Crni petak u Novom Sadu

Ne učestvujem, šta više, ove silne rekame 'Crnog Petka' me izluđuju do te mere da mi je i fizički muka!

Slučajno sam prelistala sajt gde je 'popust' do 90%
Cene su previsoke, roba bofl.
Inače, kada mi nešto treba, treba mi i to kupim bez obzira na cenu.
Na ovom sajtu su i neke cene tepsija za torte (mnogo skuplje no što sam ih kupila po redovnoj ceni).

Marketing je čudo :!:

Ne učestvujem, šta više, ove silne rekame 'Crnog Petka' me izluđuju do te mere da mi je i fizički muka!

Slučajno sam prelistala sajt gde je 'popust' do 90%
Cene su previsoke, roba bofl.
Inače, kada mi nešto treba, treba mi i to kupim bez obzira na cenu.
Na ovom sajtu su i neke cene tepsija za torte (mnogo skuplje no što sam ih kupila po redovnoj ceni).

Marketing je čudo :!:
fora je u tome sto se sad kupuje uglavnom ono sto ti ne treba...i generalno u potrosackom drustvu vecina stvari sto ih kupujes ti realno ne trebaju
dobro tu vec ulazimo na teren projektovanih potreba i nase percepcije vezivanja za brendove i podloznost marketinskim kampanjama

fora je u tome sto se sad kupuje uglavnom ono sto ti ne treba...i generalno u potrosackom drustvu vecina stvari sto ih kupujes ti realno ne trebaju
dobro tu vec ulazimo na teren projektovanih potreba i nase percepcije vezivanja za brendove i podloznost marketinskim kampanjama

U pravu si.

ali...
Dođe čovek u fazu kada postavi sebi prioritete, i, na primer, priritet mu je da putuje, da se oseća dobro, ne mareći za gluposti i smaranja kupovinom nepotrebnog.

Nešto sam malo bio slobodan pa sam se vozio gradom, gužva neopisiva. A u tržnim centrima kao da džabe dele. Da li i vi učestvujete u ovoj pomami za koju kažu da je uglavnom prevara sa snižavanjem ranije podignutih cena?
En0_lOVXYAAAyoK

Meni Crni petak liči na navlaku za novi lockdown o kome hunta sanja.

Imam utisak da se nikada nisu osećali moćnijim nego tokom skoro tromesečnog zaključavanja naroda.

Sve u svemu, sve ovo nema blage veze s mozgom.

Još jedno čudo idiotske mode koja dolazi sa zapada!
Tamo se žene tuku, šutiraju, čupaju za kosu oko jedne krpice za koju veruju da će im ukrasiti život...
Inače, za naziv "crni petak" sam mislila da nas čeka vezano za koronu, kad ono, vezano je za opasne generacije ispranih mozgova... ne znam, ustvari, šta je gore...
tuca za toallet papir je krvava gadno kad nema cim da se obrises

Ima nekoliko teorija oko izraza, ali je najverovatnija da trgovci tog dana ispravljaju
negativan bilans pa su od crvenih brojki postale crne, a i ruke su im bile crne od
silnog brojanja para.

Globalistički pokušaj internacionalizacije Thanksgiving Day-a.

A ime je valjda smišljeno da se zombiranom potrošaču stvori lažni utisak kako su trgovci propali pa prodaju sve bude zašto a on na njihovom sunovratu profitira.

Stvarnost je ipak dijametralno sutprotna.

Još jedno čudo idiotske mode koja dolazi sa zapada!
Tamo se žene tuku, šutiraju, čupaju za kosu oko jedne krpice za koju veruju da će im ukrasiti život...
Inače, za naziv "crni petak" sam mislila da nas čeka vezano za koronu, kad ono, vezano je za opasne generacije ispranih mozgova... ne znam, ustvari, šta je gore...
Nekada imam utisak da su za to plaćene, kao one klinke što su vrištale za Bitlsima ili Đastinom Biberom.

Nekada imam utisak da su za to plaćene, kao one klinke što su vrištale za Bitlsima ili Đastinom Biberom.

Ajde pa nije pre bilo isto nekad kad još mnoge stvari nisu bile otkrivene i pojavi se bum original ko grom iz vedra neba, reakcija je bila spontana takva kakva jeste osobe nisu imale mnogo da biraju i da kopiraju imidže kao danas pa da glume ludila i razne kopije ponašanja .

Ajde pa nije pre bilo isto nekad kad još mnoge stvari nisu bile otkrivene i pojavi se bum original ko grom iz vedra neba, reakcija je bila spontana takva kakva jeste osobe nisu imale mnogo da biraju i da kopiraju imidže kao danas pa da glume ludila i razne kopije ponašanja .
Gazde ništa ne prepuštaju slučaju. Klipovi tuča po tržnim centrima su zapravo ekstremni marketing.

Jer kad ljudi vide kako se kupci kidaju za jedno krpče po tržnim centrima zaključe da mora da je mnogo povoljno. I sledeće godine imaš 300% rasta posećenosti rasprodaja.

Tako se stvara Shopping Mall addiction.

Back