vanilica80
Početnik
- Poruka
- 7
koji monitor bi mi preporucili za rad sa grafickim aplikacijama (LCD 17" ili CRT 19")- do 350 eura 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onda mi objasni zasto im je i dalje prosecan rok trajanja 2 GODINE!DabaMAN:Da je ova tema postavita, neznam, recimo 1998, nekako bih i razumeo ovaj odgovor. Ali danas reći da je LCD neuhodana tehnologija je apsurdno.
Jel to otisnuto na monitoru?...."Best Before 2007"Hammerhead:onda mi objasni zasto im je i dalje prosecan rok trajanja 2 GODINE!DabaMAN:Da je ova tema postavita, neznam, recimo 1998, nekako bih i razumeo ovaj odgovor. Ali danas reći da je LCD neuhodana tehnologija je apsurdno.
Pa pazi za graficki dizajn, tj. staticnu sliku i najobicniji LCD je majka, ali kad krene brza slika da shara ekranom (narocito akcione scene iz filmova, ili FPS igre) nastaje problem, zbog sporog odziva tacke na ekranu.vanilica80:ok hvala hammerhead ...a sta mislish o kvalitetu slike prilikom gledanja filmova ili igranja igrica, kod kojih monitora je kvalitet veci?
Hammerhead:onda mi objasni zasto im je i dalje prosecan rok trajanja 2 GODINE!DabaMAN:Da je ova tema postavita, neznam, recimo 1998, nekako bih i razumeo ovaj odgovor. Ali danas reći da je LCD neuhodana tehnologija je apsurdno.
Ice:CRT je bolji u svakom pogledu. U studiju u kojem ja radim imamo samo crt i to 19 koje drzimo izmedju 1600x1200 i 1480x.... zbog osvezavanja
Uzgred da li sam napomenuo da je 19 CRT 200-250 E
alo bre... ja sam coveku probao da pomognem sa onim sto ja znam... ako znas bolje onda reci :"E gresis nije tako nego ovako" nemoj vredjas ljude za dzrastamann:Hammerhead:onda mi objasni zasto im je i dalje prosecan rok trajanja 2 GODINE!DabaMAN:Da je ova tema postavita, neznam, recimo 1998, nekako bih i razumeo ovaj odgovor. Ali danas reći da je LCD neuhodana tehnologija je apsurdno.
Ae ne lupaj ako ne znash, 'leba ti
radije cemo da ulozimo 10.000 e u novu masinu za posao nego da razbacujemo pare na 21". Uzgred nisam video da si naveo jedan a ne dva studio koji koriste TFT, zato molim te...sonne:Ice:CRT je bolji u svakom pogledu. U studiju u kojem ja radim imamo samo crt i to 19 koje drzimo izmedju 1600x1200 i 1480x.... zbog osvezavanja
E jak mi je to studio kada koristite 19" monitore
i otkad je to neki studio referenca za kvalitet monitora!
Hammerhead:onda mi objasni zasto im je i dalje prosecan rok trajanja 2 GODINE!DabaMAN:Da je ova tema postavita, neznam, recimo 1998, nekako bih i razumeo ovaj odgovor. Ali danas reći da je LCD neuhodana tehnologija je apsurdno.
Ice:radije cemo da ulozimo 10.000 e u novu masinu za posao nego da razbacujemo pare na 21". Uzgred nisam video da si naveo jedan a ne dva studio koji koriste TFT, zato molim te...sonne:Ice:CRT je bolji u svakom pogledu. U studiju u kojem ja radim imamo samo crt i to 19 koje drzimo izmedju 1600x1200 i 1480x.... zbog osvezavanja
E jak mi je to studio kada koristite 19" monitore
i otkad je to neki studio referenca za kvalitet monitora!
Moj kolega, koji se pripremom bavi 10 godina ( pre toga je radio animaciju ) takodje deli moje misljenje da su TFT * a sto se tice Maca, na njemu je radio 4 godine kada je bio zaludjen za Mac i tad mu je mac bio savrsenstvo. Sad mu je od tog savrsenstva ostao u uspomeni jedino raspored komponenti u njemu jer se ne je.... sa kablovima.