Crna Gora

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
36.970
Da li treba stornirati odmor u crnoj gori ?

Odje je izbila diskusija

Neće Srbin tamo prodate duše
Uplatili smo srbine ! Ajmo u hrvatsku

Normalna si?

Sloveniju ?

Ladna voda a neću ni tamo
 
Možete i u Neum :D
BiH je divna, gostoljubiva zemlja :manikir:

1716579050088.png
 
Meni Balkan nikad nije bio što se tiče mora .. postoji Grčka ili Kipar za to ...

A Balkan kao Balkan i CG kamenje me nikad nije zanimalo tako da mene Crna Gora nikad nije zanimala kao deo SFRJ a kamoli sada posle svega.
 
1716586593188.png

Splačinijada 2022
14. август 2023. ·
Jao ne, opet je neko (((na pravdi Boga))) napadnut na zlokobnoj barskoj rivijeri! 😭 100% su se oni ponašali najnormalnije i prišao zakupac i počeo da ih maltretira na nacionalnoj osnovi (spoiler: unijeli su psa on im je rekao da nisu dozvoljeni ljubimci na plaži, oni nisu htjeli da izađu no su uhvatili da se raspravljaju, žena mu je opsovala majku on joj je vratio i pljunuo je i još ga je prekršajni sud kaznio za to jer svi znamo da u Crnoj Gori, koju ne morate voljeti alie morate poštovati, nemaš pravo da se braniš, pa ni verbalno, od turiatičkog taloga Evrope)
 
@Duki Lu

Primjetio sam da je 99.99% ljudi koji su "doživeli neprijatnost na letovanju" zapravo inicijator te neprijatnosti, a da ih mediji u tome ohrabruju da bi imali o čemu da pišu. Mada zadnjih godina je popularniji naslov "Užas na poznatom letovalištu" i onda neko im naplatio parking u Grčkoj il sl. Kad smo kod stvarnih užasa, ovaj iz naslova dolje je šutirao ženu na zemlji (povod je što mu je rekla da je trudna) u sred Njemačke (mi smo topli narod a ne kao oni) i onda pobjegao u Hrvatsku gdje je srećom uhapšen. Pogledajte kako izostaje senzacionalnost iz naslova iako je žuti Telegraf, nema "užas", nema "monstruozno", "brutalno", kao što je "Srbin brutalno vređan" kad mu neko kaže da mora platit ležaljku. (((Kao))) da im je malo perspektiva u moralnom i mentalnom kanalu
1716586673649.png
 

Back
Top