crna lista

tako je jednom, dok sam ja još išla u osnovnu školu, došla neka devojka iz Amerike i upisala vanredno treću godinu srednje škole u mom gradu....i bila je zaražena HIV-om, i spavala je redom sa kim stigne da bi i njih zarazila...a srednjoškolci obzirom da su napaljeni majmuni, nisu ni pomišljali da je tako lepa devojka tako bolesna...pa su bili presrećni što im ona daje...:aha:

ne moram da pričam šta je dalje bilo...

Poslednja izmena:
Niko ne moze da zna sta bi uradio u takvoj situaciji.Besmisleno je razmisljati o tome,jer to nije nesto cime se moze saliti.
Neki ljiudi koji se zaraze hiv-om imaju tu bolesnu potrebu da virus sire,a neki su dovoljno svesni opasnosti pa javno istupe i kazu od cega boluju.Kada bi se odnos zdravih ljudi promenio prema obolelima od ove bolesti sve bi bilo mnogo lakse.Niko ne zeli da se oseca odbacenim od drustva i zato se bolest krije.Malo vise edukacije i ljudskosti i svima bi bilo bolje.

Eto jedne dobre strane toga sto sam ispao iz kombinacija,niti razmiljam o hiv-u niti me zanima.
A nesto mi je tesko da poverujem da je uspela 50-toricu da tako lako zarazi.Cak se i za taj virus treba izboriti:lol:
Ja kakav sam baksuz,ni hiv ne bih mogao da dobijem bez truda:hahaha:

e ovako..
procula se skoro prica da je jedna riba (zivi blizu mog mesta) zarazila sidom 50-oricu
da, da, kresnula se sa 50 i kusur njih i prenela im sidu
a da ne govorimo o ljudima sa kojima su ti zarazeni spavali..
i dalje ne znam koliko je ta prica istinita, ali je trenutno aktuelna...
a ta riba ima i spisak svih sa kojima se kharala i tako to..

e sad...

muski: sta biste vi uradili da vas je neka curica, eto tako, tokom nekog random sexa zarazila sidom?

dzene: kakva bi vasa reakcija bila da saznate da je neki vas bivsi zarazen preko te cure, ili jos gore, vas sadasnji ckode?

ovo je cista nemarnost prema sopstvenom telu, jer inace ne kapiram kako je moglo doci do ovakve situacije da je cura brinula o svom zdravlju..
ne znam...meni je sve ovo, onako, morbidno..

zelim vas da cujem

Medooka, samo da znaš da se virus side ne prenosi toliko lako. Takođe teže se prenosi sa žene na muškarca nego obrnuto. Tako da bi trebalo da prođe prilično vremena i da dotična uloži puno truda, samo da bi i spavala sa 50 muškaraca, a kamoli da ih zarazi sve redom. Ne dobija se sida pogledom na gaće. Nadalje, čak i daje to istina, bila bi to udarna vest u novinama, ali baš udarna. Možda je tako kužna i spavala sa 50ak osoba, ali najverovatnije da bi zarazila samo 5-6 nesrećnika.

inače ne znam šta bih radio. Verovatno bih se potrudio da me nikad ne zaborave. Na primer, postao bih mudžahedin. Ili bih osnovao jezgro komunističkih terorista i borio se protiv kapitalista dok me ne smaknu. Hehehe :D

Mada sa HIV-om se danas živi i to dosta dugo...

Ja sam spreman staviti 200€ da je pricu pocela neka baba koja patoloski mrzi glavnu junakinju (izmedju ostalog i zato) jer se ona sama nije najæbala dok joj je bilo vrijeme.
Da ne ponavljam Paganka, da bi zarazila 50 trebala bi se pojæbati sa bar 500 komada i zavrsila bi na dnevniku....

A sta bi ja uradio???
Paa...rekao bih "E, jebeм ti zivot !!! " - i onda bi bio sretan sto zivim na jednom od boljih mjesta na svijetu za imat' sidu :D

A ako je draga ZNALA da je zarazena.......sto hard rece:

termiantor1.jpg

Не знам шта бих радио али бих обавестио све жене с којима сам био у периоду кад се то могло десити...

e ovako..
procula se skoro prica da je jedna riba (zivi blizu mog mesta) zarazila sidom 50-oricu
da, da, kresnula se sa 50 i kusur njih i prenela im sidu
a da ne govorimo o ljudima sa kojima su ti zarazeni spavali..
i dalje ne znam koliko je ta prica istinita, ali je trenutno aktuelna...
a ta riba ima i spisak svih sa kojima se kharala i tako to..

e sad...

muski: sta biste vi uradili da vas je neka curica, eto tako, tokom nekog random sexa zarazila sidom?

dzene: kakva bi vasa reakcija bila da saznate da je neki vas bivsi zarazen preko te cure, ili jos gore, vas sadasnji ckode?

ovo je cista nemarnost prema sopstvenom telu, jer inace ne kapiram kako je moglo doci do ovakve situacije da je cura brinula o svom zdravlju..
ne znam...meni je sve ovo, onako, morbidno..

zelim vas da cujem

ja iz ove price kontam da je ona njih svesno zarazila sidom....sto se svodi na nebrugu o drugima a ne o svom telu....znaci riba je zesce udarena i treba je odstreliti bukvalno

e sad ako nije znala da ima sidu onda jeste nebriga i o svom i o tidjem zivotu, al kod nas je i dalje tabu testirati se :neutral:

ja iz ove price kontam da je ona njih svesno zarazila sidom....sto se svodi na nebrugu o drugima a ne o svom telu....znaci riba je zesce udarena i treba je odstreliti bukvalno

e sad ako nije znala da ima sidu onda jeste nebriga i o svom i o tidjem zivotu, al kod nas je i dalje tabu testirati se :neutral:

Ja mislim da si nasela na novinarsku patku, ili bar palanačku priču. :D

Znaš kad neko nekog svesno zarazi sidim, ide u zatvor. Ili bar bude uhapšen pod sumnjom za to delo.

Back