Crna macka, made in Nemacka (trazi dom)

Na usvajanje dajem malu crnu macu! Potpuno je crna! Bez i jednog belog dela... Te je pogodna za crnu magiju! :hahaha:

Bila je ulicna i hranili smo je ponekad ali slomila je nogu i trenutno ja u stanu kod nas, ali kada to prodje za koju nedelju, morace opet na ulicu...:sad2: Vec imam jednu stariju macku i sada je u kuci ludnica, mislim izmedju njih dve... :roll: Ne voli je ova starija :mrgreen: i totalno smo svi uzurpirani...

Dakle steta bi bilo da je izlecimo i vratimo na ulicu...

Nije jako mala, ali je jako slatka! :)


ova sivulja je bas odvratno gleda, mogu da je zamislim sad kad je opet gleda u kuci.
 
ispravka poslednje recenice:ovde bi imala iskljucivo svoje dvoriste:)

BAs lepo od tebe, drzim te za rec. Pa nesto cemo se dogovortiti. Velika je rana, ali ne smeta joj da hoda. Samo je pitanje kako ce izgledati, estetski.

ova sivulja je bas odvratno gleda, mogu da je zamislim sad kad je opet gleda u kuci.

Siva je bila gazdarica dok se nije ova pojavila posle su se navukle. Ne smeta joj sada vise ona, samo je gleda u cudu, nije joj jasno sta se desava (Crnka osamucena od anestezije).
 
Hvala bogu da je mačka vaskrsla iz mrtvih, dobra vest.

Imao sam sličan slučaj kada sam sahranio komšijsku mačku greškom misleći da je moja. Posle tri dana izadjem na prozor kad ono moja "pokojna" mačka gleda me pravo u oči, kada se tad nisam šlogirao nikad neću.
Nisam verovao svojim očima pa sam je pustio u kuću da vidim da li je to zaista ona ili mi se pričinjava, tek kada sam video da prepoznaje sve prostorije kući onda sam poverovao.

Više ne verujem ni svojim očima posle ovog dogadjaja, sve je moguće pa čak i nemoguće.
 

Back
Top