CRNOGORAC POKOPAO AMERE I NATO USRED UN: Dolazim iz zemlje koja je bombardovala ...

bakonja

Buduća legenda
Poruka
43.538
1799907_mi_ls.jpg

"CRNOGORAC POKOPAO AMERE I NATO USRED UN:

Dolazim iz zemlje koja je bombardovala samu sebe!

OD NJEGOVOG GOVORA BRIDE OBRAZI KAO POSLE ŠAMARČINE! (VIDEO)

CRNA GORA 20.03.2019. 19:38h

Milo Dubak, lider humanitarne organizacije "28. jun" održao je govor u Ujedinjenim Nacijama u Ženevi gde je oštro osudio protivzakonito NATO bombardovanje Jugoslavije,

ističući da se on od ostalih govornika razlikuje po tome što je "jedini govornik koji dolazi iz zemlje koja je faktički samu sebe bombardovala"
]Na 40. zasedanju saveta za ljudska prava gde se razgovaralo o rasizmu, diskriminaciji i ksenofobiji, govor Dubka izazvao je burne reakcije nakon što je istakao apsurdnu poziciju Crne Gore pri NATO.
[/B]

"Danas je Crna Gora deo NATO, a ja mogu slobodno da saopštim da sam ovde jedini govornik iz zemlje koja je bombardovala samu sebe.

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg nedavno je saopštio da smo bombardovani 'za naše dobro', kao i da je članstvo u Alijansi koja je bombardovala moju školu u našem interesu, istakao je on.

Kako je naveo, šta god da je razlog, jedna stvar je sigurna - da bi Zapadni Balkan išao napred, internacionalna zajednica mora podržati i predvoditi multietnička rešenja.osiromašenog uranijuma koji je doneo decenije patnje.

'F16 Falkoni' koji su bombardovali moju osnovnu školu mogu dostići impresivne visine od 15 000 metara i odatle bez savesti i konsekvenca mogu bombardovati zemlju ispod, ne mareći za potencijalni bol i patnju koju će izazvati u generacijama koje nadolaze", rakao je Dubak i dodao:

"Međutim, pravoslavci, katolici i muslimani će se složiti u jednoj stvari, čak i dostigavši najviše visine, avion i dalje leti daleko ispod Boga i još dalje od pravde. Danas, 20 godina nakon ove tragedije, moramo uraditi mnogo bolje", zaključio je Dubak.

Kurir.rs/IN4S

Foto printscreen 28jun.org".

https://www.kurir.rs/region/crna-go...je-govor-samarcina-od-koje-bride-obrazi-video

:klap:

"Nije sve propalo i kad propalo je sve" se i u ovoj prilici pokazalo kao tacno , jer evo coveka koji je usao u "hijeninu jazbinu i brlog" i jasno i glasno , na jeziku koji je tamo razumljiv , izrekao ono sto se poodavno nije usudio niko sa ovih prostora ...!

:hvala:

Poslednja izmena:
Previse je zbrzao.
Vise se skoncentrisao da sakrije akcent nego da prenese sustinu onog sto govori.
Mogao je tekst da procita par puta pre ili da ga nauci i lepo iznese.
Za sada je i dalje Jeremic jedini ozbiljan politicar sa srpske strane koji je u stanju da vodi ozbiljan razgovor/diskusiju na engleskom i za svetsku publiku.
Uciteljica bi ovom momku dala (dobar - 3) da je ovako procitao pisani rad u trecem osnovne.

Ljudi setaju okolo, ne hebu ga 2% ... cak nisam mogao ni da se skoncentrisem sta prica, prozujalo mi je u usima.

Види, Бакоња.

Ти и твоје колеге бисте заиста морали да обратите пажњу на то да су речи нешто што је прилично слабо у односу на дела.

Тако да кад неко некоме нешто каже, онда тај неко ко је нешто рекао обично и не потресе ни другу страну ни заинтересоване и незаинтересоване слушаоце, као ни незаинтересоване неслушаоце.

Али...вама ће заувек бити битно шта је ко коме рекао.

Док ми причамо, Амери раде.

Ал' битно је да ти и Тикомир и Мита аплаудирате јер је неко некоме нешто рекао.

У УН, у сред Њу Јорка је Хрушчов витлао ципелом, Фидел Кастро је пљувао Америку, Гадафи.

Према томе, то што неки Црногорац за кога нико никада није чуо патетише у тој згради не завређује Бог зна какву пажњу ни међу Србима, а камоли у светским оквирима.

:)

Kakva god da mu je dikcija i znanje engleskog , u svakom slucaju se bolje pokazao od "ovog $#%@$" :

Da i meni se cini da je "malko brzao" , ali bih rekao i da je moguc razlog i to da su gorile koje tamo cuce i cekaju na "znak" , plus predsedavajuci koji drzi dugme za gasenje mikrofona , bili potencijalna pretnja da ga prekinu u tom govor , tako da bih se zadrzao na samom cinu u toj "hijeninoj jazbini" i pred tim belosvetskim auditorijumom tog zlocinackog udruzenja OTAN - ovaca ...

:)

Kakva god da mu je dikcija i znanje engleskog , u svakom slucaju se bolje pokazao od "ovog $#%@$" :

Da i meni se cini da je "malko brzao" , ali bih rekao i da je moguc razlog i to da su gorile koje tamo cuce i cekaju na "znak" , plus predsedavajuci koji drzi dugme za gasenje mikrofona , bili potencijalna pretnja da ga prekinu u tom govor , tako da bih se zadrzao na samom cinu u toj "hijeninoj jazbini" i pred tim belosvetskim auditorijumom tog zlocinackog udruzenja OTAN - ovaca ...

Знам ја Бакоња да Тихи, Мита и ти имате своју, искривљену слику света. Међутим, Трампара је два пута потапшао Мила, није га ударио.

Ваш проблем је у томе што ви не верујете својим чулима, већ верујете ономе што вам напишу.

У овом тубић клипу су написали "Трамп ударио Мила" и ви верујете да је Трамп стварно ударио Мила, а Трамп га је потапшао.

Ја мислим да вас тројица (и маса крстиних *******а која иде за вама) кад прочитате да на тараби да пише "пи.чка" почнете да лижете тарабу.

Back