ništa od ovoga ne bi dospelo u žižu javnosti da Tramp nije došao na čelo SAD.
Da li ga ovo čini anđelom ili đavolom?
Srpski narod? Možda samo Druga Srbija?Vlada je za demokrate (bila).
Međutim, čitajući komentare ovde u vezi Trampa i njegovog tima, nisam stekao utisak ni da je srpski narod za Trampa.
Neće proći? Možda neće na Šolakovim televizijama, međutim stvarnost nije ni u kakvoj obavezi da se pokorava željama N1 i narativima sa Nove S.Ukratko, doticni vodi neku politiku koja jako mnogo slici autokratiji, s tim sto to u Americi nece proci kao kod nas, npr.
Transparentno su usmerili skoro sav budžet USAID za 2022 Bajdenovim partijskim kadrovima i listovima koji su neprekidno napadali Trampa.https://www.google.com/url?q=https:...4QFnoECAYQAg&usg=AOvVaw34GH5bKew1uTmrVassGnKH
Verujem da ipak znas da je sve bilo transparentno i pre Trampa.
https://www.google.com/url?q=https:...Q0gJ6BAgDEAU&usg=AOvVaw0cCKBTgJ530sODpzgkJK_k
“Ne postoji”? A jel si ti čula za CNN?I ta medijska nenormalnost tamo ne postoji kao ovde @Platin
Neki ovde reaguju kao da ih je ovo sa USAID-om lično pogodilo…Пишем о разлици између издиктиране теорије и грозне праксе.
Да свака земља има само медије у домаћем власништву (државном и приватном), овај свет би био много боље место.
Били би принуђени да више пишу о домаћим темама, а мање о иностранству (лажима да је комшијина чаша полупразна).
glume strane placenike, samo da ne budu domaci izdajnici, strah ih jeNeki ovde reaguju kao da ih je ovo sa USAID-om lično pogodilo…
Kao sefovo na kosarci
Lepo zakucavanje
Mislila sam na srpske medije, ne pravi se blesav“Ne postoji”? A jel si ti čula za CNN?
a zasto bi neslobodne? - to tek nema logike
На много места сам већ написао да сам против слепила, али изгледа морам још.
Амерички медији су слободни? А од чега то? Нико са стране не може да се умеша, нити може да пише у интересу неке стране земље. Код њих - само они.
А по иностранству - опет само Американци (идеално стање).
Ја то зовем диктирањем, једноумљем... може и диктатуром.
Наши медији нама, њихови њима. По високом моралу.
Свако нека о себи пише, а не да је агресиван према другима.
Имаш у Америци главницу медија као слепих обожаваоца тамошње Демократске странке и једну утицајну телевизију слепог обожаваоца Републиканске странке. Два слепила. Грозота.
Отприлике као код нас однос власти и опозиције - слепило једних и слепило других, како политичара тако и медија.
Живи неће признати да друга страна има било који квалитет.
То је све погрешно, пут у пакао.
Транспарентност је само законски праг, то ти је као праг од кухиње, два сантиметра.
А морал је као зид од два метра - њега је тешко прескочити.