Crno ili belo

Glasnik.

Buduća legenda
Poruka
34.940
Ja kod tebe ne vidim promene za sve ovo vreme koliko pišeš
na forumu. Ni pozitivne ni negativne. Glasnik je Glasnik.

Bog nije stvar pa da ga neko odbaci. I možeš da citiraš još
sto stihova Biblijskih, nećeš mi dokazati da si ti vasnik Boga.
Eto tako.. :kafa:
Pa ne mozes da vidis jel pisanje nije isto kao uzivo komuniciranje i druzenje. Ja uvek pisem o Bogu ne o necem drugom.
I ne koristim razne trikove ili prevare kako bi pobedio u diskusiji, vec se uvek i u svemu sluzim istinom i postenjem.

Uvek argumentujem ono sto pisem.
Da i laik moze da proveri da li je tako zapisano.
Da li je tako goborio Hristos i apostoli. Itd.

Jasna

Legenda
Moderator
Poruka
73.821
Pa ne mozes da vidis jel pisanje nije isto kao uzivo komuniciranje i druzenje. Ja uvek pisem o Bogu ne o necem drugom.
I ne koristim razne trikove ili prevare kako bi pobedio u diskusiji, vec se uvek i u svemu sluzim istinom i postenjem.

Uvek argumentujem ono sto pisem.
Da i laik moze da proveri da li je tako zapisano.
Da li je tako goborio Hristos i apostoli. Itd.
O joj.. Ti se porediš sa Isusom i apostolima? :lol:

Pa dobro. Neka te.

Antihejter

Iskusan
Poruka
5.237
ljudi,ja samo da napomenem da su svi zabavni i kul ljudi u paklu...mislim ko je uopšte u raju? Desetak heteroseksualnih baba koje pletu čipke,gledaju dole u zemlju i komentarišu nas sve kao sapunicu xD
Stavio sam smeh mada uopšte nije smešno.
"U raju je lepo ali ekipa je u paklu".

Kao prvo, nema nikakve "ekipe", a kao drugo hajde da hipotetički obradim ovo što si rekao.
"Zabavni i cool ljudi" koji to? Kurt Kobejn koji je bio toliko "zabavan i cool lik" da je toliko nesrećan prosuo sebi mozak sačmarom u usta?
Možda je on tebi/ nama "cool i zabavan" ali šta to njemu vredi koji je završio život krajnje razočaran?

Potraži na YouTube poslednji intervju sa pokojnim Sonjom Savić, možda ti bude jasnija nego ja, u svakom slučaju je opširnija.
Ako ne budeš mogao da nađeš ja ću ti poslati link.

Poenta je da shvatiš da nikakve ekipe ne postoje, svako je rođen SAM, u suštini i živi SAM, umire SAM i sve što postoji dalje ako uopšte postoji čovek se i tu nalazi SAM.

Ovo što si ti napisao je jako opasno, opasna zamka za ljude koji misle da će biti u nekakvoj "dobroj ekipi u paklu". Veću zabludu ni gluplju "logiku" ja nisam čuo ali hoću da ti pomognem a ne da vređam.

Poslednja izmena:

Antihejter

Iskusan
Poruka
5.237
I ja sam preslušao još jednom. Mada sam ja mislio na jedan drugi klip koji traje duže i nekakav je miks nekoliko intervjua sa S.S. ali ovaj deo se nalazi takođe kao deo- možda je i bolje da čuje prvo (samo) ovo, za početak.
Ne znam da li je momak zainteresovan ili uopšte nije a samo je ostavio komentar kao mladi momci kad pozvone pa pobegnu ;)

U svakom slučaju u teškoj je zabludi i ako je ozbiljan biće tu mnogo posla sa njim. Ja bih voleo da mu se pomogne, žao mi.

Jasna

Legenda
Moderator
Poruka
73.821
I ja sam preslušao još jednom. Mada sam ja mislio na jedan drugi klip koji traje duže i nekakav je miks nekoliko intervjua sa S.S. ali ovaj deo se nalazi takođe kao deo- možda je i bolje da čuje prvo (samo) ovo, za početak.
Ne znam da li je momak zainteresovan ili uopšte nije a samo je ostavio komentar kao mladi momci kad pozvone pa pobegnu ;)

U svakom slučaju u teškoj je zabludi i ako je ozbiljan biće tu mnogo posla sa njim. Ja bih voleo da mu se pomogne, žao mi.
Jesi ti zadužen da izvlačiš ljude iz ''dobrog društva''?

Sonja je ovde koliko se sećam pominjala neku sabornost, a Goran
je insistirao na nečem drugom.