Crnogorci priznaju gej brakove !

"Ааа...виђи нам заставе , чо`че...сад смо прави еуропљани." :super:

gay-montenegro.jpg

Одавно је то постало на челу са овим геј-гуруом њи'овијем предводником ! :D

300h.jpg

:klap: за фотомонтажу,
иначе туристи кажу да је пешкир феноменалан за брисање гузицe ! z:lol:

Poslednja izmena:
gay-montenegro.jpg

Добра ви је печена кокошка, кокошари ! z:lol:

..
Tu šarenu krpu si ti postavio ili nacrtao.
A ta "kokoška" na njoj !..... imaju mnogi te kokoške, mada mi se ta dvoglavost i neprirodnost nije nikad sviđala.
Orao sa dvije glave!!!!!!! to je degeneracija.

Ja da se pitam, postavio bi nešto drugo, recimo Lovćen, što je prirodnije.

Poslednja izmena:
Аха, ти си вјероватно још неки клон... па добро, мудoња који се потписује као 'Морачанин' нека се слободно јави на пп.... уручићу му једну ескпрес вип мјесто на мојој кaри.... :D

Kakav te klon spopao , ne brzaj sa zakljuccima - prvo vidi sta sam pisao na temi . A za te karte - otvaras se previse , pazi na kontru ! .... Nego , posto si ti stari clan - kako stojis sa onom Sofijom ? Svidja mi se njen stil .

Аха, ти си вјероватно још неки клон... па добро, мудoња који се потписује као 'Морачанин' нека се слободно јави на пп.... уручићу му једну ескпрес вип мјесто на мојој кaри.... :D
Baš si uljepša moralnu sliku jednoga neprijatelja Crne Gore. Nije ni čudo što ti smeta sve crnogorsko, jer u tome ne možeš nać ovako upečatljive moralne vrijednosti. Srećom po nas, a za nesreću onjema koje prizivaš.

Stojser Moracki . lol ... Irvas iz Mrtvog Dubokog ... lol ... Dok su do vas stigli 1878 napunili ste jubilarnih 450 godina pod begovima Musovicima . I sad cete vi meni o slobodarstvu i junastvu . Pa pola veka pre Morace su oslobodjeni i Beograd i Sabac , Kragujevac , Cacak , Uzice ... skoro citava Srbija , bre .

Ovo vazi i za onog Jevrema koji se stidi da kaze iz kog je plemena ( bice da je i on neki sa periferije zbivnja ) ..

Tu šarenu krpu si ti postavio ili nacrtao.
A ta "kokoška" na njoj !..... imaju mnogi te kokoške, mada mi se ta dvoglavost i neprirodnost nije nikad sviđala.
Orao sa dvije glave!!!!!!! to je degeneracija.

Ja da se pitam, postavio bi nešto drugo, recimo Lovćen, što je prirodnije.

A ja bi vala postavio dva đetića đe se ljube, umjesto što vise dvije glave od jedne tice.

Back