Crnogorci Srbe isterali s plaže !!!

E pa nema vise... gotovo. Mada, ja stvarno ne razumem u opste cemu sekiracija.... Pa hebes plazu. Nama Srbima su i drzavu razbucali, izgubili smo teritoriju. Nekoliko lopurdi iz Vojovidne preti da ce dfa jedoji od ostataka Srbije... a mi treba da se brinemo o plazi u crnoj gori... Svasta.
Nece tu vrstu turista i mirna backa... oce nesto drugo i ne mozhemo im nista.
Vladaju svojom prcijom od drzave, ko sto vladaju i Beogradom i EPsom i Policijom u Srbiji ...

Debili umesto da su Rusima prodali i kupili duplo bolje u Grckoj :roll:

Ma, ne možeš više da prodaš Rusima (stranim državljanima) jer su doneli neki zakon po kome stranac ne može da bude vlasnik zemljišta već samo objekta, kao da je objekat čardak ni na nebu ni na zemlji. Šalim se. Crna Gora je prodala strancima više od 2% teritorije (sa tim podatkom operišu). Nama iz Srbije, koji imamo dole imovinu su povećali poreze i možemo samo njihovim državljanima da prodamo, a zbo ovog zakona cena je pala pa nam je bolje da plaćamo porez.

Inače, godinama nas maltretiraju sa plaćanjem ulaz na plažu, pa do moranja plaćanja plažnog mobilijara, dok je domincilno stanovništvo poštedjeno svega toga. A, pre 20'30 godina sva infrastruktura je od tog krša izgradjena od samodoprinosa ljudi iz Srbije. Konkretno, asvaltirane ulice, trafostanica, svaka bandera plaćena, izgradjena pošta, ambulanta, itd...
E, sad će neko reći što si gradila tamo. Pa i nisam, tj. nije bio moj izbor, ali ni sad nemam neki izbor.

Inspekcija ne zna šta se dešava na plaži

Siniša Minić, inspektor za građevinarstvo u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, kaže da kontrola građevinskih radova u Krašićima nije rađena.

- Kontrolu građevinskih radova mi vršimo samo po pismenom zahtevu građana. Ako peticija građana iz Krašića stigne, mi ćemo proveriti o čemu je reč - kaže Minić.

pa nije kuća igla da se ne vidi sto reče fizikalac perhanu kada se vratio iz italije a onaj ga izhebo za lovu:hahaha::hahaha:

Ma, ne možeš više da prodaš Rusima (stranim državljanima) jer su doneli neki zakon po kome stranac ne može da bude vlasnik zemljišta već samo objekta, kao da je objekat čardak ni na nebu ni na zemlji. Šalim se. Crna Gora je prodala strancima više od 2% teritorije (sa tim podatkom operišu). Nama iz Srbije, koji imamo dole imovinu su povećali poreze i možemo samo njihovim državljanima da prodamo, a zbo ovog zakona cena je pala pa nam je bolje da plaćamo porez.

Inače, godinama nas maltretiraju sa plaćanjem ulaz na plažu, pa do moranja plaćanja plažnog mobilijara, dok je domincilno stanovništvo poštedjeno svega toga. A, pre 20'30 godina sva infrastruktura je od tog krša izgradjena od samodoprinosa ljudi iz Srbije. Konkretno, asvaltirane ulice, trafostanica, svaka bandera plaćena, izgradjena pošta, ambulanta, itd...
E, sad će neko reći što si gradila tamo. Pa i nisam, tj. nije bio moj izbor, ali ni sad nemam neki izbor.

tako ti je to kad gradiš i stranoj državi umesto da si uz moravu napravila vikendicu i uzivala u lepoti prirode sada imas probleme

Ja bih prodala to sto imam tamo i kupila nekretninu za tu cenu na Ohridu, ili na nekom nasem jezeru, banji, zasto to mora da bude more pa i pod ovakvim uslovima?
Ti zato i nemaš nekretnine.Ljudi rade dok su radno sposobni i gledaju da pametno investiraju višak novca dok ga imaju da bi kasnije ubirali nekakvu rentu.Nisu oni krivi što je bivša država propala a crnogorski,hrvatski i ostali šljam iskoristio bezakonje da uzurpira i pljačka tuđu imovinu.

Back