Црна Гора спрема напад на Србију или пад Ђукановића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
ауторска тема ..Гледала сам протесте у ЦГ и наступе Кнежевића на седници скупштине поводом приступању Македоније НАТО ПАКТУ ..Ово је мало другачији моменат и другачија енергија , јача од предходник ..Оно што је Кнежевић рекао ме ипак следило да се Црна Гора и Макеоднија спремају за напад на Србију са НАТО ПАКТОМ. Да ће Ђукановић урадити све укључујући и напада на Србију да сачува власт је сасвим јасно ..да је време да оде пре него се то то деси ..

- - - - - - - - - -

ако погледамо да се НАТО трупе окружују Русију , исто тако можемо видети да се то исто ради и са Србијом ..

Komunistkinjo drugarice oprosti, ali tema je stvarno besmislena.
Зашто је бесмислена , мислим да је Кнежевић у праву ..зар мислиш да Мило не би дигао војску против Србије ако му НАТО то каже ..они су сада једно .

:lol:

Зашто је бесмислена , мислим да је Кнежевић у праву ..зар мислиш да Мило не би дигао војску против Србије ако му НАТО то каже ..они су сада једно .

Jedino da naloži svim Crnogorcima u Srbiji da rade još manje a muljaju još više.

ауторска тема ..Гледала сам протесте у ЦГ и наступе Кнежевића на седници скупштине поводом приступању Македоније НАТО ПАКТУ ..Ово је мало другачији моменат и другачија енергија , јача од предходник ..Оно што је Кнежевић рекао ме ипак следило да се Црна Гора и Макеоднија спремају за напад на Србију са НАТО ПАКТОМ. Да ће Ђукановић урадити све укључујући и напада на Србију да сачува власт је сасвим јасно ..да је време да оде пре него се то то деси ..

- - - - - - - - - -

ако погледамо да се НАТО трупе окружују Русију , исто тако можемо видети да се то исто ради и са Србијом ..

Cek, 50% crnogoraca je u Srbiji, BG i NS puni Djetica, ima ih manjeu CG nego van nje i oni ce da nas napadnu?

Ti si bolesna. Mnogo bolesna. Treba ti urgentno psihijatar. Konzilijum psihijatara! CG i MAK da napadnu Srbiju??? Vi ste, SNSovci, tacno kao DDR/Stazi. Odvalili ste, i vise ne razumete ni sta buncate, ni sta pricate, ni sta je realno, a sta ne. I svaki dan izvaljujete sve vece i vece gluposti! :mrgreen: _nobody_
да ли си уопште поглеао снимак Кнежевића на седнице ЦГ , воема је лепо изнео своје запажање о ономе што се дешава и зашто се дешава и чему жруба да ЦГ по кратком поступку уђе у НАТО и МАКЕОДНИЈА исто тако ..обруч око Русије и обруч око Србије .случајно , не бих рекла

ovo je tragično
јесте , трагично је ..

- - - - - - - - - -

Mene samo interesuje odakle Makedoniji pretenzije za napad? :hahaha:
ако НАТО нареди а Макеоднија уђе у НАТО наравно да ће да Заев мобилше на напад ..сад , шта ће то изазвати у МАКЕДОНИЈИ је питање али то је план уласка Макеодније у НАТО ..ЦГ је ретификовала предлог да Макеоднија уђе у НАТО ..

да ли си уопште поглеао снимак Кнежевића на седнице ЦГ , воема је лепо изнео своје запажање о ономе што се дешава и зашто се дешава и чему жруба да ЦГ по кратком поступку уђе у НАТО и МАКЕОДНИЈА исто тако ..обруч око Русије и обруч око Србије .случајно , не бих рекла

Ma da li si svesna da to NIJE povod za rat, nego psiholoski pritisak na Srbiju da udje u NATO. I nikakvog rata biti ne moze, ali pritiska moze, itekako. I cela igranka bez prestanka se i vrti oko toga. I ovako je sve jasno, da jasnije biti ne moze (da se na Srbiju vrse dva jaka pritiska: da prizna Kosmet i da udje u NATO). :tease:

_nobody_

Ne, ne mislim. To je u dometu baba Vanga proricanja.

Ma da li si svesna da to NIJE povod za rat, nego psiholoski pritisak na Srbiju da udje u NATO. I nikakvog rata biti ne moze, ali pritiska moze, itekako. I cela igranka bez prestanka se i vrti oko toga. I ovako je sve jasno, da jasnije biti ne moze (da se na Srbiju vrse dva jaka pritiska: da prizna Kosmet i da udje u NATO). :tease: _nobody_
а обруч око Русије је притисак да Русије уђе у НАТО ..не буди наиван ..прогледај већ једном ..уместо што Србија мирно стоји и гледа како ко ње праве обруче и дуижу војске, она мора сама да се организује са Русијом и заштити се на време .Нема ниакве сумње да ће Мило и те како да нападне ако му се тако нареди , неће ни да трепне ...то је истина , суочи се са њом

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back