crnac

preverzije

Početnik
Poruka
1
zena i ja smo u braku vec 5 godina i imamo jednu fantaziju,pre svega ja a to je da je **** neko drugi. Najvise bi voleo da to bude crnac sa velikom alatkom. Ona nema nista protiv pa imamo zelju da to probamo i uzivo. Ukoliko neko ima savet ili slicna iskustva neka pise

zena i ja smo u braku vec 5 godina i imamo jednu fantaziju,pre svega ja a to je da je **** neko drugi. Najvise bi voleo da to bude crnac sa velikom alatkom. Ona nema nista protiv pa imamo zelju da to probamo i uzivo. Ukoliko neko ima savet ili slicna iskustva neka pise

Nisam crnac, a sto se tice velike alatke ne odskacem od njih.Vrlo zanimljiva tema

sve ti verujem da silno zelis da ti zenu ebe crnja....pa da demokratija ili ti nek ti suprugu ebe "ofarbani" stanovnik palnete zemlje....njaske kao foka ali mastovito nema sta

"I ti ces ovo da radis samo sutra" :lol: :rotf:

ajao.. crnac od pola metra.. nda... kad vidim ovako neke gluposti stvarno mi dodje da nekog polijem benzinom....
osecam da je za crnca chuo.. mozhda 2x video na tvu.. mislim -> qq-spin

o ne.
pa će opet da bude tema:
"sedim ja u autobusu tomitom, kad preko puta jedan crnac
gledam ga, uhvatim mu pogled, isprva stidljivo.."

...neznzana delijo mogu li ja Glisto Djeferdar, da se ponudim, ako treba pozajmitju altku...:rumenko:

vidi cru, sad sam i ja shvatila da je moglo da bude namerno i da bi bilo dobro..
pa reko na trenutak, o ne parka, opet si ispala glupa.. al onda malo razmislim..
crnac sa velikom alatkom...

ne ne.. nije to iz iste priče.

Back