Peśo
Domaćin
- Poruka
- 3.608
Važno je da ti diferentno smrdiš.Nit smrdiš, nit mirišeš?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Važno je da ti diferentno smrdiš.Nit smrdiš, nit mirišeš?
Važno je da ti diferentno smrdiš.
I ja se pitam..Pa zašto odmah vređanje?
Još si na nivou bukvastog razumijevanja...Sam sebe pitaš?
Još si na nivou bukvastog razumijevanja...
moze se danas sve izmeniti...samo takva tehnologija nije za raju...i dobro je da nije
Kako i rekoh.Bukvastog? Neka nova Crnogorska reč?
Aaaa.. ti bi ulaznicu! E, tu ti ne mogu pomoć, nijesam član.Тамо ваљда вип улазнице имат пешјо, зике, реклес, морачанин и компанија.... пии срамоте !
"Ааа...виђи нам заставе , чо`че...сад смо прави еуропљани."
Jest. Ide pred nama, a vi pred njim.Одавно је то постало на челу са овим геј-гуруом њи'овијем предводником !
Tu šarenu krpu si ti postavio ili nacrtao.
Добра ви је печена кокошка, кокошари !
..
To je tvoja zastava i ta kokoška.
Ti si je takvu nacrtai ili postavio.
Iz donjih ...
Аха, ти си вјероватно још неки клон... па добро, мудoња који се потписује као 'Морачанин' нека се слободно јави на пп.... уручићу му једну ескпрес вип мјесто на мојој кaри....
Аха, ти си вјероватно још неки клон... па добро, мудoња који се потписује као 'Морачанин' нека се слободно јави на пп.... уручићу му једну ескпрес вип мјесто на мојој кaри....
Baš si uljepša moralnu sliku jednoga neprijatelja Crne Gore. Nije ni čudo što ti smeta sve crnogorsko, jer u tome ne možeš nać ovako upečatljive moralne vrijednosti. Srećom po nas, a za nesreću onjema koje prizivaš.Аха, ти си вјероватно још неки клон... па добро, мудoња који се потписује као 'Морачанин' нека се слободно јави на пп.... уручићу му једну ескпрес вип мјесто на мојој кaри....
Crnogorci priznaju gej brakove!
Tu šarenu krpu si ti postavio ili nacrtao.
A ta "kokoška" na njoj !..... imaju mnogi te kokoške, mada mi se ta dvoglavost i neprirodnost nije nikad sviđala.
Orao sa dvije glave!!!!!!! to je degeneracija.
Ja da se pitam, postavio bi nešto drugo, recimo Lovćen, što je prirodnije.
Baš si uljepša moralnu sliku jednoga neprijatelja Crne Gore. Nije ni čudo što ti smeta sve crnogorsko, jer u tome ne možeš nać ovako upečatljive moralne vrijednosti. Srećom po nas, a za nesreću onjema koje prizivaš.