DjuraMornar
Iskusan
- Poruka
- 5.284
Puno pozitivne energije sa danasnjeg kotorskog karnevala...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E na ovo vec moram da se nasmejemЈа сам обрисала и обрисаћу све што треба да се брише...

E na ovo vec moram da se nasmejem![]()
NE VIDIM razlog da me citiraš, ako već nisi pobio moje tvrdnje da je NEMOGUĆE stići do Crne Gore za 6 sati.
Ne ljutim se, ti si korektna osoba, jedino NE SHVATAM razlog Z A Š T O ti dopuštaju da se reklamiraš, kad to PO PRAVILNIKU foruma NIJE DOZVOLJENO !!!
Tvoja priča je OK, ali za MALE OGLASE ! Ili i za VELIKE OGLASE, ali to se plaća ...
P.S. Dolazim u Crnu Goru, OBEĆAVAM odmah sledeće godine, kada PRVI PUT budete imali vode tokom sezone.
Možda sam razmažen, jedinac sam, ali ja sam navikao da imam vode.... mislim da je to jedan od osnovnih preduslova civilizacije ......

Mada i dalje, kao što sam već pisao, tvrdim, da ste vi u propagiranju turizma od nas DALEKO odmakli.
Mi uopšte nemamo NIKAKVU strategiju, i ovaj sajam umesto da služi propagiranju turizma u Srbiji, na žalost služi propagiranju turizma u Tunisu, Turskoj itd...
Ma ljudi ono sto fali CG je voda za tusiranje! Letovala sam u CG godinama i uvek sam se lepo provodila, narocito kad smo imali auto. Priroda je lepa, kao i more, ali treba izbegavati Sutomore,Budvu i sl. mesta koja su pretrpana i prljava. Boka je po meni skroz ok u svakom pogledu, ali vode za tusiranje skoro da nema. Svako moze da zazmuri na neljubazne konobare, ali mislim da je ljudima dosta kupanja po principu polivanja loncetom.
Po mom skromnom mišljenju, bez uvrede, ništa lično, ali Tivat je ubedljivo najružniji na crnogorskom primorju, i ima JOŠ ružnije plaže.
Upoređivati ga, što se tiče grada, sa Kotorom ili H.Novim je krajnje neozbiljno....A što se tiče plaža .....tu sam već ostao bez reči ...
Svaka čast za trud, zaista lep post, ali NE VREDI !
Iskreno zelim Tiftu da bude grad buducnosti, ali ja se iskreno nadam da nikada nece moja noga vise krociti na tlo Crne vam gore. Bez ikakve potrebe za omalavazavanjem i vredjanjem ali otkako sam posle dugo godina boravka i letovanja kod vas se najzad naljutila i otisla u inostranstvo, pitala sam se sta sam uopste ikada i trazila kod VAS. Cak i kada smo bili ista drzava...a tek sad ...Mislim da ste u pravu za ono ne reci nikad...ali ako i ne budem mogla da idem u inostranstvo ili na letovanje ici cu na planinu..sto i tamo je lepo. Ono jeste da sam ja ljubitelj veliki mora ali pretrpecu koliko god samo da odem tamo gde me vole i cene. Ici cu na seoski turizam nek pare ostaju u mojoj zemlji a ne dodjem dole a svi me gledaju ko nemca i jos je sve papreno ko da sam u Evropskim gradovima a nisam...a plus tretman...da ne pricam..bolje. U svakom slucaju svakom bi posavetovala da ode u inostranstvo nek oseti cari drugih mora koje imaju ribice u moru za razliku od Crnogorskog gde mozes da nadjes samo kese i limenke da izronis. Nek odu u Egipat em je sto puta jeftinije em prljavo ko i u Crnoj Gori a mozda i cistije. U boljim hotelima sigurno jeste cistije a usluga...ne da se porediti...a more... ne da se porediti...korali...ribice kakve samo zamisliti mozete...nije prljavo..peskovito...toplo ...ne naplacuju ulazak na plazu, lezaljke na plazi i pored bazena i jos vam daju peskir za plazu ili bazen svaki dan i plus lezaljke imaju i podmetac fini madrac.. da ne nazuljate svoju cenjenu pozadinu...a od klope..svedski sto pa biraj sto ti je volja...cak jedes i na plazi... cik da ti neki crnogorac donese klopu na noge...jedino ....U svakom slucaju Vama zelim svako dobro...ali ko je pametan iole ici ce za svoje pare tamo gde ce ga ceniti i postovati i dobiti propisan tretman za papreno naplacen turisticki aranzman.
IJao, kako smo svi pametni.
Jel ima ovo neke veze o CG? Nema? Aha, onda i ja da pricam o necem drugom.
Da, Makedonija se promovise na SVAKOM sajmom turizma! Makedonija! Hoce li mi neko reci da Srbija nema makar toliko kvaliteta koliko ima Makedonija. Bez uvrjede, nisam bila u Makedoniji, namjeravam da odem, vjerujem da vrijedi, ali ako mogu MAkedonci, koji je problem sa Srbijom?
Nisu ti ovo Maldivi.