Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 94.280
Otkad se u martu ide na more?Za sve obožavaoce Džovane Džeremaje, tužna vest. Ako odu u CG da brčkaju goozu, neće moći jutro da počnu sa DžovanomNovinice
Uostalom iebo i CG i HR kad ima GRE i TUR
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkad se u martu ide na more?Za sve obožavaoce Džovane Džeremaje, tužna vest. Ako odu u CG da brčkaju goozu, neće moći jutro da počnu sa DžovanomNovinice
rodom iz cg i poreklom, potpisujem ovoUostalom iebo i CG i HR kad ima GRE i TUR
Bratski narod TurskeOtkad se u martu ide na more?
Uostalom iebo i CG i HR kad ima GRE i TUR
Žao mi je, ali kao Crnogorka jednom osminom, nikako ne mogu da se složim da mi je bliža bilo koja država od CG.Na more se ide kad god hoćeš 
Pa zar nas tvoji nisu uveli još pre 20 godina?Za koje nema teoretske šanse sa trenutnom vladom.
Ne diraj nam Jugoslava.Ibi bre Čvarak kaži da se zezaš![]()
kako je izolovanje i ukidanje debilke povezano sa Tompsonom u jutarnjem programu?Сад ће да пусте Томпсона опет у јутарњи програм.

Mislim da to sad definitivno možemo reći - s njima ne vredi razgovarati. Oni su svesno odlučili da budu neprijatelji sprskog naroda, i nikakav racionalan razgovor ih ne zanima. Jednostavno se treba posvetiti njihovom uništenju i iskorenjivanju.Ja sam onda najveći ustaša svih vremena, sudeći po ovim šešeljoidnim ljudima koji tvrde da su Srbi![]()
Strašno. A zabraniše srpsku majku JovanuНису никада забрањивали емитовање проусташке емисија "Бујица" која је годинама ишла преко тв станице Z 1 у Ц.Гори.

Tako je. Sa Jovanom Jeremić vraćamo istuЕх, та слобода изражавања у ЕУ и њеним прирепцима на Балкану.

Ја само наводим да им се већ дешавало, па таман да замене једну будалу са другом. О томе говорим.kako je izolovanje i ukidanje debilke povezano sa Tompsonom u jutarnjem programu?
Dakle Jovan JEremić je simbol srpstva, a ako to ukineš postaješ ustaša? Svi kojima se gadi JJ su ustaše?![]()
![]()
![]()
Ти читаш Ослобођење?@aleksije radicevic na aparatima.
Dabogda se sve žene tako svetile: diskretno i bez spektakla...- Ni prvi, ni poslednji put - ovo smo već videli. Svaki put kada predstoje izbori u Crnoj Gori, uvek se zamrači program "Jutro s dušom", jer je najuticajniji u zemlji. Mene Crnogorci obožavaju. A pošto mi je uticaj dodatno ojačan i Crnogorci i Crnogorke me cene, oni znaju da imam najveći uticaj i da im smetam - započela je voditeljka.
- Ali i to će proći. S obzirom na to da sam buduća crnogorska snajka, ne znam šta bih im poručila, osim da sam virus za koji vakcina ne postoji. Nema leka u apotekama. Ne mogu mene toliko da zabrane, koliko ja mogu iznova da niknem.
- Ovo samo pokazuje koliki politički uticaj imam u Crnoj Gori, a ja sam samo običan novinar i voditelj. Važna nije funkcija, nego iskrenost i poštenje u onome što radiš. Mnogi su me pokušavali precrtati, ali su me crtali iznova. To je moja sudbina. Istina uvek pronađe put kao voda. Na ovakav način mi samo povećavaju popularnost.
![]()
![]()
Carica!
Kresnuće im Crnogorca.
)
Voditeljka koja lici na prostitu*ka?!

Inače ona u studiju sjedi na jastučićima, da takva kratkonoga ne bi izgledala kao uštipak.Alal vera, baćo, ljubim guzicu...![]()
Kada nekoga ne možeš pobijediti argumentima, zbog toga što stalno zbori istinu, onda ga zabranjuješ.
Ja sam onda najveći ustaša svih vremena, sudeći po ovim šešeljoidnim ljudima koji tvrde da su Srbi![]()