Hix
Veoma poznat
- Poruka
- 13.178
Biće tu još svasta po CG
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Profesor Zdravko Krivokapic najavljuje da ce peske ici na posao u Vladu Crne Gore. Ne zeli da blokira sobracaj po Podgorici. E sada zamislite ove Sns PRDONjE koje se voze pod pratnjom i rotacijom. Njih cak ni GSP nikad nece videti? Samo toliko kakvi hohstapleri vladaju u Srbiji!
Sa tom vladom ce CG uci pre u EU nego Srbija !ta vlada će trajati 6 meseci i onda će se posvadjati i raspasti.
Само су два Човека овде чија се дела 100% поклапају са речима у последњих 30 година, то Митрополит Амфилохије Радовић и Владика Атанасије Јевтић, они су једини који нису скретали са стаза својих борби и тачка. А то није мало, напротив, пуна капа, еј два Човека и то какваEkskluzivno: U Beogradu se sastali Vučić, mitropolit Amfilohije i vladika Joanikije
https://rs-lat.sputniknews.com/poli...ic-mitropolit-amfilohije-i-vladika-joanikije/

Не види се ништа на капи.Ocila mu na kapi, zasto ne mogu biti Srbi?
ta vlada će trajati 6 meseci i onda će se posvadjati i raspasti.
ta vlada će trajati 6 meseci i onda će se posvadjati i raspasti.

Srbomrzac Hadžifejzović pozvao ovog psa, Kurjaka Draškovića da smrdi
Zašto?Zašto ga Vučko ne lustrira?
Vlada u
Zašto?
Izvor:borba.me LOLŠamar dežurnim sveznalicama: Srdačan susret Vučića i mitropolita Amfilohija u Beograd
predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se prije dvije noći u Beogradu sa mitropolitom crnogorsko-primorskim Amfilohijem i episkopom budimljansko-nikšićkim Joanikijem.
Tako su pale u vodu tvrdnje dežurnih analitičara o lošim odnosima Vučića i Amfilohija.
ispado budala i popi samarcinu haha..bravo srbadijo..
L U S T R A C I J A
Izvor:borba.me LOL
Šamar dežurnim sveznalicama: Srdačan susret Vučića i mitropolita Amfilohija u Beograd
predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se prije dvije noći u Beogradu sa mitropolitom crnogorsko-primorskim Amfilohijem i episkopom budimljansko-nikšićkim Joanikijem.
Tako su pale u vodu tvrdnje dežurnih analitičara o lošim odnosima Vučića i Amfilohija.
ispado budala i popi samarcinu haha..bravo srbadijo..
Meni pre ovo izgleda kao da su Mandić i Knežević objasnili Amfilohiju, Krivokapiću i Dritanu da treba tražiti neku pomoć u posrnuloj ekonomiji od Vučića pa se sada ublažava retorika i počinju izvinjenja. Inače verovatno će se dati neka mesta u vladi srpskim političarima.Amfilohije je prirodno veliki spletkaros, intrigant. Čovek je jednostavno pogrešio profesiju.
Verovatno je pokušavao da ubedi Vucica sa izvrši pritisak na DF da ne ometaju vladu bez Srba.
Zato je i poveo Joanikija koji je jasno prosrpski i pravi vladika. Ne znam šta će to sve Joanikiju. Joanikije nikad nije pljuvao i kleo Vucica.
e sad, posto Vučicu ništa nije sveto ova poseta neće imati nikakvog efekta. Šta više Vucic neće dozvoliti da mu Amfilohije sedi nad glavom kao Milosevicu Djindjicu Kostunici Tadiću Nikoliću već šta više stalno će ga držati pod kontrolom.
Било је и дукљанских буна за време Тита.Bila su ocila u tom periodu.
![]()