podgorickimali
Ističe se
- Poruka
- 2.626
"Ja imam zestok kompleks od Crnogoraca, pa dajte da otvorim jos jednu temu po kojoj cemo opljunuti " 

Crna Gora treba da zaboravi evro-atlantske integracije i da jaca saradnju sa Kinezima..
Evro-atlantske integracije vode Crnu Goru u bankrot i propast..
Napred u Crnogorsko-Kineske Integracije koje ce dovesti do dominacije Crne Gore i Kine u EvroAziji..
Kinezi ce za instaliranje raketa Dong Feng 21D na Durmitoru svakom Crnogorcu platititi minimalno 100 000 evra..
http://english.chosun.com/site/data/html_dir/2010/12/29/2010122900389.html
NAS I KINEZA MILIJARDA I PETSTO MILIONA !!!!!
A Kinezi nemaju dje drugo da instaliraju rakete no se bas nas sjetili![]()
Old-mne, (a i ti reckless), da li ti mene smatras Crnogorcem ili izdajnikom crnogorstva ? Recimo vidim da Zike postuje moja osjecanja, dok npr. Peso mene ubraja u veljesrbe i anticrnogrce.
Kada se Srbi i Crnogorci svadjaju najteze je nama koji smo Srbi-Crnogorci...
Iako znam da Tihi i old mne nikada nece reci da su dio istog naroda, sto ja ni ne ocekujem od njih.
Old-mne, (a i ti reckless), da li ti mene smatras Crnogorcem ili izdajnikom crnogorstva ? Recimo vidim da Zike postuje moja osjecanja, dok npr. Peso mene ubraja u veljesrbe i anticrnogrce.
Ovo nije tema za pdf "politika", nego za pdf "ekologija", podforum "septicke jame".....
Hvala Reckless i old-mne i eto cisto da znate da sam jedan od Srba koji uvek navijaju za reprezentaciju Crne Gore, a nikada protiv nje. Jedino kada igraju Crna Gora i Srbija, ne mogu da se opredelim, tada navijam za fer igru.
Ој, јунаштва свјетла зоро ој!
Мајко наша Црна Горо!
На твојим се врлетима ој!
Разби сила душманима.
Једина си за слободу ој!
Ти остала српском роду.
Да т’ ће Бог и света Мати ој!
Да се једном све поврати.