Crossfire 2 "razlicite" Graficke?

Dupont

Domaćin
Poruka
4.644
Pitanje:
Da li moze u CF 2 ISTE Graficke(mislim na model(recimo,na primer, 4850))ali jedna od njih je vec fabricki klokovana,odnosno OC Edition,i ako moze da li bi trebala ova druga da se klokuje kao i ova sto je vec "budzirana" ili to nema veze?Mislim,trebalo bi da moze,ali me zanima kako bi se "ponasale" u radu,to jest,da li bi jedna "zaostajala" za drugom,ili sta bi bilo-kad bi bilo.....

Poslednja izmena:
Moze!Morao sam da stavim ovu OC Edition kao "primarnu" i ovu drugu da klokujem na "nivo" ove druge da bi radile podjednako,jer bi u protivnom imao na OC Edition istu frekvenciju i radni takt kao i ova sto nije OC....medjutim sad mi je nesto "cudno"?Pokazuje mi da mi je takt i frekvencija mnogo manja nego sto bi trebalo da bude (i to na obe grafe):

Prilozi

• GPU1.jpg
    GPU1.jpg
    25,5 KB · Pregleda: 12
  • GPU2.jpg
    GPU2.jpg
    25,5 KB · Pregleda: 13
Moze!Morao sam da stavim ovu OC Edition kao "primarnu" i ovu drugu da klokujem na "nivo" ove druge da bi radile podjednako,jer bi u protivnom imao na OC Edition istu frekvenciju i radni takt kao i ova sto nije OC....medjutim sad mi je nesto "cudno"?Pokazuje mi da mi je takt i frekvencija mnogo manja nego sto bi trebalo da bude (i to na obe grafe):

To možda radi automatski dok je u 2D-u? :think:

Back