Crni kaput i bele patike

Frederick_

Veoma poznat
Poruka
13.984
Ovih dana skoro svakodnevno vidjam ovaj odevni stil. Dakle, crni štofani kaput, skoro pa ko vojnički šinjel, a dole bele sportske patike.
i to baš se omasovilo ove zime.
Dva pitanja:
1. Svidja li vam se ovo? Meni onako, kao i sve drugo, nekom lepo stoji nekom jok.
2. Kakav je to trip da svi furaju jedno te isto? Mislim, ko uniforme neke, ne razumem, svakog dana vidjam bar desetak zena ovako obucenih. Jel to pokusavaju nesto da nam kazu? 🤔

1000011130.jpg

Foto sa Pinteresta, objavljen za deljenje.

odevni stilovi svidojednog
osim visoke mode, podrazumevaju nekakvu uniformnost.
sve što je napravljeno kao konfekcija može da budeponekad dobro ali
ako su te sezone svi obučeni isto to je veliki nedostatak mašte

nosila sam mantili patike a kaput i patike ne mogu da shvatim.

Upravo mi je ta uniformnost ludilo. Kao, hocu budem unikat, a obuces se identicno kao trista drugih :D
Ne da je nedostatak maste, nego.... :D

Veliki odmor u školi, sva deca napolju i ćerci skrenem pažnju da pogleda celo dvorište - svi su kao uniformisani. Samo se boje kose razlikuju. Izdvajao se samo jedan dečak u crvenom duksu.

Ovih dana skoro svakodnevno vidjam ovaj odevni stil. Dakle, crni štofani kaput, skoro pa ko vojnički šinjel, a dole bele sportske patike.
Dva pitanja:
1. Svidja li vam se ovo? Meni onako, kao i sve drugo, nekom lepo stoji nekom jok.
2. Kakav je to trip da svi furaju jedno te isto? Mislim, ko uniforme neke, ne razumem, svakog dana vidjam bar desetak zena ovako obucenih. Jel to pokusavaju nesto da nam kazu? 🤔

Pogledajte prilog 1649669
Ovo je fazon koji ja nosim. Volim kapute ostrih ivica, visokih kragni, strukiranih.
Pantalone do gleznja i patike.
Patike nosim na jaknu, kaput, sako, kosulju. Uz tasnu, uz ranac.
Ranije sam nosila duboke cizme. Vec par godina ne.
Nemam mastu za odijevanje. I trenutno me ne zanima. Zivot pojednostavljujem maksimalno.

• Podržavam
Reactions: Red
Kao, hocu budem unikat
Ovo ti je pogresna pretpostavka - vecina ljudi (oba pola) uopste ne dozvoljava sebi ni pomisao da budu *unikat*, cak ni banalno pojavno (odevanje, frizura, sminka...).

Podsvesno zele da budu ususkani i zasticeni - zato su uniformni i u stavovima i u ponasanju pa i u oblacenju (a mozda samo ponekad duboko u razmisljanjima *skrenu* u nesto samosvojno)... tuga smo koliko ne koristimo svest, *mozak*, kreativnost

Poslednja izmena:
Dva pitanja:

Мени лепо.

Dva pitanja:

Прелепа девојка али не иде ово никако,нема укуса

Back