Frederick_
Veoma poznat
- Poruka
- 13.984
Ovo gledam po Nemackoj, nisam na Balkanu.ovo se nosi već 7-8 godina
možda na Balkanu malo kasni
I vidjao sam i ja to ranije, ali ove zime bas bas masovno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo gledam po Nemackoj, nisam na Balkanu.ovo se nosi već 7-8 godina
možda na Balkanu malo kasni
i Nemačka kaska za Dalekim IstokomOvo gledam po Nemackoj, nisam na Balkanu.
I vidjao sam i ja to ranije, ali ove zime bas bas masovno.
Pa i treba da deluje obično, rekla bih. Svakodnevna dnevna odevna kombinacija za ženu u pokretu.Bezveze mi je kaput na te patike i pantalone, ajde da su neke duže farmerke ili pantalone koje su šire, a dole patike sa onim debljim đonom, ovako deluje obično
Na stranu što mi kratke noge, nego što mi ladno u takvim pantalonama. Može leti, ali tad mi je vruće. Znači, može nikad.Te kratke pantalone su dosta veliki modni promašaj, vizuelno skraćuju nogu a nemamo svi lepa brena noge
Imam neke tanje, za proleće, tako da njih kao i nosim. Ove crne sam nosila samo sa kraćim čizmama, sa potpeticom - na posao. Od kad ne radim napolju, obukla sam ih jednom samo, uz duboke patike, kad sam išla na KolaracNa stranu što mi kratke noge, nego što mi ladno u takvim pantalonama. Može leti, ali tad mi je vruće. Znači, može nikad.
Nose i ovde one džombaste konvers, retko ružna patika.džombaste patiketike
Ovih dana skoro svakodnevno vidjam ovaj odevni stil. Dakle, crni štofani kaput, skoro pa ko vojnički šinjel, a dole bele sportske patike.
i to baš se omasovilo ove zime.
Dva pitanja:
1. Svidja li vam se ovo? Meni onako, kao i sve drugo, nekom lepo stoji nekom jok.
2. Kakav je to trip da svi furaju jedno te isto? Mislim, ko uniforme neke, ne razumem, svakog dana vidjam bar desetak zena ovako obucenih. Jel to pokusavaju nesto da nam kazu?
Pogledajte prilog 1649669
Foto sa Pinteresta, objavljen za deljenje.
Na stranu što mi kratke noge, nego što mi ladno u takvim pantalonama. Može leti, ali tad mi je vruće. Znači, može nikad.
U svemu bas ili ima tu nekih finesa po kojima se razlikujemo? (ne mislim na spoljasnost i te odevne kombinacije)"Sve ste iste"
odsustvo svakog ukusa, osecaja za estetiku, lepotu, umetnost..................to su nove generacije i ovo nabrojano ce sve vise faliti u narednim generacijama.Ovih dana skoro svakodnevno vidjam ovaj odevni stil. Dakle, crni štofani kaput, skoro pa ko vojnički šinjel, a dole bele sportske patike.
i to baš se omasovilo ove zime.
Dva pitanja:
1. Svidja li vam se ovo? Meni onako, kao i sve drugo, nekom lepo stoji nekom jok.
2. Kakav je to trip da svi furaju jedno te isto? Mislim, ko uniforme neke, ne razumem, svakog dana vidjam bar desetak zena ovako obucenih. Jel to pokusavaju nesto da nam kazu?
Pogledajte prilog 1649669
Foto sa Pinteresta, objavljen za deljenje.