DARK1TALISMAN
Obećava
- Poruka
- 80
Obozavam crnu cipku,a pogotovo Gothic trip kod devojaka mada to bas i nije presudno.Za mene je svakako krajnji izazov ako devojka zaista zna da istakne sav seksipil koji poseduje na krajnje zanimljiv i uzbudljiv nacin.Naravno promatrajuci mnoge teme koje su ovde postavljene vidim da su i cuvene crne carape nezaobilazne
Svakako moram priznati,ovo ce se mnogima ciniti kao stereotip :wink:,da je taj divni delic zenske svakodnevnice za mene zapravo najuzbudljiviji i najlepsi deo njihove garderobe.Ja se zaista izvinjavam ali to jednostavno moram priznati!Po meni sama njihova lepota nikako nedopire samo od para divnih nogu ili njihovog tela, vec smatram da takodje dobrim svojim delom zna proisteci i iz tog cuvenog "crnog vela tajanstvenosti" uz pomoc koga nam se odredjene dame na tako vrlo vest nacin znaju prikazati u nekom mnogo zanimljivijem svetlu.Svakako ce mnogi od vas reci:"Pa dobro,nista novo",na ovu moju tvrdnju, ali svi mi isuvise dobro znamo kakav je osecaj videti zenu koja ume da u potpunosti izmami svu nasu znatizelju i paznju uz pomoc tih divnih "stvarcica" :wink:Elem,CRNE SVILENE CARAPE,CIPKA-MA JOOOJ...OBOZAVAM ZENSKE OSOBE KOJE SHVATAJU I ZNAJU DA OSETE I ISKORISTE CARI TIH STVARI
Sta ima bolje od precizno iskoriscene tajanstvenosti, kontrolisanog a opet mozda ujedno i provokativnog poziva na ispitivanje cula i otkrivanje skrivenog,naravno u onoj meri u kojoj to dama zeli da vam otkrije i dozvoli.
SVAKO BI TREBAO IOLE BITI SVESTAN DA SVE U OVOM NASEM ZIVOTU ZAPRAVO DOLAZI OD NEKE SAMO NAMA ZNANE STRASTI!!! NIKO,kazem apsolutno NIKO,me ne moze ubediti da je svaki drhtaj,svaki dodir isti kada je u pitanju gola koza ili crna svila
Slazem se da su ukusi definitivno razliciti ali ovo je moj trip koji zelim da podelim sa vama :wink: