Crnogorski agenti u Srbiji: mit ili stvarnost?

Neko je ovde pisao da je ovaj čovek poreklom iz Grblja.

98884_aleksandar-rakovic01-tanjug-dragan-kujundzic_f.jpg

Autorska tema.

Svedoci smo poslednjih godina kako sve više sa crnogorske adrese dolaze optužbe kako Srbija radi protiv Crne Gore, želi da potčini Crnu Goru sebi, kako Srbija ima svoje agente tamo i slično. Međutim svi dokazi govore upravo suprotno: da su Crnogorci ti koji imaju svoje agente u Srbiji, koji čine sve kako bi ponizili, pa i uništili srpsko društvo. To se čini kroz više pravaca: zaglupljivanje naroda, predstavljanje Srba kao probisvete, zlotvore, sataniste, usađivanje osećaja krivice za minule događaje i nepoštovanje države Srbije.

Neki od onih koji se ističu su recimo Miroljub Petrović, koji je po sopstvenom priznanju nekada bio Crnogorac, a sada Srbin albanofil koji puni glavu Srbima o nekoj alternativnoj medicini, alternativnoj istoriji, o nekakvim naopakim vrednostima, sektašenju, ''mladoj Zemlji'' i slično. U Holandiji je kao Srbin pretio da će porušiti brane i tako je slika o ''srpskom teroristi'' obišla svet.
Marina Abramović koja kao ''umetnica iz Srbije'' promoviše satanizam i nakaradnu umetnost po svetu, pa njen brat Velimir koji na Balkan Infu puni glavu Srbima o vanzemaljcima, teorijama zavere, promoviše masone i slično.
Staša Zajović i pokojna Borka Pavićević koji nabacuju osećaj krivice Srbima za zločine i genocid, promovišu kosovsku nezavisnost, a Borka je čak prva nakon 2008. u Srbiji promovisala albansku kulturu sa Kosova.
Brajan Brković, unuk čuvenog Jevrema Brkovića o kojem ne treba trošiti reči. Brajan se istakao tako što je škrabao srpske trobojke po Novom Sadu.
Vesna Radusinović, novinarka i supruga Milomira Marića, prvog čoveka Hepi televizije koju ne treba dodatno komentarisati.
Pokojni Slobodan Milošević zbog čije politike su Srbi i Srbija doživljavali poraze i dan danas su na lošem glasu.
Tamara Vučić, rođena Đukanović, supruga predsednika Srbije.

Da ne zaboravimo da je glavni sponzor kriminala u Srbiji crnogorski kriminal. Kriminalci u Srbiji su bukvalno vojnici u službi crnogorskih kriminalnih klanova i ubijaju po Srbiji koga im ovi narede da ubiju.
Crnogorski uticaj se ogleda i u kulturi. Najbolji primer je film ''Ime naroda'' o političkom lideru vojvođanskih Srba Svetozaru Miletiću u kojem su sve glavne uloge pokupili glumci iz Crne Gore, dok glumci iz Vojvodine ne znam da li su dobili 2-3 sporedne uloge.

Kako onda neko može da kaže da Srbija želi da okupira Crnu Goru kada Crnogorci imaju ogromni uticaj na svim poljima u Srbiji i u ogromnoj meri rade protiv Srbije?
Ajde, ovo treba da ide na teorije zavere.

Durmitor je stara granicna Zetska planina, dje su obitavali stari Kriči cuveno dukljansko pleme
Зета се завршавала мало иза Бјелопавлића. Рик Рос је Крич.

Од 15-ог в. Дурмитор у Херцеговини. Од војводе Стјепана Вукчића Косаче који је себе називао чуваром гроба Светог Саве, а своју државу војводством Светог Саве https://sr.wikipedia.org/wiki/Војводство_Светог_Саве

Вук Караџић је записао: 'По Ерцеговини се приповиједа да је Дурмитор толико висок да љуби небо'

Зета се завршавала мало иза Бјелопавлића. Рик Рос је Крич.

Од 15-ог в. Дурмитор у Херцеговини. Од војводе Стјепана Вукчића Косаче који је себе називао чуваром гроба Светог Саве, а своју државу војводством Светог Саве https://sr.wikipedia.org/wiki/Војводство_Светог_Саве

Вук Караџић је записао: 'По Ерцеговини се приповиједа да је Дурмитор толико висок да љуби небо'

Kriči su predslovensko romansko pleme, koje su dali naziv Durmitoru. Pogranicna je planina i uvijek gravitirala ka centru, Skadarskom jezeru i Zeti.

Kriči su predslovensko romansko pleme, koje su dali naziv Durmitoru. Pogranicna je planina i uvijek gravitirala ka centru, Skadarskom jezeru i Zeti.
Јесу, али они су 14-ом в. ушли у српски етнос. Дукљани никад нису били.
Преко генетике је утврђено да су преко 80% данашњих носилаца кричког хаплотипа Срби, а остатак Бошњаци (углавном из Цазинске Крајине) и Хрвати (највише из Далмације). Срба који су генетски потомци Крича има на широком простору од централне Србије до Крајине и Војводине.

@guslar1389 @RickRoss
Драч је велеград за било који црногорски приморски град. Чак су и Валона и Саранда веће од највећег црногорског приморског града.
Драч има преко 100.000 становника. У њему доминирају нове зграде - пословне и хотелске. Уз то је лучки град. Пошто је у равници као и шира околина, има простора за даље ширење.

Јесу, али они су 14-ом в. ушли у српски етнос. Дукљани никад нису били.
Преко генетике је утврђено да су преко 80% данашњих носилаца кричког хаплотипа Срби, а остатак Бошњаци (углавном из Цазинске Крајине) и Хрвати (највише из Далмације). Срба који су генетски потомци Крича има на широком простору од централне Србије до Крајине и Војводине.

Bili su dio Duklje kralja Bodina i Mihaila.

Nema rase veze sa tim. Smijesno da i Dzordz Bus pozivati na Englesko porijeklo iz prije 300 godina.
Рик се не каже да је Црногорац нити Старохерцеговац. Његов регионални идентитет је војвођански/банатски.
Већина Крајишника је старином из Херцеговине, укључујући у мене. Ми то знамо, али нико од нас не каже да је Херцеговац. Ми смо Крајишници, Личани, Далматинци, Банијци и Кордунаши регионално, а Срби етнички.

Како год да се звала била је политички и етнички српска. Назив Дукља не исходи од неког етноса, већ од имена старог римског града Доклеје код данашње Подгорице. Србија исходи од имена етноса тј. од Срба.

Како год да се звала била је политички и етнички српска. Назив Дукља не исходи од неког етноса, већ од имена старог римског града Доклеје код данашње Подгорице. Србија исходи од имена етноса тј. од Срба.

Bez obzira na to, Duklja pa Zeta su uvijek imali priviligovan status.

Боље него да ме бахати Црногорци деру.
Албанци локалци са којима сам се сусретао тамо су били врло љубазни и излазили су ми у сусрет, нико ме није попреко погледао. По раменима сам био гадно изгорио (шта ћу кад имам доста светлу кожу :)) и Албанац који ради у хотелу ме је одвео у амбуланту, докторка која ме је прегледала ми ништа није наплатила. Платио сам крему и неки лек у апотеци што ми је преписала. Ти Албанци су Тоске, потпуно друга врста људи од Гега погсебно од оних дивљака са Косова. У Драчу сам био само у пролазу, тамо сам приметио да мене и друге Србе који су ту били гледају онако попреко. На Косову још више, али и то је било само у пролазу.

Ovo je protiv Srpske Sparte

Back