preverzije
Početnik
- Poruka
- 1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zena i ja smo u braku vec 5 godina i imamo jednu fantaziju,pre svega ja a to je da je **** neko drugi. Najvise bi voleo da to bude crnac sa velikom alatkom. Ona nema nista protiv pa imamo zelju da to probamo i uzivo. Ukoliko neko ima savet ili slicna iskustva neka pise
zena i ja smo u braku vec 5 godina i imamo jednu fantaziju,pre svega ja a to je da je **** neko drugi. Najvise bi voleo da to bude crnac sa velikom alatkom. Ona nema nista protiv pa imamo zelju da to probamo i uzivo. Ukoliko neko ima savet ili slicna iskustva neka pise
Sprdajte se vi na tudjoj muci coveku uopse nije lako,
PA GDE CE U SRBIJI NACI CRNCA?![]()
...neznzana delijo mogu li ja Glisto Djeferdar, da se ponudim, ako treba pozajmitju altku...zena i ja smo u braku vec 5 godina i imamo jednu fantaziju,pre svega ja a to je da je **** neko drugi. Najvise bi voleo da to bude crnac sa velikom alatkom. Ona nema nista protiv pa imamo zelju da to probamo i uzivo. Ukoliko neko ima savet ili slicna iskustva neka pise
nego, jel provalio još neko da se ovaj zove pREverzije =D)
nego, jel provalio još neko da se ovaj zove pREverzije =D)
...ako se crnci voze pedes'shesticom, ondak ja idem tramvajem i to trojkom...mislis da ce se javiti na temi ako u'vati onog crnca iz 56ice?