Pilgrim
Poznat
- Poruka
- 7.661
ne, mislim napali su ga na predizbornom skupu ali ne zbog kosova
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ne, mislim napali su ga na predizbornom skupu ali ne zbog kosova
Guslar i Megatron izvrsili diverziju. Ja sam vidio temu ali nisam znao da je ovako ozbiljno, skoro 15 strana jbtKako nisam provalio ovu temu do sada...
Da. Ali nije Milatovic pregazio Crnu Goru, nego zatekao stanje. I malo razumijevanja prema njemu nije na odmet.
Lažiraju se izbori, jel to? Moš misliti.Nemoj da se zavaravate niko u Evropi ne može da pobedi na izborima a da ne obeća prethodno neku saradnju.
Odmah im napakuju neke afere kao onim nekim Austrijiskim političarima.
Ne bre. Proguraju svoje ljude , svoje saradnike i "stipendiste" da budu vođe pozicije i opozicije.Lažiraju se izbori, jel to? Moš misliti.
E ti si da spremna da nam se pridruzis u Evropi Sad!Zar nisam isto to napisala i pokazala potpuno razumevanje
Мудро збори млађани Дајковић.ĆIRILICOM I VELIKIM SLOVIMA NAPISAO DA JE SBRIN: Dajkovića napali "moderni i urbani" Srbi
"Doživio sam besprizornu pljuvačinu, uvrede i posprdne komentare jer sam u upitniku koji mi je dostavila služba Skupštine napisao velikim slovima da sam Srbin, tamo gdje se tražilo da upišem svoju nacionalnost", podsetio je Dajković.
"Pitate se ko me je to ispljuvao? U najvećoj mjeri su me izvrijeđali takozvani građanski, umjereni, urbani, moderni – Srbi. Oni Srbi koji se zalažu za NATO i EU vrijednosti, kojima je Kosovo odavno ‘’suvišna’’ stvar i kojima su Rusi ‘’divljaci’’, rekao je on.Pogledajte prilog 1323176
Тешко. Срби га идаље дижу у небеса, ко Кривог...Сигурно овај Jackoffov 'излазит у јавност као геј' журка може само помоћи да се гласови од Јаckoff окрену и врате ка ДФ-у?
Ја га не разумем. Крај приче, бар из мог угла. Сваки дан нека нова антисрпска изјава.Zar nisam isto to napisala i pokazala potpuno razumevanje
A kako to dizati crkvu isključivo zbog vlasti?Е сад треба Срби да изађу на улицу а не само због цркве.
Šta ti smeta? To što neće biti SCG?Ја га не разумем. Крај приче, бар из мог угла. Сваки дан нека нова антисрпска изјава.
Мене као Србина из ЦГ то јако смета!
Ниси баш разумео. Фали им борбености за друга битна питања.A kako to dizati crkvu isključivo zbog vlasti?
Tome služi crkva , da smeni vlast?
Glavni cilj je bio da se smeni diktator , sada nema da se bunite pošto je došlo do smene.
То можда они који још немају интернет.Тешко. Срби га идаље дижу у небеса, ко Кривог...
Milo da je hteo kupio bi Srpsku crkvu kao što je Vučić preuzeo SPC.
Niko iz SPC ne sme ništa da mu kaže ma šta uradio.
Treba da ti bude jasno da crkva ne može da vodi CG.Ниси баш разумео. Фали им борбености за друга битна питања.
Ма ко говори о цркви. Управо супротно.Treba da ti bude jasno da crkva ne može da vodi CG.
#Nema ništa od Kosovo je Srbija stava
#Nece napustiti Nato
#Zele u EU pre Srbije
Treba da ti bude jasno da crkva ne može da vidi CG.Ниси баш разумео. Фали им борбености за друга битна питања.
Šta će mu internet kada je mozak u srednjovekovnim deluzijama..nema tu leka.То можда они који још немају интернет.