Црногорски боксер: ишчупаћу уши Ђоши Бугарину

ccaterpillar

Legenda
Poruka
56.059
Drago Janjušević, Crnogorac koji boksuje pod srpskom zastavom, zapretio glumcu da će mu vezati uši u mašnu

Đoša će pod hitno morati u teretanu da smrša ako ne želi da postane „džak za udaranje“ Dragu Janjuševiću.

Ovaj Nikšićanin, koji boksuje pod srpskom zastavom, ljut je na glumca zbog izjava objavljenih u Kuriru u kojima kaže da svi Crnogorci treba da idu iz Srbije, sa sve Vukom Karadžićem na čelu kolone. Nekadašnji interkontinentalni šampion sveta u poluteškoj kategoriji zapretio je Bogoljubu Mitiću da odmah začepi gubicu ili će se u protivnom on lično pobrinuti da se to desi. E, sad, da li će to uraditi aperktom ili krošeom, o tome se već nije izjašnjavao.

- Pre svega, on ne zna ni da priča. Govori mešavinom srpskog i bugarskog. Ko je, bre, on?! Kakvu zaslugu on ima u Srbiji?! - zapitao je Drago, a onda je sam sebi dao odgovor:

- On je dvorska luda! Kako može da sudi ko je Srbin u Srbiji kad je on Bugarin?! Bolje mu je da ga ne sretnem. Ima da mu iščupam uši i napravim mašnu od njih! Vidi se da je mnogo hrabar momak!

Hrabar ili ne, tek Đoša se našao u nebranom grožđu. Bolelo ga je što je Crnogorac smenio Srbina s mesta selektora. Sad mu Janjušević poručuje da će ga boleti svaka koska. Za početak, zavezao mu je jezik.

- Pa šta i da sam Bugarin?! Svi smo mi Balkanci. Neću, bre, više da pričam o tome - rekao je glumac.

Ako ga vidite ovih dana na Košutnjaku kako sa peškirčetom oko vrata i u trenerci trčkara mašući rukama ispred sebe, znajte da je počeo da trenira. Roki - Đoša Balboa ima da „patoše“ Draga! A kad se probudi, verovatno će biti na intenzivnoj nezi Kliničkog centra.

Очекујемо реакцију министарства унутрашњих послова и тужилаштва, најмање као услучају Хаџи-Андреја Милића, пре свега због озбиљних претњи угрожавањем физичког интегритета, а затим и због изазивања националне, верске и расне мржње

Сада ћемо имати прилике да видимо ОНА ДВА ПАВИЈАНА ШТО ИЗИГРАВАЈУ ТУЖИОЦЕ НА ДЕЛУ - ДА ВИДИМО КАКО СПРОВОДЕ ЗАКОН У ОВОЈ ПРОПАЛОЈ ЗЕМЉИ... ОВО ЈЕ ЈАВНА ПРЕТЊА И УГРОЖАВАЊЕ ФИЗИЧКОГ ИНТЕГРИТЕТА.

drzavljanin druge drzave preti srbinu iz srbije fizickom silom.
sta mislite hoce li javni tuzilac da reaguje?

Da nema srpsko drzavljanstvo ne bi mogao da bude u reprezentaciji Srbije...

Kada je pocela sva ova prica o Djosi i Crnogorcima, kapirao sam da se "glumac" obracao Crnogorcima koji su to po nacionalnosti, odnosno onima koji tvrde da veze sa Srbijom nemaju...
Da je tako, mogao bih i da shvatim... Ali sada vidim da se radi i o Srbima poreklom iz Crne Gore...
Tuzno i glupo...

Pokupite sve Srbe koji su imali u svojoj familiji nekog iz Crne Gore i odmah deportujte iz Srbije i vidite ko ce da ostane ovde...

Drago Janjušević, Crnogorac koji boksuje pod srpskom zastavom, zapretio glumcu da će mu vezati uši u mašnu

Đoša će pod hitno morati u teretanu da smrša ako ne želi da postane „džak za udaranje“ Dragu Janjuševiću.

Ovaj Nikšićanin, koji boksuje pod srpskom zastavom, ljut je na glumca zbog izjava objavljenih u Kuriru u kojima kaže da svi Crnogorci treba da idu iz Srbije, sa sve Vukom Karadžićem na čelu kolone. Nekadašnji interkontinentalni šampion sveta u poluteškoj kategoriji zapretio je Bogoljubu Mitiću da odmah začepi gubicu ili će se u protivnom on lično pobrinuti da se to desi. E, sad, da li će to uraditi aperktom ili krošeom, o tome se već nije izjašnjavao.

- Pre svega, on ne zna ni da priča. Govori mešavinom srpskog i bugarskog. Ko je, bre, on?! Kakvu zaslugu on ima u Srbiji?! - zapitao je Drago, a onda je sam sebi dao odgovor:

- On je dvorska luda! Kako može da sudi ko je Srbin u Srbiji kad je on Bugarin?! Bolje mu je da ga ne sretnem. Ima da mu iščupam uši i napravim mašnu od njih! Vidi se da je mnogo hrabar momak!

Hrabar ili ne, tek Đoša se našao u nebranom grožđu. Bolelo ga je što je Crnogorac smenio Srbina s mesta selektora. Sad mu Janjušević poručuje da će ga boleti svaka koska. Za početak, zavezao mu je jezik.

- Pa šta i da sam Bugarin?! Svi smo mi Balkanci. Neću, bre, više da pričam o tome - rekao je glumac.

Ako ga vidite ovih dana na Košutnjaku kako sa peškirčetom oko vrata i u trenerci trčkara mašući rukama ispred sebe, znajte da je počeo da trenira. Roki - Đoša Balboa ima da „patoše“ Draga! A kad se probudi, verovatno će biti na intenzivnoj nezi Kliničkog centra.

Очекујемо реакцију министарства унутрашњих послова и тужилаштва, најмање као услучају Хаџи-Андреја Милића, пре свега због озбиљних претњи угрожавањем физичког интегритета, а затим и због изазивања националне, верске и расне мржње

Slazem se
Ako to izostane, pretnje ne treba uzimati u obzir
To je njihov manir
Da sam Djosa, rekao bih mu da samo izvoli da mi veze usi i da time sebe smesti gde mu je mesto i upropasti svoju karijeru i zivot u srbiji
Al to nek dodje dole, na jug da uradi
Pa da vidim kakav bi se vratio
Svako ko je srbijance potcenio, jako se zajebao
Mi jesmo mirni i neskloni velikim recima, puno trpimo, ali kad pukne film, ne postoji to pleme i taj brdjanin koji je gori od nas

Da nema srpsko drzavljanstvo ne bi mogao da bude u reprezentaciji Srbije...

Kada je pocela sva ova prica o Djosi i Crnogorcima, kapirao sam da se "glumac" obracao Crnogorcima koji su to po nacionalnosti, odnosno onima koji tvrde da veze sa Srbijom nemaju...
Da je tako, mogao bih i da shvatim... Ali sada vidim da se radi i o Srbima poreklom iz Crne Gore...
Tuzno i glupo...

Pokupite sve Srbe koji su imali u svojoj familiji nekog iz Crne Gore i odmah deportujte iz Srbije i vidite ko ce da ostane ovde...

ne gnjavi nas svojim crnogorstvom,bre!
imate vasu samostalnu ,vase more,vasu gramatiku ..
VASA DRZAVA JE SAMOSTALNA!
i u srbiji ima 260 000 hiljada crnogoraca.

Нешто му није баш Ђоша узвратио мушки, него ситно "Па шта и да сам Бугарин"
А јесте јавна претња, мада је очигледно да су обојица циркузанти.... чиме се Србија бави..

Djosa je klasicna majmuncina 'ala' Velja Ilic, sto znaci da je i veeeeelika kukavica.

A sto se tice ovog boksera - kakav je i on retard:hahaha:

Ma, tehničkim, po kratkom postupku :cool:

A , čuj Djošu, al se vadi....:rotf: pa, i Crnogorci su Balkanci....:D

Ovi iz Dimitrovgrada i Bosilegrada imaju :mrgreen:

Ali Djosa je iz Vlasotinca, koliko se secam...

Drugo, ima prezime na "ic".

Djosa je napao Srbina da nije Srbin jer je iz Crne Gore...
Bokser mu je uzvratio istom merom...
To mu dodje da su obojica idioti....

Pa slusaj, oni prvi negiraju da su Srbi.

Ako nisu, sta ce ovde?

Poslednja izmena:
Ne moze to tako iz prostog razloga sto bi obrnuta situacija bila nezamisliva
Da djosha radi i zivi u CG i nekom tamosnjem kaze da ce doci da mu veze ushi u cvor
Sto bi onda ova bila prihvatljiva
Srbija nece vise da bude poligon na kome se razni dodjoshi izivljavaju i terorisu one cija je ovo otadzbina
Toga je bilo previse u skorijoj istoriji i ljudima je takvih pretnji jednostavno dosta

Da djosha radi i zivi u CG i nekom tamosnjem kaze da ce doci da mu veze ushi u cvor
Srbija nece vise da bude poligon na kome se razni dodjoshi izivljavaju i terorisu one cija je ovo otadzbina
Toga je bilo previse u skorijoj istoriji i ljudima je takvih pretnji jednostavno dosta

:tick: :tick: :tick::klap:

Pa slusaj, oni prvi negiraju da su Srbi.

Ako nisu, sta ce ovde?

Takvima je i u redu da se kaze...

Problem je sto se ovo odnosilo i na Srbe poreklom iz Crne Gore...
Znaci, odnosilo se i na Srbe...
To vec nije u redu...

Bokser koji je odreagovao je recimo Srbin...
Sto bi on bio proteran iz zemlje svih Srba, kada se vec izjasnjava kao Srbin?

Srbija nece vise da bude poligon na kome se razni dodjoshi izivljavaju i terorisu one cija je ovo otadzbinaToga je bilo previse u skorijoj istoriji i ljudima je takvih pretnji jednostavno dosta

:ok::ok::ok:Upravo tako.Može taj bokser Đoši samo da se sagne.

Back