gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
al bre ono nema teorije da je istina
to se iz aviona vidi
)))
to se iz aviona vidi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to su samo neke cinjenice... boldovano je ono na sta trazim vase odgovore..
e ovako..
procula se skoro prica da je jedna riba (zivi blizu mog mesta) zarazila sidom 50-oricu
da, da, kresnula se sa 50 i kusur njih i prenela im sidu
a da ne govorimo o ljudima sa kojima su ti zarazeni spavali..
i dalje ne znam koliko je ta prica istinita, ali je trenutno aktuelna...
a ta riba ima i spisak svih sa kojima se kharala i tako to..
e sad...
muski: sta biste vi uradili da vas je neka curica, eto tako, tokom nekog random sexa zarazila sidom?
dzene: kakva bi vasa reakcija bila da saznate da je neki vas bivsi zarazen preko te cure, ili jos gore, vas sadasnji ckode?
ovo je cista nemarnost prema sopstvenom telu, jer inace ne kapiram kako je moglo doci do ovakve situacije da je cura brinula o svom zdravlju..
ne znam...meni je sve ovo, onako, morbidno..
zelim vas da cujem
Izašlo je to jednom u nekom magazinu... Biblija, čini mi se...U mom selu pricaju kako se jedna postena zena malo ugojila i otisla kod lekara kaze boli je stomak i on kaze pa vi ste trudni i pocele kontrakcije...i zena se porodi..a nije ni znala da je trudna i u stvari nemoguce da je trudna posto je nevina.. i tako. Pricaju ljudi![]()
e ovako..
procula se skoro prica da je jedna riba (zivi blizu mog mesta) zarazila sidom 50-oricu
da, da, kresnula se sa 50 i kusur njih i prenela im sidu
a da ne govorimo o ljudima sa kojima su ti zarazeni spavali..
i dalje ne znam koliko je ta prica istinita, ali je trenutno aktuelna...
a ta riba ima i spisak svih sa kojima se kharala i tako to..
e sad...
muski: sta biste vi uradili da vas je neka curica, eto tako, tokom nekog random sexa zarazila sidom?
dzene: kakva bi vasa reakcija bila da saznate da je neki vas bivsi zarazen preko te cure, ili jos gore, vas sadasnji ckode?
ovo je cista nemarnost prema sopstvenom telu, jer inace ne kapiram kako je moglo doci do ovakve situacije da je cura brinula o svom zdravlju..
ne znam...meni je sve ovo, onako, morbidno..
zelim vas da cujem
ja iz ove price kontam da je ona njih svesno zarazila sidom....sto se svodi na nebrugu o drugima a ne o svom telu....znaci riba je zesce udarena i treba je odstreliti bukvalno
e sad ako nije znala da ima sidu onda jeste nebriga i o svom i o tidjem zivotu, al kod nas je i dalje tabu testirati se![]()
Ja mislim da si nasela na novinarsku patku, ili bar palanačku priču.
Znaš kad neko nekog svesno zarazi sidim, ide u zatvor. Ili bar bude uhapšen pod sumnjom za to delo.
Ja mislim da si nasela na novinarsku patku, ili bar palanačku priču.
Znaš kad neko nekog svesno zarazi sidim, ide u zatvor. Ili bar bude uhapšen pod sumnjom za to delo.