Filip_Kraljevo
Zainteresovan član
- Poruka
- 124
Srbima je u krvi da se uvek dele. Tako se sad oformila Crnogorska Pravoslavna Crkva. Sta mislite o tome???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Filip_Kraljevo:Srbima je u krvi da se uvek dele. Tako se sad oformila Crnogorska Pravoslavna Crkva. Sta mislite o tome???
mile kuronjic:Koliko mora da se ponavlja da svako ima pravo da se izjasnjava kako on hoce.Crnogorci su zasebna nacija i imaju pravo da imaju svoju pravoslavnu crkvu.Pa dokle ce se ici na nasilno asimilovanje crnogoraca?!
Crna Gora je najstarija drzava i uvek je bila drzava i imala svoje specificnosti (kulturu, jezik, obica, mralne norme itd).Crnogorci nisu ni po cemu slicni Srbima, oni su po kulturi i obicaju slicniji Albancima.
limunada:mile kuronjic:Koliko mora da se ponavlja da svako ima pravo da se izjasnjava kako on hoce.Crnogorci su zasebna nacija i imaju pravo da imaju svoju pravoslavnu crkvu.Pa dokle ce se ici na nasilno asimilovanje crnogoraca?!
Crna Gora je najstarija drzava i uvek je bila drzava i imala svoje specificnosti (kulturu, jezik, obica, mralne norme itd).Crnogorci nisu ni po cemu slicni Srbima, oni su po kulturi i obicaju slicniji Albancima.
Crnogorci Mile,i ne mogu biti SLICNI Srbima,zato sto oni i jesu Srbi,svidjalo se to tebi ili ne.![]()
mile kuronjic:Koliko mora da se ponavlja da svako ima pravo da se izjasnjava kako on hoce.Crnogorci su zasebna nacija i imaju pravo da imaju svoju pravoslavnu crkvu.Pa dokle ce se ici na nasilno asimilovanje crnogoraca?!
sch:Crnogorci nisu ni po cemu slicni Srbima, oni su po kulturi i obicaju slicniji Albancima.
Čega se pametan stridi,time se budala ponosi !
A inače,jaka vam je crkva... Pa samo u mojoj ulici postoje dve SEKTE sa većim brojem sledbenika.
Trazeci ljubav:limunada:mile kuronjic:Koliko mora da se ponavlja da svako ima pravo da se izjasnjava kako on hoce.Crnogorci su zasebna nacija i imaju pravo da imaju svoju pravoslavnu crkvu.Pa dokle ce se ici na nasilno asimilovanje crnogoraca?!
Crnogorci Mile,i ne mogu biti SLICNI Srbima,zato sto oni i jesu Srbi,svidjalo se to tebi ili ne.![]()
Mile u odboru za organizovanje tzv,Crnogorske Pravoslavne Crkvev nalazili su se i mnogi Muslimani iz SDP!!!Mogli bi uključiti i tebe!!!Kakva Crkva,takav i odbor!!! :shock:![]()
![]()
strani placenik:Pa jesu li na ovaj forum pozvani svi nedokazani ljudi sa naseg govornog podrucja? Ako bih rekao iz naseg naroda uvredilo bi se pola foruma! Necu nikog da teram da se oseca clanom nase nacije, moze da se oseca kako hoce, ali dajte ljudi nemojte izmisljati razlike gde ih nema. Te SPECIFICNOSTI koje imate Vi i Siptari imalo je mnostvo naroda sveta, ali pre vise vekova. I to nisu SPECIFICNOSTI vec zaostalost! KASNJENJE U RAZVOJU! U plemenima su nekad svi ziveli, hvala bogu oko svega se ubijali jer nisu imali sudova, ali su evoulirali pre vise vekova. Crnogorci su stvarno "usmereni" - nedokazani, tvrdoglavi... Netrebam ni da ti pricam ko su bili najnedokazaniji ljudi srpske istorije (premda sad ne znam kako cemo ih podeliti, ko je Srbin a ko Crnogorac - izjasnjavali se kao Srbi a rodjeni u CG), ko su bili inforbirovci (barem 90% njih)... Stvarno ste narod za sebe!!!!!
sch:U plemenima su nekad svi ziveli, hvala bogu oko svega se ubijali jer nisu imali sudova, ali su evoulirali pre vise vekova. Crnogorci su stvarno "usmereni" - nedokazani, tvrdoglavi... Netrebam ni da ti pricam ko su bili najnedokazaniji ljudi srpske istorije (premda sad ne znam kako cemo ih podeliti, ko je Srbin a ko Crnogorac - izjasnjavali se kao Srbi a rodjeni u CG), ko su bili inforbirovci (barem 90% njih)... Stvarno ste narod za sebe!!!!!
Bio sam na nekoj sahrani u Radovićima kod Tivta(sad će neki da se uvrede i kažu da je Tivat kod Radovića)
i video sam u crkvenoj porti malo groblje.Na polovini spomenika piše-Ubijen od četnika iz familije...,a na polovini - Ubili ga partizani mučki sa lijedja.E,to ste vi.Rođeni ste za podele.Jednog dana,ako vam bude priznata ta vaša samozvana crkva(neću ni ime da joj pomenem)- vi ćete već posle nedelju dana napraviti novu frakciju kao npr.Cetinjsku crkvu,bokansku.....
limunada:U cemu je razlika,ajde bas me interesuje izmedju"crnogorskog" i srpskog?Mile ili nemas pojma ili navijas vodu na svoju vodenicu,a prije bih rekla ovo drugo. :x
mile kuronjic:limunada:U cemu je razlika,ajde bas me interesuje izmedju"crnogorskog" i srpskog?Mile ili nemas pojma ili navijas vodu na svoju vodenicu,a prije bih rekla ovo drugo. :x
Aaaa ima dosta velikih razlika izmedju nas Srba i njih Crnogoraca.Kao prvo u svakodnevnom govoru.
Mi govorimo brze a oni sporije.
Mi smo vredniji a oni lenji
Oni kazu dje a mi gde
oni kazu sjutra a mi sutra
oni kazu vidji ovoga a mi vidi ovoga
oni se ponose junastvom a mi... (cega mi imamo da se ponosimo)
itd.
Mogao bih nabrajati dosta tako velikih razlika ali da ne bismo duzili mislim da ti je ovo bilo jasno.
Kada su turci osvajali Srbiju oni su ponosno bili svoj na svome.
mile kuronjic:limunada:U cemu je razlika,ajde bas me interesuje izmedju"crnogorskog" i srpskog?Mile ili nemas pojma ili navijas vodu na svoju vodenicu,a prije bih rekla ovo drugo. :x
Aaaa ima dosta velikih razlika izmedju nas Srba i njih Crnogoraca.Kao prvo u svakodnevnom govoru.
Mi govorimo brze a oni sporije.
Mi smo vredniji a oni lenji
Oni kazu dje a mi gde
oni kazu sjutra a mi sutra
oni kazu vidji ovoga a mi vidi ovoga
oni se ponose junastvom a mi... (cega mi imamo da se ponosimo)
itd.
Mogao bih nabrajati dosta tako velikih razlika ali da ne bismo duzili mislim da ti je ovo bilo jasno.
Kada su turci osvajali Srbiju oni su ponosno bili svoj na svome.