Crnogorci priznaju gej brakove !

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.180
CRNOGORCI PRIZNAJU GEJ BRAKOVE!

(0) Sreda, 22. Decembar, 2010.| Autor:
Gej je i u Crnoj Gori - OK! „Đetići“ odlučili da odobre homo brakove


34846.jpg



PODGORICA - Viđu vraga! Gej je, dočim, ipak u redu! Već od šjutra!
Ako smo vas zbunili, da vam pojednostavimo: Crnogorci se spremaju da homoseksualcima priznaju pravo da sklapaju brakove!




Iako je Ferhat Dinoša, ministar za ljudska i manjinska prava, nedavno izjavio da u Crnoj Gori nema gejeva, iznenada iz njegovog resora stiže informacija da će „ministarstvo u konsultaciji sa Vladom i Ministarstvom pravde razmotriti mogućnosti regulisanja pravnog i socijalnog statusa istopolnih brakova“!

Ovo je rekla pomoćnik ministra Blanka Radošević-Marović, navodi podgorički Dan.
U dopisu na koji se ovaj list poziva navodi se da ministarstvo „uvažava preporuke Komiteta ministara Saveta Evrope sa sastanka od 31. marta 2010. godine“. Dakle, ako se u Srbiji u skorije vreme ne regulišu istopolni brakovi, možda će naši pripadnici seksualnih manjina uskoro ići u Podgoricu da bi rekli sudbonosno „da“!




Obuka za gej paradu

Šest pripadnika MUP Crne Gore o trošku države bilo je upućeno u Los Anđeles i Toronto kako bi se obučili za „adekvatnu zaštitu seksualnih manjina“.
Oni su se, kako je precizirano, obučavali za „postupanje i obezbeđivanje organizovanih javnih skupova seksualnih manjina“.


****************************************************


Немам коментар - остадох без текста...

Зна ли неко ДА ЛИ ЈЕ И ОВО ЈЕДАН ОД јЕВРОПСКИХ УСЛОВА - И ДА ЛИ СУ СВЕ ДРЖАВЕ У ОКРУЖЕЊУ КОЈЕ СУ У ЕУ ПРИЗНАЛЕ ПЕДЕРСКЕ БРАКОВЕ ???
 
Evo još jednoga kojemu sam mjerio dubinu.

Дакле ипак је тачно да си и ти фурунџија?
Е Песо, Песо..............није ни чуди што си поста"црногорац" за разлику од својих ђедова..........када си пркно могао продат, што не би и своје корене.
 
eremita;CRNOGORCI PRIZNAJU GEJ BRAKOVE!

Šest pripadnika MUP Crne Gore o trošku države bilo je upućeno u Los Anđeles i Toronto kako bi se obučili za „adekvatnu zaštitu seksualnih manjina“.
Oni su se, kako je precizirano, obučavali za „postupanje i obezbeđivanje organizovanih javnih skupova seksualnih manjina“.

А не морају потезати до Лос Анђелеса и Торонта.Довољно је да се јаве Најљепшем.Ипак је он њихове горе лист,родила га мајка способног за шта оћеш(свадбе,сахране,чиниодејствовања за различите потребе).А уз то има искуства са педерима,мислим њиховом заштитом.
 
I nije neko iznenadjenje.Po relevantnim podacima u CG,procentualno,ima najvise gay populacije u Evropi.Cudno a istinito,zato oni i glume neke muskarcine i junacine,prikrivaju se,ali sada je sve jasno.Ljubav je ljubav, da hebe oca.:)

Zašto bi bilo čudno.Crnogorce inače karakteriše naflašena međusobna bliskost - rodbinska i plemenska.Današnje generacije su tu bliskost podigle na jedan viši nivo,rekao bih z:mrgreen:.
Šalim se,mislim da je u islamskim zemljama homoseksualizam mnogo raširenija pojava.U nekim je i pedofilija prihvaćena kao nešto normalno ili je tako bilo do nedavno..Tako ima primera držanja "ašika" - dečaka kojima se njihovi vlasnici "naslađuju".
 
Poslednja izmena:
Не зезајте, у Србији је одржана педерска парада, педери се финансирају из буџета...дакле педерски лоби је одрадио своје у обе државе.
И Србији и Црној Гори иде на срамоту што се нису успротивиле.
 

Back
Top