Crni kaput i bele patike

Ovih dana skoro svakodnevno vidjam ovaj odevni stil. Dakle, crni štofani kaput, skoro pa ko vojnički šinjel, a dole bele sportske patike.
i to baš se omasovilo ove zime.
Dva pitanja:
1. Svidja li vam se ovo? Meni onako, kao i sve drugo, nekom lepo stoji nekom jok.
2. Kakav je to trip da svi furaju jedno te isto? Mislim, ko uniforme neke, ne razumem, svakog dana vidjam bar desetak zena ovako obucenih. Jel to pokusavaju nesto da nam kazu? 🤔

Pogledajte prilog 1649669
Foto sa Pinteresta, objavljen za deljenje.

Ovih dana?
Ovo je u trendu bar par godina:lol:, muskarci...

Nosim i super je...upravo na sebi imam bledo plave farmerice visokog struka iznad gleznja, sirih nogavica, belu rolku sa pletenicama, kamel ogroman kaput na preklop sa kaisem, iste boje carapice sa braon jezicima i bele kozne patike...i grub laneni ceger sa kasmir sarom...

I cetrdesetak vec u krstenici!

Nosim i sa crnim kaputom ali moj crni kaput je sirok, sirokih i skracenih rukava, cudnog kroja...uz to crni dzins uzan u kukovima, sirokih nogavica, ogroman sal, dugacke vunene rukavice, beretka i - bele patike.
Uz ceger, ofkors, za odvedi - dovedi dete...a bogami uz koznu tasnu za drugu aktivnost...

Ulicna moda...i ne izgledaju svi isto, stil je u detaljima...recimo, super idu kratki nokti boje sljive ili visnje, ispod rolke uvucena svilena marama...detaljcici...

Na stranu što mi kratke noge, nego što mi ladno u takvim pantalonama. Može leti, ali tad mi je vruće. Znači, može nikad. :lol:

Imas one carape, poludokolenice, mislim da su turske.
U svakom slucaju, 100% runska vuna za 350 ili 400 dinara.
Izgledaju fenomenalno i ima ih u svim radnjama koje prodaju carape, one Happy socks, turski export - import...iliti sverc.

Obicno su boje skandinavske, nijansa bele kafe, cokolade, prirodna vuna, puder roze i bas se vidi da je vuna - vuna...na patike i krace farmerice deluju luksuzno a 3,5 evra...uz to su i neunistive.
Osim ako ih peres na 90C, sto sam im ja jednom prilikom ucinila...nista im i nije bilo samo su dobile one vunene kuglice.

• Voli
Reactions: Red
Ovih dana skoro svakodnevno vidjam ovaj odevni stil. Dakle, crni štofani kaput, skoro pa ko vojnički šinjel, a dole bele sportske patike.
i to baš se omasovilo ove zime.
Dva pitanja:
1. Svidja li vam se ovo? Meni onako, kao i sve drugo, nekom lepo stoji nekom jok.
2. Kakav je to trip da svi furaju jedno te isto? Mislim, ko uniforme neke, ne razumem, svakog dana vidjam bar desetak zena ovako obucenih. Jel to pokusavaju nesto da nam kazu? 🤔

Pogledajte prilog 1649669
Foto sa Pinteresta, objavljen za deljenje.
odsustvo svakog ukusa, osecaja za estetiku, lepotu, umetnost..................to su nove generacije i ovo nabrojano ce sve vise faliti u narednim generacijama.

Sviđa mi se i nosim ponekad, mada kad je hladno pre sam za polučizme, čizme.
Retko koji modni stil mi se dopada a ovaj poslednjih godina mi je kul.
Inače, ovo je u moda već poslednjih 4,5 godina, sad se samo omasovilo i postalo skoro standard.

Back