Mystic+
Zaslužan član
- Poruka
- 105.372
нијеi za 200 godina cemo kriviti tita a ovakvo stanje je bilo pre komunizma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
нијеi za 200 godina cemo kriviti tita a ovakvo stanje je bilo pre komunizma
Svetosavlje nema nikakve veze sa Slovenima.

Knežević je možda bena, ali se Mandić pokazao kao (još jedan) lažni četnički vojvoda.Džaba mu, samo ona bena Knežević se odazvao čak i Mandić ga izgleda kulira.
Jbg hoće ljudi EU pasoš, srpstvo može kasnije.
Srbovaće posle iz kafića na Vračara u stilu : A jado, a ti moraš na granici čekati...a?![]()

U doba Nemanjića Srbi su bili isto što i sada u genetičkom smislu. Bili su miks Slovena i paleo-balkanskih naroda (Ilira, Tračana, Dardanaca itd), nikako, ni u ludilu, ni pod razno čisti Sloveni!То је све, сем имена "Светосавље" постојало још за време Немањића, то ти је јасно ?
Није га измислио Николај, он је само схватио биће Србина, и назвао га Светосавље.
Crnogorska policija sprovodi opsežne kontinuirane i pojačane aktivnosti povodom održavanja Samita EU - Zapadni Balkan. U tom kontekstu, na graničnom prelazu Aerodrom Tivat sprovode se pojačane kontrole, kojom prilikom je izdvojen i stavljen pod kontrolu čarter let na relaciji Beograd - Tivat, kojim je oko 90 državljana Republike Srbije jutros doputovalo u Crnu Goru, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...-crnogorska-policija-proverava-srpske/hfyzktj
Samo u Srbiji!!!
Crnogorska policija sprovodi opsežne kontinuirane i pojačane aktivnosti povodom održavanja Samita EU - Zapadni Balkan. U tom kontekstu, na graničnom prelazu Aerodrom Tivat sprovode se pojačane kontrole, kojom prilikom je izdvojen i stavljen pod kontrolu čarter let na relaciji Beograd - Tivat, kojim je oko 90 državljana Republike Srbije jutros doputovalo u Crnu Goru, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...-crnogorska-policija-proverava-srpske/hfyzktj

kako nije? pa oslobodila ju je 1918. godine..Povlačenje srpske vojske preko Albanije tokom zime 1915/1916. godine omogućila je crnogorska vojska, koja je pružala ključnu odstupnicu.
Najznačajniji doprinos dala je crnogorska Sandžačka vojska koja je, pod komandom serdara Janka Vukotića, vodila presudne borbe na pravcu povlačenja.
Crnogorske trupe su mesecima držale front dug oko 145 km, štiteći pravce koji su iz Crne Gore vodili ka albanskoj obali.
Vrhunac odstupnice odigrao se na Badnji dan i Božić (6. i 7. januara 1916. godine) kod Mojkovca.
Crnogorci su zaustavili nadmoćniju ofanzivu, sprečivši neprijatelja da preseče „mojkovačka vrata“ i uništi srpsku vojsku u povlačenju
Zbog nemilosrdnih borbi i teških zimskih uslova, crnogorska vojska je pretrpela ogromne gubitke i faktički prestala da postoji, ali su njeni vojnici i narod direktno omogućili srpskim trupama da se bezbedno povuku.
Srbija ima za ovo nikada nije bila zahvalna.
Neki kažu okupirala.kako nije? pa oslobodila ju je 1918. godine..
ah, "neki".. znači okupirala okupiranu državu.. a Podgorička skupština ništa?

Ако сам ишта слагао или претерао нека ме гром спали !
Црногорци, то малено и поносно илирско племе
вековима покушава да се ослободе бројнијих Словена који дођоше пре 13 векова
и наметнуше им веру и језик.
Ја сам Србин, али поштујем ту њихову жељу,
па и луд види да смо неспојиви !
На жалост, немогућност отвореног непријатељства,
од Црногораца направи подмуклу "српску браћу".
Али на историјску сцену ступи свети Мило,
и ослободи Црногорце досадних Србаља
и Србе насилних Црногораца.
Нека је жив 1000 година.
Kao prvo nisi ti nikakav ni Ilir, a nisi ni Crnogorac, mozda jesi iz, ili poreklom iz CG, made in Lovćenac, al Crnogorac nisi, jer sa tim što pišeš bi na preki sud u doba Crnogoraca na koje se pozivaš, a za pročetak mogao si da pročitaš nešto poput Njegoša, kralja Nikole, pa i Brdjana, Kuča, poput Marka Miljanova, pa da saznaš šta uopšte znači biti Crnogorac, prepoznaješ li se ovde?Mi iliri Crnogorci vama se zafalimo
Da su to njegovi preci, ne bi pljuvao na njih. Ali zato ga ne možeš prevariti da pljuje po muslimanima...Jer nema logike, busas se u nešto a pljujep po tom istom, ti pravi Crnogorci bi te skratili za glavu, tvoji pretci na koje trolovanjem pljuješ, sto je zlogrdje u CG odvajkada.. ne znam legendo, zapitaj se, ali dobro se zapitaj... jer je ovo hodajuća ironija da ne moze biti veca... glupo je da boli

Pa ako je Musliman to može objasniti neke stvari, ali onda mozemo u skorije doba kračja Nikole kad se potenciralo jedinstvo Srba Pravoslavne, Muhamedanske i Katoličke vere.Da su to njegovi preci, ne bi pljuvao na njih. Ali zato ga ne možeš prevariti da pljuje po muslimanima...![]()
Ti nisi sav svojЗашто ме то не изуненађује,
како то да сам ову ситуацију видео пре 60 година ?
Али баш ништа ново, осим нових будала ?
Kao prvo nisi ti nikakav ni Ilir, a nisi ni Crnogorac, mozda jesi iz, ili poreklom iz CG, made in Lovćenac, al Crnogorac nisi, jer sa tim što pišeš bi na preki sud u doba Crnogoraca na koje se pozivaš, a za pročetak mogao si da pročitaš nešto poput Njegoša, kralja Nikole, pa i Brdjana, Kuča, poput Marka Miljanova, pa da saznaš šta uopšte znači biti Crnogorac, prepoznaješ li se ovde?
Vidiš li sebe u onom što je za njih bilo grdje od grdjeg. I ajd da vidimo, kako bi tamo prošao sa takvim stavovima
Pogledajte prilog 1910480
Pogledajte prilog 1910481
U citatu gpre zameni Tursku vjeru milogorstvom i antisrpstvom. Dakle izdaja, sramota, kletva predaka
E sad da vidimo kako bi tvoji predrci koje ne poštuješ, samim tim nisi Crnogorac, a mozda si i neki Hercegovac ili Brdjanin za početak, al i o tome ništa ne znaš, sramota... komunisticka posla...
Pogledajte prilog 1910482
Pogledajte prilog 1910483Pogledajte prilog 1910484
Ok ono su bila druga vremena i sve to, ali
ja da sam ti bilo bi me sramota .... u najmanju ruku... čast, čojstvo, obraz, apsolutna 0.
Jer nema logike, busas se u nešto a pljujep po tom istom, ti pravi Crnogorci bi te skratili za glavu, tvoji pretci na koje trolovanjem pljuješ, sto je zlogrdje u CG odvajkada.. ne znam legendo, zapitaj se, ali dobro se zapitaj... jer je ovo hodajuća ironija da ne moze biti veca... glupo je da boli
to je taj paradoks kod njih, diče se nekom crnogorštinom čiji je osnovni element distanciranje od Srba i ne temelji se ni na čemu više..Kao prvo nisi ti nikakav ni Ilir, a nisi ni Crnogorac, mozda jesi iz, ili poreklom iz CG, made in Lovćenac, al Crnogorac nisi, jer sa tim što pišeš bi na preki sud u doba Crnogoraca na koje se pozivaš, a za pročetak mogao si da pročitaš nešto poput Njegoša, kralja Nikole, pa i Brdjana, Kuča, poput Marka Miljanova, pa da saznaš šta uopšte znači biti Crnogorac, prepoznaješ li se ovde?
Vidiš li sebe u onom što je za njih bilo grdje od grdjeg. I ajd da vidimo, kako bi tamo prošao sa takvim stavovima
Pogledajte prilog 1910480
Pogledajte prilog 1910481
U citatu gpre zameni Tursku vjeru milogorstvom i antisrpstvom. Dakle izdaja, sramota, kletva predaka
E sad da vidimo kako bi tvoji predrci koje ne poštuješ, samim tim nisi Crnogorac, a mozda si i neki Hercegovac ili Brdjanin za početak, al i o tome ništa ne znaš, sramota... komunisticka posla...
Pogledajte prilog 1910482
Pogledajte prilog 1910483Pogledajte prilog 1910484
Ok ono su bila druga vremena i sve to, ali
ja da sam ti bilo bi me sramota .... u najmanju ruku... čast, čojstvo, obraz, apsolutna 0.
Jer nema logike, busas se u nešto a pljujep po tom istom, ti pravi Crnogorci bi te skratili za glavu, tvoji pretci na koje trolovanjem pljuješ, sto je zlogrdje u CG odvajkada.. ne znam legendo, zapitaj se, ali dobro se zapitaj... jer je ovo hodajuća ironija da ne moze biti veca... glupo je da boli
Da, apsolutno kontradiktrono svakoj logici, sušta suprotnost.to je taj paradoks kod njih, diče se nekom crnogorštinom čiji je osnovni element distanciranje od Srba i ne temelji se ni na čemu više..
u startu je takav stav osuđen na propast.. i nikako da mi objasne otkud srpski jezik kao većinski u CG![]()
Ja te krstim a ti prdiš što bi narod rekao, nemaš ti šta sa mnom kafansku politiku da vodiš, ja odčično znam šta govorim. Ovim postom vredjaš kao prvo moju, a demonstritaš svoju inteligenciju.