A gde je tu žnj? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemaš ti blage veze sa životom.
Tuđman je bio u prvom redu vojna osoba, a potom povjesničar.
A nikad nije bio jezičar.
Trudimo se koristiti hrvatske riječi slavenskoga korijena, da nam jezik ne bi grcao u turcizmima, germanizmima, latinizmima i ostalim -izmima.
Naravno, ponegdje se to ne može izbjeći, pa se koriste riječi stranog izvornika.![]()
Ajde, nemoj, pa vasi intelektualci se smeju i prave viceve na racun novohrvatskog.
додуше ред је да се уз новокомпоновани језик и новокомпоновану нацију ту придружио и новокомпоновани краљ!!!!
Обавезно погледати!
Каква нација, такав језик и краљ
СПРДЊА
Pisaše srbski putopisac Ljubomir Nenandović: Ako se nastavi "trend" Srbi i Crnogorci se za 100 godina (tj. danas) neće ni razumjet. Predlaga je Crnogorcima da uče zborit "lepim" srbskim jezikom, ali su mu ovi odgovorili da je crnogorski ljepši. I, eto, silom vlasti učismo taj "lepi" jezik i zamalo zaratismo. S toga razloga, imaš pravo.Naravno, sto se manje budu razumevali Srbi i Dukljani u buducnosti, bolje ce odnose imati, samo napred imate moju podrsku.
Novohrvatski je, svojevremeno, bio i naziv sladoled. Ne znam jesu li se njini intelektualci smijali, ali siguran sam da bi se ti smija da i dan danji sladoled zovete doldrma, ka što činjaste prije usvajanja ove novohrvatske riječi.Ajde, nemoj, pa vasi intelektualci se smeju i prave viceve na racun novohrvatskog.
Novohrvatski je, svojevremeno, bio i naziv sladoled. Ne znam jesu li se njini intelektualci smijali, ali siguran sam da bi se ti smija da i dan danji sladoled zovete doldrma, ka što činjaste prije usvajanja ove novohrvatske riječi.
Pisaše srbski putopisac Ljubomir Nenandović: Ako se nastavi "trend" Srbi i Crnogorci se za 100 godina (tj. danas) neće ni razumjet. Predlaga je Crnogorcima da uče zborit "lepim" srbskim jezikom, ali su mu ovi odgovorili da je crnogorski ljepši. I, eto, silom vlasti učismo taj "lepi" jezik i zamalo zaratismo. S toga razloga, imaš pravo.
Pisaše srbski putopisac Ljubomir Nenandović: Ako se nastavi "trend" Srbi i Crnogorci se za 100 godina (tj. danas) neće ni razumjet. Predlaga je Crnogorcima da uče zborit "lepim" srbskim jezikom, ali su mu ovi odgovorili da je crnogorski ljepši. I, eto, silom vlasti učismo taj "lepi" jezik i zamalo zaratismo. S toga razloga, imaš pravo.
Velik. S toga se i ne bi moga śetit.Kakav debilizam...
Ja ne bi mogao da se setim ovolikih gluposti i da sam hteo.
Da si bio dvedesetijeh u CG, kad su cg policija i srbska JNA pucali jedni na druge, ne bi tako zborio.Ајде мучи ,јадо...Ко замало зарати? Шта булазниш???
ШТА ПРИЧАЈУ!?
О ЧЕМУ СЕ РАДИ!?
ЈА ИХ НИШТА НЕ РАЗУМЕМ!
Mala izpravka: Nije doldrma, no dondrma (turski: dondurma). Malo ti kvari "semantiku".Doldrma, pravi srpski izraz, vidi se da ima tu materijala, nastao od dole drma(trese, razara), a ne ko Hrvati, musko spolovilo!.............. pih sto bi vi rekli![]()
Добро је!
Напредујеш!
УПОТРЕБИЛА СИ ТАЧКУ!
Само тако настави, стићи ћеш и до ВЕЛИКИХ СЛОВА!