sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
i naravno, golman Poleksić
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka vi to, za Boskovica mi mora bit mjesto u prvih 11![]()

Ima li neki igrač u crnogorskoj ligi da valja ... pa da pređe u Partizan?![]()

Hmmm ..... oni nisu igrali dovoljno, jer, realno, nisu dovoljno dobri ..... trebali bi malo više da grizu .... mada, ko zna, možda i bude nešto od njih
Interesovalo me je, da li ima neko u Crnoj Gori, ko stvarno odskače .... ne pratim tu ligu, pa ne znam ...
necu ni da pominjem.
realno, nisu dovoljno dobri ..... trebali bi malo više da grizu .... mada, ko zna, možda i bude nešto od njih
Interesovalo me je, da li ima neko u Crnoj Gori, ko stvarno odskače .... ne pratim tu ligu, pa ne znam ...
ali je dao 10 golova i tak
. Ima onaj Alex iz Rudara...čini se dobar
U sustini, Partizan nije lose prolazio sa Crnogorcima. Osim starijeg Brnovica, koji je drvo neopevano. Njegov brat je odlicno poceo, ali ga unisti ona povreda. Ne znam koliko moze da se vrati u staru formu, ali videcemo. Branimir Petrovic je bio jako dobar, ali sam za njega cuo da je imao dosta vanfudbalskih problema. Stjepanovic i Cetkovic su jos mladi, i verovatno ce se na dalje i na njih racunati, a da znaju fudbala, znaju. Joveticanecu ni da pominjem.
Ne znam zasto tog Jovetica toliko dizu u visine kada je Burza za njega tata.