Crnke ili Plavuse ? Ko je bolji u krevetu?

B

blondi_Limited

Gost
kako mrzim mrzim mrzim mrzim mrzimmmmmmm sterotipna pitanja... uffff (cccc)

dragi moj!

sexualnost tj eroticnost zene ... veruj mi ... ne zavisi od BOJE kose ... vec od nase maste a i od "hrabrosti" koliko se smemo osloboditi u sexu i koliko smo sposobne preci preko tabuja ("sex = tabu* ... i to cak jos u dobi informatike :P)

blondi

Domaćin
Poruka
4.976
Miss:
Crnke su po prirodi ... pametnije,

loooool(no comment needed)

majke ti samo mi reci jesi to kopirala iz neke enciklopedije? lol lol lol

i koje su to opste generalizacije haahhahahahaha... i stvarno mislis da si zbog vise pigmenta u kosi pametnija????

npr. nekad smo mi generalizirali crnce kao zaostalu gloopu neciviliziranu rasu, sad kad pitas studiranog crnca - on na national TV izjavljuje: mi idemo ka bolji buducnosti i nikako ne bi da se balkaniziramo?!

Gost
blondi:
Miss:
Crnke su po prirodi ... pametnije,

loooool(no comment needed)

majke ti samo mi reci jesi to kopirala iz neke enciklopedije? lol lol lol

i koje su to opste generalizacije haahhahahahaha... i stvarno mislis da si zbog vise pigmenta u kosi pametnija????

npr. nekad smo mi generalizirali crnce kaobolji buducnosti i nikako ne bi da se balkaniziramo?!

Nije tacno.Sve moje drugarice koje su bile prirodne plavuse bile su izuzetno pametnije od crnke.

F

FACA

Gost
i ja mislim da su crnke one koje me vise pale,ali ima i izuzetaka 8) I pitanje nije glupo ali zene ne mogu da ga shvate jer je za njih boja kose nebitan faktor, a cesto im nije vazno ni da li uopste ima kosu partner 8) *mislim ako je osisan na nulu ili celav on i dalje ima velike sanse,dok su olindranoj ribi sanse znatno smanjene 8)