MilgredBulf
Aktivan član
- Poruka
- 1.143
Vozio sam se ovih dana malo po vojvodjanskim selima i mestima i po putevima izmedju istih. Prosle nedelje u mal nisam nocu zgrazio pesaka a danas biciklistu. Znaci obojicu sam promasio jer sam morao irom slucaja da malo pomerim auto u stranu u toku voznje. Primetio sam da su ljudi tamo ko tempirane bombe na putevima. I sto je najgore omladina jako voli da se oblaci u tamno posebno je to neki seoski smekerski fazon tako da nema sanse da ih vidite na putu u mraku. Bicikle nocu po magistralnom putu i to ne osvetljenom voze bez svetala. Znaci biciklistu sam video u poslednjem trenu. Sto je najgore meni su svetla upaljena sve vreme ali se oni tako nameste da ih covek ne vidi.
Cuo sam da ih je dosta izginulo tako sto ih na bajsu pokupi auto jer nemaju svetla.
Sta mislite da li bi trebalo pesacima u takvim mestima a posebno omladini koja uvece izlazi narediti (pod pretnjom kaznom) da moraju da nose one prsluke sa macijim ocima da bi bili uocljivi na putu a bicikliste kaznjavati ako nemaju svetla?
Mislim zgazite budalu i idete na robiju ni krivi ni duzni. Ocas posla vam se zivot promeni.
Cuo sam da ih je dosta izginulo tako sto ih na bajsu pokupi auto jer nemaju svetla.
Sta mislite da li bi trebalo pesacima u takvim mestima a posebno omladini koja uvece izlazi narediti (pod pretnjom kaznom) da moraju da nose one prsluke sa macijim ocima da bi bili uocljivi na putu a bicikliste kaznjavati ako nemaju svetla?
Mislim zgazite budalu i idete na robiju ni krivi ni duzni. Ocas posla vam se zivot promeni.
Poslednja izmena: