AbsolutelyNotMan
Aktivan član
- Poruka
- 1.885
Tesla je cesto bio gost budistickih hramova i budista.Za mene je duhovniji od većine koji mantije nose ili odore bilo čije religije.
Njihovu energiju nije znao kako da opise.
Tesla je cesto bio gost budistickih hramova i budista.Za mene je duhovniji od većine koji mantije nose ili odore bilo čije religije.
Такво било време, а и он је геније...Za mene je duhovniji od većine koji mantije nose ili odore bilo čije religije.
hvalaaaŠto ti je dobar ovaj post.![]()
Nije imao kontakta sa budistima, već se družio sa VivekanandomTesla je cesto bio gost budistickih hramova i budista.
Njihovu energiju nije znao kako da opise.
o hinduizmu i budizmu je puno znao.Nije imao kontakta sa budistima, već se družio sa Vivekanandom
koji je hinduista.
Ne znam kakvu energiju on nije znao da opiše.
Super. Hajde otvori temu pa napiši nešto o tome. Ja nikad čula.o hinduizmu i budizmu je puno znao.
ima mnogo podataka o tome.
Jasna pa dovoljno je za pocetak izguglati.Super. Hajde otvori temu pa napiši nešto o tome. Ja nikad čula.
![]()
Pa ja guglala odavno, al jedino se u vezu sa Vivekanandom dovodi.Jasna pa dovoljno je za pocetak izguglati.
Mozda nekada i otvorim ali nesto me sada mrzi u svo uvazavanje vas
Nema nikakve veze sa temom ali setio sam se nečega: većina ljudi misli da ako pomešaš sve boje dobiješ crnu, ali je zapravo obrnuto- sve boje zajedno daju belu.Pa jeste, belo i crno sve tj dobro ili zlo.
Sivo vec sadrzi crnu tj zlo...
beluNema nikakve veze sa temom ali setio sam se nečega: većina ljudi misli da ako pomešaš sve boje dobiješ crnu, ali je zapravo obrnuto- sve boje zajedno daju belu.
U AfriciDa se zapitam dublje, ispade da je belo "loše".
Koji beše narodi nose belo kad su u žalosti?
Čini mi se da su još neki muslimanski narodi.U Africi
Nema pakao.Nešto me juče Sale zamislio oko ovog da ulažemo ogroman trud da shvatimo da nije sve u životu crno i belo, taman prihvatimo i sive nijanse kad ono- ispred nas ponovo samo crno i belo.
Hteo sam da pitam: kako vi zamišljate generalno ulogu pakla i đavola?
Bog uzima k sebi dobre ljude, bira, a đavolu automatski pripadaju zli?
Đavo je, onda, pretrpan poslom. Šta ako nekoga neće ni Bog ni đavo? Nema treće?
Izvinjavam se na prilično glupoj postavci teme, to vidim i sâm ali bolje ne umem ili mi nije dan.
Dajte slobodno "mašti na volju".
Како можеш да одбациш Бога, кад не знаш ни шта је то Бог.Nema pakao.
Niti Bog daje ljude djavolu.
To je nas izbor.
Ko odbaci Boga automatski je na strani je djavola.
čini mi se japanciDa se zapitam dublje, ispade da je belo "loše".
Koji beše narodi nose belo kad su u žalosti?
Ako je Bog zivi Bog onda on ima vezu, kontakt sa svojim stvorenjima i menja ih pozitivno.Како можеш да одбациш Бога, кад не знаш ни шта је то Бог.
Једино што имаш је вера у Бога, па то можеш да оставиш по
страни као непроверену идеју и не значи да си на страни
ђавола.
Ти тако говориш, као да ти је Бог у рукама па можеш да га
одбациш.
Jeremija 29,11 | Jer ja znam misli koje mislim za vas, govori Gospod, misli dobre a ne zle, da vam dam kraj kakav čekate. |
Jeremija 29,12 | Tada ćete me prizivati i ići ćete i molićete mi se, i uslišiću vas. |
Jeremija 29,13 | I tražićete me, i naći ćete me, kad me potražite svijem srcem svojim. |
Jeremija 29,14 | I daću vam se da me nađete, govori Gospod... |
Kakav god da je i šta god da je Bog, ti imaš samo veru kojuAko je Bog zivi Bog onda on ima vezu, kontakt sa svojim stvorenjima i menja ih pozitivno.
Samo ne zivi bog ne stupa u kontakt sa svojom verujucima.
Kako bi kada ga nema.
I oni se ne menjaju.
Vrlo lako i cesto pokazuju svoje slabosti.
Ne mogu dugo da se pretvaraju.
I oni ne mogu da razumeju kako imaju ovi sa zivim Bogom zajednicu jer sami sa svojim bogom to nemaju.
Upravo objasnih gore.Kakav god da je i šta god da je Bog, ti imaš samo veru koju
možeš da odbaciš ili ne. Boga da odbaciš ne možeš. Samo
ono što je tvoje vlasništvo, možeš da odbaciš.
1. Samuilova 10,19 | A vi danas odbaciste Boga svojega, koji vas sam izbavlja od svijeh zala vaših i nevolja vaših, i rekoste mu: postavi cara nad nama. Sada dakle stanite pred Gospodom po plemenima svojim i po tisućama svojim. |
1. Carevima 18,21 | Tada pristupi Ilija ka svemu narodu i reče: dokle ćete hramati na obje strane? Ako je Gospod Bog, idite za njim; ako li je Val, idite za njim. Ali narod ne odgovori mu ni riječi. |
Google je postao očajan. Ništa nema.čini mi se japanci
nisam siguran
Ja kod tebe ne vidim promene za sve ovo vreme koliko pišešAko je Bog zivi Bog onda on ima vezu, kontakt sa svojim stvorenjima i menja ih pozitivno.
Znam sigurno da neki narodi u AfriciGoogle je postao očajan. Ništa nema.