Црна Гора - Јаков Милатовић: Није реално да Црна Гора повуче признање Косова, и то је прилично јасно

339413022_534964848785675_4680281723444456761_n.jpg

У сусрет празнику....
Цетиње 1909 године

Nemoj da se zavaravate niko u Evropi ne može da pobedi na izborima a da ne obeća prethodno neku saradnju.
Odmah im napakuju neke afere kao onim nekim Austrijiskim političarima.
Lažiraju se izbori, jel to? Moš misliti.

Lažiraju se izbori, jel to? Moš misliti.
Ne bre. Proguraju svoje ljude , svoje saradnike i "stipendiste" da budu vođe pozicije i opozicije.
Lokalnu politiku ih puste da bistre po volji neki put ali spoljna mora da bude na NATO liniji.To se kod njih zove uticaj i "lobiranje".

Neko ko nije na liniji nema medijsku podršku , stranu podršku , novčanu podršku itd... samo im iskopaju ili nameste neku aferu.
Ako i prođe slučajno neki " nezavisni" dobije obojenu revoluciju ili puč.

ĆIRILICOM I VELIKIM SLOVIMA NAPISAO DA JE SBRIN: Dajkovića napali "moderni i urbani" Srbi​

"Doživio sam besprizornu pljuvačinu, uvrede i posprdne komentare jer sam u upitniku koji mi je dostavila služba Skupštine napisao velikim slovima da sam Srbin, tamo gdje se tražilo da upišem svoju nacionalnost", podsetio je Dajković.

"Pitate se ko me je to ispljuvao? U najvećoj mjeri su me izvrijeđali takozvani građanski, umjereni, urbani, moderni – Srbi. Oni Srbi koji se zalažu za NATO i EU vrijednosti, kojima je Kosovo odavno ‘’suvišna’’ stvar i kojima su Rusi ‘’divljaci’’, rekao je on.
50883_339284355-1831349657249935-4214109691826059712-n_iff.jpg

ĆIRILICOM I VELIKIM SLOVIMA NAPISAO DA JE SBRIN: Dajkovića napali "moderni i urbani" Srbi​

"Doživio sam besprizornu pljuvačinu, uvrede i posprdne komentare jer sam u upitniku koji mi je dostavila služba Skupštine napisao velikim slovima da sam Srbin, tamo gdje se tražilo da upišem svoju nacionalnost", podsetio je Dajković.

"Pitate se ko me je to ispljuvao? U najvećoj mjeri su me izvrijeđali takozvani građanski, umjereni, urbani, moderni – Srbi. Oni Srbi koji se zalažu za NATO i EU vrijednosti, kojima je Kosovo odavno ‘’suvišna’’ stvar i kojima su Rusi ‘’divljaci’’, rekao je on.Pogledajte prilog 1323176
Мудро збори млађани Дајковић.

Сигурно овај Jackoffov 'излазит у јавност као геј' журка може само помоћи да се гласови од Јаckoff окрену и врате ка ДФ-у?
Тешко. Срби га идаље дижу у небеса, ко Кривог...

Zar nisam isto to napisala i pokazala potpuno razumevanje
Ја га не разумем. Крај приче, бар из мог угла. Сваки дан нека нова антисрпска изјава.

Мене као Србина из ЦГ то јако смета!

Е сад треба Срби да изађу на улицу а не само због цркве.
A kako to dizati crkvu isključivo zbog vlasti?
Tome služi crkva , da smeni vlast? 😂
Glavni cilj je bio da se smeni diktator , sada nema da se bunite pošto je došlo do smene.

Ја га не разумем. Крај приче, бар из мог угла. Сваки дан нека нова антисрпска изјава.

Мене као Србина из ЦГ то јако смета!
Šta ti smeta? To što neće biti SCG?

A kako to dizati crkvu isključivo zbog vlasti?
Tome služi crkva , da smeni vlast? 😂
Glavni cilj je bio da se smeni diktator , sada nema da se bunite pošto je došlo do smene.
Ниси баш разумео. Фали им борбености за друга битна питања.

Treba da ti bude jasno da crkva ne može da vodi CG.

#Nema ništa od Kosovo je Srbija stava
#Nece napustiti Nato

#Zele u EU pre Srbije

Treba da ti bude jasno da crkva ne može da vodi CG.

#Nece napustiti Nato

#Zele u EU pre Srbije
Ма ко говори о цркви. Управо супротно.

Treba da ti bude jasno da crkva ne može da vidi CG.

#Nece napustiti Nato

#Zele u EU pre Srbijebkomm
То можда они који још немају интернет.
Šta će mu internet kada je mozak u srednjovekovnim deluzijama..nema tu leka.

Back