Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А како наше форумске патриоте мисле да ће ДФ да повуче признања Косова и да избаци Ц.Гору из НАТО, када је Дритан против тога?

Без та 4 посланика нема већине.

Вероватно ће изменити Закон о слободи вероисповести, и то ће бити једина битна разлика у односу на Милову политику.И неки Срби ће ускочити у министарства и управне одборе.

Ne bih rekao crkotino, pre da se radi o tvojoj mašti kojom bi da pokažeš kako si "obavešten", a zapravo si naveo klasičan stereotip :kafa:
Тражио сам му јучер комбинацију седмице на ЛОТО-у, ал ме искулирао. И даље сматрам да је нека врста тајновидца. Вјероватно се не смије толико експонирати. :lol:

Тражио сам му јучер комбинацију седмице на ЛОТО-у, ал ме искулирао. И даље сматрам да је нека врста тајновидца. Вјероватно се не смије толико експонирати. :lol:

To ti je tip osobe koji će ti dati dobitnu kombinaciju, ali nakon izvlačenja :D

Ja kao forumaš realno istipkam stanje kakvo je na terenu. Evo ga na B92 izašli rezultati i piše da je DPS osvojio najviše glasova. Što znači da su Srbi u Crnoj Gori u ulozi Muja već možda 7 ili 8 put.

Одраз твоје интелигенције. Срби су на ове изборе ишли у више колона и победили иако их је бројчано далеко мање него оних других а монтененегрини испраног мозга, као ти рецимо, су стали иза немила. Видим да сте обојица попушили. Обојица сте били Мујо.

Ti si beše takođe pričao kako Milo dobija sigurno, da je u talu sa Amfilohijem i tako te debilizme... Ništa, konstatacija o fafanju se odnosi i na tebe, gledaj samo da se ne zagrcneš kako bismo i dalje mogli da uživamo u tvojim biserima :whistling:
Мило и Амфилохије су били у дилу до 2015 године, када је Мило први пут предложио нацрт Закона о слободи вероисповести.

Док му Мило није џарнуо имовину СПЦ, Амфилохију није сметала ни сецесија Ц.Горе, ни признање Косова ни улазак у НАТО.

EgwWlXTXgAAnzd_

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back