Crnogorska televizija na Dan pobede pustila Tompsona

Negde su fašisti a negde migranti. Narod više ne može na more tamo gde je jeftino. Još i ova korona ko šlag na tortu.
neme korone u bangkoku, sedi lepo na avion i putuj ako nisi porodican covek

cvrc, NISTA NE RADI https://www.khaosodenglish.com/life...ture-death-of-bangkoks-nightlife-in-pandemic/ , A clothes vendor is seen waiting for customer on the reflection on a glass door at 24-hour Mcdonalds in the empty street of Khaosan Road, which has been closed along with other restaurants and bars, following the order from the Thai government to prevent the spread of the novel coronavirus, Bangkok, Thailand, April 8, 2020.

Poslednja izmena:
Mensone, u ovom videu se vidi da je masa skandirala "Ubij Srbina". Šta imaš izjaviti po tom pitanju, m? :think:
Apslutno si u pravu, to su ustašoidi kojima se digne tintilinć na nešto takvo "zabranjeno".

Ali čisto da pojasnim odakle taj ZDS na koncertima MPT-a, pa evo kopiram to što sam nedavno pisao:

Čuje se "Za dom spremni" . Prvi put sam to čuo kada sam bio u uniformi, i taj poklič, za dom spremni, je svima bio isti kua kao i "u boj, u boj, za narod svoj", ili "Hrvatine", od Đuke Čajića. Nikoga tada nije bilo briga za ustaše, osim što su nas Srbi od milja zvali "Uje", a mi njih "Čede". HOS je tu bio radilakniji, ali on je maknut za par mjeseci. Niko tada Thompsona tada nije povezivao s nikakvim ustašama, to je bila ratna pjesma za zaebanciju. Sve te priče o tzv. ustašama su došle debelo nakon rata, i tada je MPT shvatio da može na tome zarađivati finu lovicu. Meni je jasno da ti to teško možeš razumijeti, ali ja sam živ i vrlo bistar svjedok tog vremena, a ti mi vjeruj ili ne. Radi se o percepciji, a ne fakrografiji: i kuna je bila isključivo ustaška valuta u istoriji, a danas je nitko pri zdravoj pameti ne povezuje s ustašama. Isto tako je danas ZDS ustaški pozdrav, ali 91. to s ustašama nije imalo nikakve asocijacije.

Пјеваћ Томпсон у свом repertoirе има две-три усташке остало су домољубне и љубавне. Ак` није пушћена усташка писма, онда се нима ћа ко бунит!
Немој „навртат” на сплитски говор кад се ради о Томпсону, он је сирома Сплит видијо два-три пута на календару прије него је поста „познат”, он ти је озгорика из Влајленда, у њизи се друкчије говори па би и тутекарце на Крстарици то требало вјерно прењет. :D

Pročitao sam pažljivo šta si napisao. Sa ovim "ti to teško možeš razumijeti" se ne slažem. Omiljeni radio mi je hr2, slušam ga redovno bar 15 godina. Niko im nije ravan što se muzike tiče. Imam na kablovskoj hrt1, hrt2, hrt3, RTL tv. Ponekad otvorim sajt hrt i pročitam vijesti. Npr. kad je Milanović u Okučanima nedavno napustio skup gledao sam te večeri dnevnik hrt1 da se bolje informišem šta se desilo.

Sve što si rekao stoji. Ali, imam jedno pitanje: šta ćemo sa onom pjesmom da Srbi plove Neretvom? Znaš sigurno o čemu pričam. Valjda nije potrebno da je tražim na netu.

Back