Црна Гора - Јаков Милатовић: Није реално да Црна Гора повуче признање Косова, и то је прилично јасно

Pa Aj iskreno ko je najzaslužniji od kada je došla opozicija ako ne crkva sa litijama.
Јесте али гледај резултате.
Исто срање друго паковање.

Ја га не разумем. Крај приче, бар из мог угла. Сваки дан нека нова антисрпска изјава.

Мене као Србина из ЦГ то јако смета!
Ajde a ti Srbin iz CG

Ako, gospočić ide u Brisel pa mora da se preporuča, a ti razumiješ kao Srbin iz CG šta sam napisala

Treba da ti bude jasno da crkva ne može da vodi CG.

#Nema ništa od Kosovo je Srbija stava
#Nece napustiti Nato

#Zele u EU pre Srbije
Не може домаћа црква ал зато може страни НАТО. Е, Срби, Срби...

Doći će i u Bgd, samo mora prvo da čuje šta su mu u Briselu kazali .. Brisel je iznad Beograda.
Црна Гора није суверена држава, то је сада кристално јасно.

A gde da ide? U Beograd?
Па наравно. Ево данас је Богољуб Карић баш о томе причао.

Наравно да ће пре у домаћи БГ него страни, евроатлантски Брисел.

Србија је главни економски партнер ЦГ

Црна Гора није суверена држава, то је сада кристално јасно.

Suverenih država ima malo

Rusija, Kina, Iran ,USA pokušavaju biti suvrene, ostale su sada već pod "zaštitom" prve dve i Iran je tu negde ili pod vlašću evropske oligarhije skoncentrisane u City-ju u Londonu koji je ex-teritorijalan i Frankfurtu koji nema ex-teritorijalni status uključujući i USA, koja im se polako otima.

To što smo mi mislili da je USA glavni tabadžija u svetu neka vlast to je kao kada pametna žena uda se za glupog i jakog pa ga usmerava gde da ide i da uzima, otima ono što njoj treba a uz put šta i da govori

Suverenih država ima malo

Rusija, Kina, Iran ,USA pokušavaju biti suvrene, ostale su sada već pod "zaštitom" prve dve i Iran je tu negde ili pod vlašću evropske oligarhije skoncentrisane u City-ju u Londonu koji je ex-teritorijalan i Frankfurtu koji nema ex-teritorijalni status uključujući i USA, koja im se polako otima.

To što smo mi mislili da je USA glavni tabadžija u svetu neka vlast to je kao kada pametna žena uda se za glupog i jakog pa ga usmerava gde da ide i da uzima, otima ono što njoj treba a uz put šta i da govori
Jесте, има их мало али и ту постоје нијансе тј границе. Неко дозвољава све а неко има критеријуме. Мала Србија неће да уведе санкције Русији а веће и јаче земље легоше на руду иако им то никако не одговара. Република Српска се буквално руга западу а Црна Гора као преплашени миш.

Jесте, има их мало али и ту постоје нијансе тј границе. Неко дозвољава све а неко има критеријуме. Мала Србија неће да уведе санкције Русији а веће и јаче земље легоше на руду иако им то никако не одговара. Република Српска се буквално руга западу а Црна Гора као преплашени миш.

To je zato što je Rusija od nastanka Srbije garant postojanja njene državnosti
Pa tako kada nestane Rusije (ime) sa istorijske scene nestane i ime Srbije (države)
Kada se vrati ime Rusija vrati se i ime Srbija

Rupublika Srpska kao deo AD društva zvanog BiH u kome je jedan od akcinara i Rusija i koja je nakon godina povlačenja odlučila da aktivira svoje akcije je deo tog paketa

USA kao neko ko se "oteo" kontroli takođe je i garant neuvođenja sankcija

(kada je USA pokušala pre 20 godina da se otrgne dobili su 11. septembar, Rusija je dobila Beslan i ratove Čečenija, Gruzija ... )

To je zato što je Rusija od nastanka Srbije garant postojanja njene državnosti
Pa tako kada nestane Rusije (ime) sa istorijske scene nestane i ime Srbije (države)
Kada se vrati ime Rusija vrati se i ime Srbija

Rupublika Srpska kao deo AD društva zvanog BiH u kome je jedan od akcinara i Rusija i koja je nakon godina povlačenja odlučila da aktivira svoje akcije je deo tog paketa

USA kao neko ko se "oteo" kontroli takođe je i garant neuvođenja sankcija

(kada je USA pokušala pre 20 godina da se otrgne dobili su 11. septembar, Rusija je dobila Beslan i ratove Čečenija, Gruzija ... )

Добро, ти размишљаш глобално а ја бар тренутно - локално.

Добро, ти размишљаш глобално а ја бар тренутно - локално.

Ja samo imam malo više vremena da o tome mislim od drugih, a i nekako uvek želim da povežem na izgled nasumične događaje

Па наравно. Ево данас је Богољуб Карић баш о томе причао.

Наравно да ће пре у домаћи БГ него страни, евроатлантски Брисел.

Србија је главни економски партнер ЦГ

Veliki Bogoljub Karic

Screen Shot 2023-04-08 at 11.33.17 PM.png

Problem sa vama je što niste izdali zajedničku nam državu iz oduševljenja globalizacijom, već iz kukavičluka i to onog najgoreg - izdajničkog.

Ustaška ciganija je to isto uradila nešto ranije, ali su bar bili zaljubljeni u nemačke kite obrasle plavim kovrdžicama ...
Definicija

Нека усташе, они су давно одлучили да не буду Срби. ЦГ је у том периоду, макар половично била просрпска.

Српска по културном идентитету дефинитивно. Српска имена, презимена, историјска српска државност на том подручју, верници СПЦ...

Ц.Гора је одувек била како ветар дувао. Тако је и настала а настала је вољом Британије и Немачке 1878 да се разбије српски корпус. Оставили су Санџак, као део турске територије намерно. Све су унапред испланирали. То је дало супротан ефекат па су Срби из Ц.Горе посебно истицали своје српство све до доласка комуниста на власт које је та власт једино и интересовала.
Сведоци смо Миливој почетака на политичкој сцени. Управо је на крилима србовања постао то што је постао све до неке 1997 када је због велике магле његов авион пун цигарета уместо у Подгорици слетео у Београд а Марко Милошевић уз помоћ мајке и Михаља Кертеса преузео Милив товар.
Ту је пукла тиква и Мило је постао анти Србин и за собом повео своје стадо оваца као последица неиспушене луле дувана
Зато, пре него дежурни милогорци крену са качењем небулозе, чисто да знају да ми знамо да су из Миловог стада изгубљеног у магли 1997.

Naravno bilo bi totalno neodgovorno i glupo da se predsednik CG, uplice u odnose dveju susednih drzava…
pa upleo se prethodnik njegov... priznavsi tzv kosovo nakon jednostranog otcepljenja siptara

pa upleo se prethodnik njegov... priznavsi tzv kosovo nakon jednostranog otcepljenja siptara
Уплиће се и на страни тзв Бошњака признајући непостојећи геноцид у Сребреници директно угрожавајући Републику Српску.
Дакле страшно.

Уплиће се и на страни тзв Бошњака признајући непостојећи геноцид у Сребреници директно угрожавајући Републику Српску.
Дакле страшно.
A druge strane abazovic negira genocid.

Milatović potvrđuje da je engleska škola...

Back