da mu oduzmeš jedino što zna?možeš da citiraš još
sto stihova Biblijskih
da mu oduzmeš jedino što zna?možeš da citiraš još
sto stihova Biblijskih
a otkud ti znas sta on znada mu oduzmeš jedino što zna?
zna da prepisuje ko i ti sa watchtowera otkud ti znas sta on zna
treba uvek pohvaliti nekoga ko zna Bibliju jer malo njih je zna
Nije tacno vidi se ko razume Bibliju on je razumezna da prepisuje
to svako može.
![]()
Neka, neću štićenika da ti diram.da mu oduzmeš jedino što zna?
Da, pošto ne razume, onda ništa ne razume.Nije tacno vidi se ko razume Bibliju on je razume
a ti posto je ne razumes tebi je to sve isto
polazis od sebe
jer nista ne razumes
Pa ne mozes da vidis jel pisanje nije isto kao uzivo komuniciranje i druzenje. Ja uvek pisem o Bogu ne o necem drugom.Ja kod tebe ne vidim promene za sve ovo vreme koliko pišeš
na forumu. Ni pozitivne ni negativne. Glasnik je Glasnik.
Bog nije stvar pa da ga neko odbaci. I možeš da citiraš još
sto stihova Biblijskih, nećeš mi dokazati da si ti vasnik Boga.
Eto tako..![]()
O joj.. Ti se porediš sa Isusom i apostolima?Pa ne mozes da vidis jel pisanje nije isto kao uzivo komuniciranje i druzenje. Ja uvek pisem o Bogu ne o necem drugom.
I ne koristim razne trikove ili prevare kako bi pobedio u diskusiji, vec se uvek i u svemu sluzim istinom i postenjem.
Uvek argumentujem ono sto pisem.
Da i laik moze da proveri da li je tako zapisano.
Da li je tako goborio Hristos i apostoli. Itd.
I vi uvodite nju ejdž terminologiju?
ma kakvi čim trpate toliko stihova a ne možete svojim rečima, onda nikako ne možete razumeti.Nije tacno vidi se ko razume Bibliju on je razume
a ti posto je ne razumes tebi je to sve isto
polazis od sebe
jer nista ne razumes
Biblija je blue pill
Stavio sam smeh mada uopšte nije smešno.ljudi,ja samo da napomenem da su svi zabavni i kul ljudi u paklu...mislim ko je uopšte u raju? Desetak heteroseksualnih baba koje pletu čipke,gledaju dole u zemlju i komentarišu nas sve kao sapunicu xD
https://forum.krstarica.com/threads/sonja-savic-o-poslednjim-ili-novim-vremenima.931622/Potraži na YouTube poslednji intervju sa pokojnim Sonjom Savić, možda ti bude jasnija nego ja, u svakom slučaju je opširnija.
Ako ne budeš mogao da nađeš ja ću ti poslati link.
Da.https://forum.krstarica.com/threads/sonja-savic-o-poslednjim-ili-novim-vremenima.931622/
Jel misliš na ovaj razgovor?
Jesi ti zadužen da izvlačiš ljude iz ''dobrog društva''?I ja sam preslušao još jednom. Mada sam ja mislio na jedan drugi klip koji traje duže i nekakav je miks nekoliko intervjua sa S.S. ali ovaj deo se nalazi takođe kao deo- možda je i bolje da čuje prvo (samo) ovo, za početak.
Ne znam da li je momak zainteresovan ili uopšte nije a samo je ostavio komentar kao mladi momci kad pozvone pa pobegnu
U svakom slučaju u teškoj je zabludi i ako je ozbiljan biće tu mnogo posla sa njim. Ja bih voleo da mu se pomogne, žao mi.
Jesi ti zadužen da izvlačiš ljude iz ''dobrog društva''?
Mene čudi da ga nisu zatrpali Biblijskim citatima i prosvetlili do sada.
A ja se pitam zašto svi kuliraju. U pravu si.
Mene ne čudi. Samo ovakva budala kao što sam ja može da se cima na očigledno mlaćenje prazne slame.Mene čudi da ga nisu zatrpali Biblijskim citatima i prosvetlili do sada.![]()
Ma šalim se ja malo. Ko zna zašto je to dobro. Eto ti si ga razumeo,Mene ne čudi. Samo ovakva budala kao što sam ja može da se cima na očigledno mlaćenje prazne slame.
Pazi stvarno, nije mi uopšte palo na pamet da se možda šalioMa šalim se ja malo. Ko zna zašto je to dobro. Eto ti si ga razumeo,
ostali shvatili kao šalu.