Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ja bih da se druzim sa tobom.Za pocetak moje ime je Bojan :wink: Pa kako se provodi u za#emlji Hrvatskoj. :wink:zlochka:[E ja sam iz hrvatske i malo bi se druzila!ko je za nek se javi
Aj ne kaki! A ti mala aj u lijepu nashu pa se tamo druzi, ebem ti seme pogano! 8)KINKY:I MI BI SE DRUZILE SA BRACOM HRVATIMA,BAS STE SUPER.
ja bi se družila sa tobom, mačkicezlochka:[E ja sam iz hrvatske i malo bi se druzila!ko je za nek se javi
koji si ti tezak primitivac...no comment...omilos:Aj ne kaki! A ti mala aj u lijepu nashu pa se tamo druzi, ebem ti seme pogano! 8)KINKY:I MI BI SE DRUZILE SA BRACOM HRVATIMA,BAS STE SUPER.
Pa sta sad... 8)beca:ja bi se družila sa tobom, mačkicezlochka:[E ja sam iz hrvatske i malo bi se druzila!ko je za nek se javi
Jel ja ma nisam, cini ti se... 8)zgranuta:koji si ti tezak primitivac...no comment...omilos:Aj ne kaki! A ti mala aj u lijepu nashu pa se tamo druzi, ebem ti seme pogano! 8)KINKY:I MI BI SE DRUZILE SA BRACOM HRVATIMA,BAS STE SUPER.
A meni cmok???? 8)Jelena_Vukovar:Evo ja sam iz Hrvatske,Vukovar tacnije,pa nek se javi neko od Srba,mojih zemljaka. A pozdrav leti jednom decku u Knin i mom rodnom Osijeku...
Kako si ti tolerantna i pametna devojcica jos da se zoves milka{cokolada} kako bih te gricnuo! 8)chokolada:Rat je prosao i mislim da bar na forumu (koji bi trebao biti izvor zabave), ne bi trebalo da se prozivamo i vredjamo. 8)
I tebi,pod uslovom da si delija U kom delu grada zivis ako nije tajna? Pitam jer imam rodbinu na Padini...omilos:A meni cmok???? 8)Jelena_Vukovar:Evo ja sam iz Hrvatske,Vukovar tacnije,pa nek se javi neko od Srba,mojih zemljaka. A pozdrav leti jednom decku u Knin i mom rodnom Osijeku...
Uvek tu (cak i kada se najmanje nadas) sa pravim komentarom!apotekarka:Izvinite što prekidam Vaš intimni razgovor, a odakle bi počeo sa grickanjem?
Nisu nas slomile ove teske godine jos nas sada ima vise zbog tebe, pevajte, skacite, lomite i ludujte al ti Zvezdo igraj fudbal bori se... nego... 8)Jelena_Vukovar:I tebi,pod uslovom da si delija U kom delu grada zivis ako nije tajna? Pitam jer imam rodbinu na Padini...omilos:A meni cmok???? 8)Jelena_Vukovar:Evo ja sam iz Hrvatske,Vukovar tacnije,pa nek se javi neko od Srba,mojih zemljaka. A pozdrav leti jednom decku u Knin i mom rodnom Osijeku...
Pa kako sad da ti kazem... ops:apotekarka:Izvinite što prekidam Vaš intimni razgovor, a odakle bi počeo sa grickanjem?
Slavija pa Vukov spomenik.Bez drugara,para i ljubavi tonem ko Titanik. Vukovar-Vukov spomenik...ma bas je slicnoomilos:Nisu nas slomile ove teske godine jos nas sada ima vise zbog tebe, pevajte, skacite, lomite i ludujte al ti Zvezdo igraj fudbal bori se... nego... 8)Jelena_Vukovar:I tebi,pod uslovom da si delija U kom delu grada zivis ako nije tajna? Pitam jer imam rodbinu na Padini...omilos:A meni cmok???? 8)Jelena_Vukovar:Evo ja sam iz Hrvatske,Vukovar tacnije,pa nek se javi neko od Srba,mojih zemljaka. A pozdrav leti jednom decku u Knin i mom rodnom Osijeku...
Vukov spomenik, vracar... 8)